- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi Moon Light
Bence de benim için sıkıntı olmaz5 kişide başlarız hiç kimse gelmezse napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de benim için sıkıntı olmaz5 kişide başlarız hiç kimse gelmezse napalım
Tamamm senin de katilacagin kesinlestigine gore 5 kisi olduk. Guvendigin ve davet etmek istedigin kisiler varsa onlari da bekleriz
6 kisi olalim baslatalim o zaman hemen sabirsizlaniyorumm
Hoşgeldin o zaman
5 kişide başlarız hiç kimse gelmezse napalım
benimki deadline bulması kolay ama vikitap çok yavaş ya bu aralar hiç bir okuduğumu ekleyemiyorumHoş bulduuum
hiç kimsenin vikitap ismi yok bu arada bende
Benim için hiiiç sorun değil, zaten zamanla oturacak gibi duruyor
tugceb benimki de takibe aldımbenimki deadline bulması kolay ama vikitap çok yavaş ya bu aralar hiç bir okuduğumu ekleyemiyorum
tamam bende ekleyim senitugceb benimki de takibe aldım
bence güzel olur, bu şekilde arada kaynar ama ilk mesajda olursa şu an çevirimiçi olmayanlar da kolayca bulurlarIlk mesaja yazayim mi vikitap uyelik isimlerinizi
bence ekleyelim bakarız ordan karışırsa bu arada seni takip ettimIlk mesaja yazayim mi vikitap uyelik isimlerinizi
bence ekleyelim bakarız ordan karışırsa bu arada seni takip ettim
bende aklıma geldikçe ekliyorum vikitapa okuduğum kitapları üyeliği alalı daha birkaç ay olduda
evet çok yavaş bende arada ekliyorum okumak istediklerimi ama benim liste o kadar karışık ki her telden kitap var dahada eklerim geniş yelpazeBen de bilgisayara geceyim de sizleri takibe alacagim simdi telefonla ugrasamam. Zaten yazilari bit gibi o sitenin
Ben de acip birakmisim. Bu etkinlik olunca duzenlemeye basladim. Anca okumak istediklerimi ekleyebildim. Cok yavasti deli etti beni
axelia onunki dur tam adını bulayım takip ediyorumda ben onu Axelia ymış aynıymış a büyükmüşEkledim ilk sayfaya.
@Alice LIDDELL senin vikitap uyelik ismin kaldi canim. Bilmiyorum. Soyledigin zaman seni de ekleyim.
evet çok yavaş bende arada ekliyorum okumak istediklerimi ama benim liste o kadar karışık ki her telden kitap var dahada eklerim geniş yelpaze
bu arada yazayım eğer yollayacağınız kitap sizde varsa elinizdeki kitabıda yollayabilirsiniz hatta çok beğendiğiniz bir kitapta olur burdan yazayımda her kitaba varım
axelia onunki dur tam adını bulayım takip ediyorumda ben onu Axelia ymış aynıymış a büyükmüş
Ben birkaç senedir kullanıyorum artık kitap eklemek rutinim oldu :) bir de şu hız sorununu cozseler :)Ben de bilgisayara geceyim de sizleri takibe alacagim simdi telefonla ugrasamam. Zaten yazilari bit gibi o sitenin
Ben de acip birakmisim. Bu etkinlik olunca duzenlemeye basladim. Anca okumak istediklerimi ekleyebildim. Cok yavasti deli etti beni
evet senin listeye baktım biraz ordan bende okumak istediğimi ekleyim senin okumak istediklerinden çoğu benimde aklımdaAynen benim liste de oyle
Yorumuna veya konusuna denk geldigim ve begendigim her kitabi ekledim
Korsan ve cok yipranmis olmamasi kaydiyla tabii
Tamam tesekkurler
Onu da ekledim.
ya çok yavaş unutuyorum eklemeyi o nedenle bendeBen birkaç senedir kullanıyorum artık kitap eklemek rutinim oldu :) bir de şu hız sorununu cozseler :)
Her zaman bu yavaslikta degildir insallahBen birkaç senedir kullanıyorum artık kitap eklemek rutinim oldu :) bir de şu hız sorununu cozseler :)
ya hızlıydı aslında ama 15 gündür baya yavaş yoksa iyiydi üye değildim ben ama arkadaşım giriyordu onun üyeliği vardı hızlıydıHer zaman bu yavaslikta degildir insallah