- Emoji Skoru
- 20.892
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Moon Light
Ya ben ordan kitap alıp okuduklarimi çıkarınca azalmış onlarAman hiçte güncel değil azcık kitap ekli okumak istediklerinde. Olmadı bu![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben ordan kitap alıp okuduklarimi çıkarınca azalmış onlarAman hiçte güncel değil azcık kitap ekli okumak istediklerinde. Olmadı bu![]()
Hiç sorun olmaz canım ben felsefe psikoloji sevmiyorum birtek onun dışında istediğini de yollayabilirisn fantastik macera gizem romantik şu aralar biraz siyaset tarih falan da herseyi okuyorum hatta diyet sağlık kitapları dahilO zaman okudukların dışında bir kitap süpriz gelirse sorun değil değil mi? Okumak istediklerin çok az seçemem ben içinden![]()
Tamamdır msj alınmıştır.Hiç sorun olmaz canım ben felsefe psikoloji sevmiyorum birtek onun dışında istediğini de yollayabilirisn fantastik macera gizem romantik şu aralar biraz siyaset tarih falan da herseyi okuyorum hatta diyet sağlık kitapları dahilokuduklarim baya güncel ordan bakabilirsin hani okumusmuyum diye aklına takılırsa gerçi okuduysamda sıkıntı değil birdaha okurum
![]()
güle güle oku canımHeyoooo kitaplarim geldiiii.
Esim gitti getirdi iki kargoyu da
Cok guzelleeeeeer. Bayildim. Acinca baya bi tepindim hatta sevincten
Tesekkurler B BaslarsanBitirirsin_Cassandra_
Kesenize bereket![]()
Oh geçmiş olsun. Keyifle okursun inş.Heyoooo kitaplarim geldiiii.
Esim gitti getirdi iki kargoyu da
Cok guzelleeeeeer. Bayildim. Acinca baya bi tepindim hatta sevincten
Tesekkurler B BaslarsanBitirirsin_Cassandra_
Kesenize bereket![]()
Cadı avcısında çok gözüm varAllahiiiiim. Nasi guzeller yaaa.
Ay butun kitaplarimi coooook sevdim kizlar. Hepinize cok tesekkur ediyorum![]()
Onumuzdeki ay da kendine alCadı avcısında çok gözüm varen yakın zamanda almam lazım
![]()
Baya birikmiş kitabım var. Bakalım ne zaman alırım kısmetOnumuzdeki ay da kendine al![]()
Benim de var birsuruBaya birikmiş kitabım var. Bakalım ne zaman alırım kısmetSenin yorumlarını da heyecanla bekleyeceğim.
Aa ne guzellKızlar şu an cnr fuar dan çıktım çok mutluyum![]()
ya benim siparişim neden hala tedarik edilemediAa ne guzell
Keske burda da tuyap cnr fuarlari olsa ya cok ozeniyorum..
Neler aldin canim fotograf isteriz![]()
Yok canim benim ne kusuru sorun degil yaya benim siparişim neden hala tedarik edilemediçok yoğunlarmış tedarik etmeye çalışıyorlarmış sitede zaten yazıyormuş falan filan kusura bakma kitapaşığı benim sipariş ne zaman gelecek bilemiyorum ama gerçekten benimle ilgili bir durum değil
![]()
Ay şu an çok sıkışık bi metrobüsteyim eve geçim hemen atcamAa ne guzell
Keske burda da tuyap cnr fuarlari olsa ya cok ozeniyorum..
Neler aldin canim fotograf isteriz![]()