- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi Moon Light
Ya ben ordan kitap alıp okuduklarimi çıkarınca azalmış onlarAman hiçte güncel değil azcık kitap ekli okumak istediklerinde. Olmadı bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben ordan kitap alıp okuduklarimi çıkarınca azalmış onlarAman hiçte güncel değil azcık kitap ekli okumak istediklerinde. Olmadı bu
Hiç sorun olmaz canım ben felsefe psikoloji sevmiyorum birtek onun dışında istediğini de yollayabilirisn fantastik macera gizem romantik şu aralar biraz siyaset tarih falan da herseyi okuyorum hatta diyet sağlık kitapları dahil okuduklarim baya güncel ordan bakabilirsin hani okumusmuyum diye aklına takılırsa gerçi okuduysamda sıkıntı değil birdaha okurumO zaman okudukların dışında bir kitap süpriz gelirse sorun değil değil mi? Okumak istediklerin çok az seçemem ben içinden
Tamamdır msj alınmıştır.Hiç sorun olmaz canım ben felsefe psikoloji sevmiyorum birtek onun dışında istediğini de yollayabilirisn fantastik macera gizem romantik şu aralar biraz siyaset tarih falan da herseyi okuyorum hatta diyet sağlık kitapları dahil okuduklarim baya güncel ordan bakabilirsin hani okumusmuyum diye aklına takılırsa gerçi okuduysamda sıkıntı değil birdaha okurum
güle güle oku canımHeyoooo kitaplarim geldiiii.
Esim gitti getirdi iki kargoyu da
Cok guzelleeeeeer. Bayildim. Acinca baya bi tepindim hatta sevincten
Tesekkurler B BaslarsanBitirirsin _Cassandra_
Kesenize bereket
Oh geçmiş olsun. Keyifle okursun inş.Heyoooo kitaplarim geldiiii.
Esim gitti getirdi iki kargoyu da
Cok guzelleeeeeer. Bayildim. Acinca baya bi tepindim hatta sevincten
Tesekkurler B BaslarsanBitirirsin _Cassandra_
Kesenize bereket
Cadı avcısında çok gözüm var en yakın zamanda almam lazımAllahiiiiim. Nasi guzeller yaaa.
Ay butun kitaplarimi coooook sevdim kizlar. Hepinize cok tesekkur ediyorum
Onumuzdeki ay da kendine alCadı avcısında çok gözüm var en yakın zamanda almam lazım
Baya birikmiş kitabım var. Bakalım ne zaman alırım kısmet Senin yorumlarını da heyecanla bekleyeceğim.Onumuzdeki ay da kendine al
Benim de var birsuruBaya birikmiş kitabım var. Bakalım ne zaman alırım kısmet Senin yorumlarını da heyecanla bekleyeceğim.
Aa ne guzellKızlar şu an cnr fuar dan çıktım çok mutluyum
ya benim siparişim neden hala tedarik edilemedi çok yoğunlarmış tedarik etmeye çalışıyorlarmış sitede zaten yazıyormuş falan filan kusura bakma kitapaşığı benim sipariş ne zaman gelecek bilemiyorum ama gerçekten benimle ilgili bir durum değilAa ne guzell
Keske burda da tuyap cnr fuarlari olsa ya cok ozeniyorum..
Neler aldin canim fotograf isteriz
Yok canim benim ne kusuru sorun degil yaya benim siparişim neden hala tedarik edilemedi çok yoğunlarmış tedarik etmeye çalışıyorlarmış sitede zaten yazıyormuş falan filan kusura bakma kitapaşığı benim sipariş ne zaman gelecek bilemiyorum ama gerçekten benimle ilgili bir durum değil
Ay şu an çok sıkışık bi metrobüsteyim eve geçim hemen atcamAa ne guzell
Keske burda da tuyap cnr fuarlari olsa ya cok ozeniyorum..
Neler aldin canim fotograf isteriz