- Emoji Skoru
- 10.383
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Moon Light
Aynen oyle malesef ya..Diğer sitelerdede fiyatlar bu oranda olsa bu eziyeti hiç çekmeyiz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle malesef ya..Diğer sitelerdede fiyatlar bu oranda olsa bu eziyeti hiç çekmeyiz ki
aaa kimden kimden hani kitaplar görelim.Aa bana kargo geldiii
Hic beklemiyordum bugun surpriz oldu valla.
Hastayim ilac gibi geldi bana![]()
Kimden oldugunu bilemedimaaa kimden kimden hani kitaplar görelim.
Geçmiş olsun neyin var?
Bence de harikaaa. Cok guzeller.Vuhu harika kim oldugunu söylemim kendi gelene kadar sende meraktan catla
Dikkat et kendine hastalıktan nefret ediyorum![]()
Bol sıvı tüket en önemlisi o vitaminden daha önemli bence. Çabucak atlatırsın inş ama grip olmayı sevenide ilk defa görüyorumBence de harikaaa. Cok guzeller.Burda da gozleri kalpli olan ifade olmali bence
Aslinda grip olmayi hapsurmayi falan severim benama bu seferki baya agir gececek gibi. Gece uyuyamiyorum bile.
![]()
canım geçmiş olsun kitaplarını da güle güle oku çok güzellerAa bana kargo geldiii
Hic beklemiyordum bugun surpriz oldu valla.
Hastayim ilac gibi geldi bana![]()
Bol sıvı tüket en önemlisi o vitaminden daha önemli bence. Çabucak atlatırsın inş ama grip olmayı sevenide ilk defa görüyorum
ivit bildin![]()
canım geçmiş olsun kitaplarını da güle güle oku çok güzeller
Ay geldiler mi sonunda valla ben burda deli oldum ya
Ay geldiler mi sonunda valla ben burda deli oldum yaama sana kitap borcum var içimde kaldı
doğum günün ne zaman bakayım
![]()
Valla hafiyelik yapmışsın baya senden iyi dedektif olurmuş bir Sherlock var içinde![]()
Şimdi nisan benim ayim ama toplu mesaj açacak kimse yoksanırım Alice liddell var artık bu ay bensiz kaynatın arkada
bu arada doğum günümde bir sürü kitabım olacak çok mutluyum şimdiden
![]()
Kendini çıkarma çok mabtikliymis bunu yapabilirim siz haber verince acarimGeldiler geldiler. Cok guzel geldiler hem dee cok guzel bi surpriz oldu valla cok mutlu oldum.
Yok canim ne borcu olmaz oyle sey. Zaten dogum gunum de taaaaa eylulde
Cok tesekkur ederim canim kesene bereket
2 secenegim vardi zaten
Olmadi sen grubu ac sonra kendini cikart
Ne guzel dogumgunune denk gelmis yaa. Kaci tam olarak![]()
Geçmiş olsun canım umarım atlatmissindir önemli bişey yokturTasinmam ve ameliyat olmam sebebi ile ben geciktirdim. Cok ozur dilerim. Biraz disari cikabilir hale gelince gonderecegim.