- Emoji Skoru
- 10.383
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Moon Light
-
Canım ya malesef bende göndermiş bulundum inşallah bi sorun çıkmadan gelirKizlar yurtici kargoyla gondermeseniz bana ya?
Cok mu gec oldu bunu soylemek icin bilmiyorum ama degistirebilirseniz cok mutlu olurum. Eve getirmiyorlar.
Bu kadar igrenc bi kargo firmasi daha yok.
Aradim musteri hizmetlerini canim. Sikayet olusturuldu. Geri donus yapilacakmis guya. Daha ses yok. Sube numarasini ariyorum acan eden yok zaten. Onceki sehrimde de ayni sey oluyordu. Numarayi ariyordum kimse acmiyordu. Orda benim numaram var. Insan arar kargoyu getirince. Asagidaki zilde problem var bizim. Normaldeolmaso gereken yerde degil. En asagida. Normal yeri calismiyor. Oraya siyah bant yapistirdim asagiya da cart bi pembe kagida kapi numaramizi yazdim. Insan bi merak eder ya burda siyah bant var ne ola ki bu falan diye. Arar yani. Yok. Bu kadar umursamazlar. Aras kargo ariyor mesela..tamam kavuşur kavuşmaz yaz senden daha çok heyecanla bekliyorum şu an
Canım ya malesef bende göndermiş bulundum inşallah bi sorun çıkmadan gelir
Yok Simurgcum ya uzulme. Senin uzulmeni gerektirecek bir durum yokÇok üzüldüm canım ya. Dicek bişeyde bulamıyorum şu an.
Yok daha verilmedi ama değişim yapamayorum şu an yapılabiliyorsa yapayım ????
Yok sen degisiklik yap diye sormamistimsevk edilmek üzere değişiklik yapılamaz yazıyor
Yok canım ya malesef hala kargoya verilmedi anlamıyom ki ne iş yapıyorlarYok sen degisiklik yap diye sormamistim
Verildiyse carsamba gunu gidip ikisini birden alayim diye dusunmustum. Nasilsa o da getirilmeyecek. Gidip ben alacagim.
Aa yasasiiin.canım şimdi baktım sevk için hazırlanıyor diyor her an verebilirler bekle istersen
Yok canim ne kusuru ya sizlik bir sey yok ki.Ay benimde hala siparis hazırlanıyor kaç gündür ne siparismis arkadasbu arada bende yurticini seçmişim bilseydim başka bişey secerdim sonuçta bişey farketmeyecekti ya kusura bakam kitap asigi zaten daha kitaplarında ortada yoktan aman geç olsun güç olmasın diyim bari kusura bakma
Bilmiyorum ama gunce saniyorum ki bir bakayım da aslında eklemedigim kitaplar var ama okumak istediklerimden aldıklarımi çıkarıyorum zatendeadline vikitap profilin güncel mi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?