- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- Konu Sahibi Moon Light
bu arada benimki de notsuz ama bir e-ticaret sitesinden değil yayınevinden gelecek canım o yüzden fark edersin sanıyorum ki @kitap_asigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende öyle dedim 5 gün naptınız be dedim valla belki sürpriz yaparlar umut ediyorum ben kargoyu takipteyim siparişi de sana haber veririm burdan geri sayarız
ben sana bir sürpriz kitap yolluyorum listende var mı bakmadım kendi listemde olan sende de olsun dediğim bir kitap geliyor diğerleri listeden ama umarım okumamışsındır notumuda burdan yazarım sana
paket bugün kargolanmış ama eksik gönderim yapmış olabilir firma, bu konuda endişelerim var.
paketi teslim aldığın zaman haber verebilirsen içim rahatlamış olur
böyle aksiliklerle karşılaşmaktan çekindiğim için kendi adresime istemiştim geçen ay, ben iş yerimden kargolamıştım, bu ay iş yoğunluğum yüzünden ilgilenemem korkusuyla doğrudan göndereyim dedim ama bu kez de panik oldum
bu arada benimki de notsuz ama bir e-ticaret sitesinden değil yayınevinden gelecek canım o yüzden fark edersin sanıyorum ki @kitap_asigi
Güle güle oku canım, kitapkokusu kesene bereketEki Görüntüle 1787691
kitapkokusu
Coook tesekkur ederimm cok guzeller.
Bu yazardan hic kitap okumamistim daha once. Hemen tanismak istiyordum. Ama bir turlu sira gelmiyordu. Cok begendim. Kesene bereket
Canım eksik gelmiş yayıneviyle görüştüm diğerinin gönderimi de büyük ihtimalle bugün yapılacak. Marquez benim en sevdiğim yazardır, dedem derim ben ona. Listemde sadece 1 tane kitabı vardı ama diğerini daha çok beğeneceğini düşünüyorum. Aslında liste dışı almazdım ama 2si listenden 1 tanesi de aynı yazar :) umarım beğenirsin. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum.Eki Görüntüle 1787691
kitapkokusu
Coook tesekkur ederimm cok guzeller.
Bu yazardan hic kitap okumamistim daha once. Hemen tanismak istiyordum. Ama bir turlu sira gelmiyordu. Cok begendim. Kesene bereket
Güle güle oku canım, kitapkokusu kesene bereket
Oh Og bebeklerin gelmeye başlamış.
Keyifle oku inş. Kitapkokusu kesene bereket.
Yeni yazar yeni tat şaslısın o zaman
Canım eksik gelmiş yayıneviyle görüştüm diğerinin gönderimi de büyük ihtimalle bugün yapılacak. Marquez benim en sevdiğim yazardır, dedem derim ben ona. Listemde sadece 1 tane kitabı vardı ama diğerini daha çok beğeneceğini düşünüyorum. Aslında liste dışı almazdım ama 2si listenden 1 tanesi de aynı yazar :) umarım beğenirsin. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum.
Aksaklık için özür dilerim. Umarım en kısa sürede diğer kitap da ulaşır.
Hala temin edilemedi
Hangi kitap ki o merak ettim simdiKitap aşıgı bir kitap temin edilemiyor diye mail geldi şimdi :/ Siparişimi iptal ettim. Yoksa kitap eksik olarak gönderilecekti. Şimdi o kitap yerine başka kitap seçip siparişimi gireceğim. Benim kargom sana baya geç ulaşacak bu durumda ama benden kaynaklı değil.
Ben sehir disina annemlere geldim dun apar topar. Eve bi kargo daha gelmis bugun. kitapkokusu 'nun siparisi. Kargoyu komsuya vermis adam. Insallah adi degisik olan kitaplardan biri degildir. (Iri Memeler Genis Kalcalar gibi) Insanlarin aklina neler gelir. Daha adam gibi tamismiyoruz bile komsuyla
Beni bulun . Kendime de sipariş etmiştim. o sipariş duruyo başka kitaplarda eksik bakalım ondada iptal edecekler mi.
Sonuç olarak diğer alacağım kitapları da değiştirdim yeni siparişimi verdim. İnş bu sefer aksilik olmaz.
Hatta şimdi kitaplardan biri temin edildi bile ama diğerinin günü 3 gün diyor:/ Ama emin ol beklediğine değecek. Tarzına göre seni mutlu edeceğini düşünüyorum kendimede alcaklarım listesinde olan bir kitap çoook merak ediyorum bende.
Bende ona şaşırdım ya tedarik süresi sitede hala 1 gün yazıyor işin tuhaf kısmı. diğer kitaplarıda söyleyim bari nasılsa onları almıyorum simdiOyle zor bulunan bi kitap da degil aslinda
Insallah seninki iptal olmaz.
Eminim zaten cok guzel kitaplar sectiginizden. Cok merak ediyorum. Sabirsizlikla heyecanla bekliyorum. Uzun surebilir sorun degil benim icin. Pazartesi evde olacagim zaten anca. Beklerimm sonrasinda da.
yok canım BridaBen sehir disina annemlere geldim dun apar topar. Eve bi kargo daha gelmis bugun. kitapkokusu 'nun siparisi. Kargoyu komsuya vermis adam. Insallah adi degisik olan kitaplardan biri degildir. (Iri Memeler Genis Kalcalar gibi) Insanlarin aklina neler gelir. Daha adam gibi tamismiyoruz bile komsuyla