- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper yaaaa güzel taktik 2 senede bir değşitir hiç silme aklıma yattı
kötü anlamda demedim yaaa hatta mesajın sonuna gülmüştüm çıkmamış ifade2 senede bir elbette değiştirmicem zaten değişecekti
Aksi halde de hayatım boyunca cam sileceğimi sanmıyorum ya yardımcı gelir ya eşim siler ya da silinmez sen boşver sil gene 2 ayda bir
Çocuk olmayan, karı koca çalışılan ve sürekli iş yapılan ev nasıl dağınık olabilir ki?![]()
Delirmek artık. Milletin evi tertemiz ve düzenli. Ben eminim onlardan 10 kat fazla temizlik yapıyorum ama başkaları kadar düzenli olamıyorum.
maria kondo derle topla rahatla kitabını okumanı tavsiye ederim çok ta takıntılı olma akışına bırak kendini hasta edersin
gerekirse psikolog yardımı alabilirsin kirlenmek güzeldir canım bende calışanım cocouk var öle oo süper düzen bozulmadı diye bir dünya yok kızım kendi gardrobundaki bütün elbiseleri dağıtır o yetmez benim çamaşır larım alır atar kasma yani rahat olmak lazım derim ve beim öğrendiğim birileri benim temiz ve düzenli olmamı söylemelerine ihtiyacım sen kendin için yaşıyorsun ve hayat senin
Şükür Ya, benim gibi olan da varmışHey masallah. Bize de ugrayin lutfen.Tam1 aydir yatiyorum. Is yaparken 10 kez dusunuyorum. Bazen bulasiklar kaliyo bazen ocak... Utuyu hiic sorma butun kiyafetler utu istedigi icin 2 tane utu istemeyen gunluk kiyafet aldim.
Sabah kalkip yatagini mukemmel sekilde duzeltenlere ise hep imrendim. Ben ne zaman duzeltsem icine girip uyuyasim geliyo
Demem o ki akisina birakin. Kimsenin evi mukemmel degil. Haber veripte gidiyosan emin ol 1 saate tum ev piril piril olur.![]()
Camlarım kirliyse umursamıyorumÇok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.
Artık bulaşık yıkamaktan ellerim dermatit oldu temizlik yapmaktan deterjandan. Bir türlü hayalimdeki ev kadını olamadım.
Dün yemekli misafirim vardı. Evi cillop gibi temizledim yemeğimi yaptım misafirimi ağırladım. Çamaşırlar duruyor tabi onlara zamanım kalmadı. Sonra misafir saat 11 de gitti. Oturdum yazılı kağıtlarını okudum ders notlarını girdim. Saat gece 2. Sonra eşime sahur hazırladım yattım ve saat 11.30 da kalktım. Dünden kalan bulaşıkları makineden topladım kalan bulaşıkları elimde yıkadım. 5 kilo süt almıştım ondan çökelek yaptım.. Saat 1.30 oldu. Banyo yaptım fön makyaj derken bu saati buldum. Saat 3 te öğrencim gelecek özel derse. Çamaşırlar hala duruyor. Camlarım yağmurdan kirlendi. Ocağımi silmem lazım.
Allahaşkına söyleyin siz bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz. Delirmek uzereyim. 1 gün 24 saat yetmiyor bana. Evim hep temizdir ama şu dağınıklığa çözüm bulamıyorum. Her gün abartısız 3 saat ev işi yapıyorum.
Evi dağıtmayınYani ev bu haldeyken ben dağınık kalsın diyemiyorum. Nasıl bir düşünce sistemi geliştirmeliyim bilmiyorum ki. Etrafımdaki insanları da rahatsız ettiğimin farkındayım. Mesela bi arkadaşıma kahve içmeye gitsem, "kusura bakma ocağımi temizleyemedim" , "suyu dolaptan koyuyorum ama biz asla tepemize dikmeyiz " meyveleri yıkadım kuruladım peçeteyle yemezsin diye " "evumi yeni temizledim sen geleceksin diye " sürekli böyle saçma sapan şeyler duyuyorum. Ben bu etiketten de bu takıntılarımdan da çok bunaldim.
Çok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.
Artık bulaşık yıkamaktan ellerim dermatit oldu temizlik yapmaktan deterjandan. Bir türlü hayalimdeki ev kadını olamadım.
Dün yemekli misafirim vardı. Evi cillop gibi temizledim yemeğimi yaptım misafirimi ağırladım. Çamaşırlar duruyor tabi onlara zamanım kalmadı. Sonra misafir saat 11 de gitti. Oturdum yazılı kağıtlarını okudum ders notlarını girdim. Saat gece 2. Sonra eşime sahur hazırladım yattım ve saat 11.30 da kalktım. Dünden kalan bulaşıkları makineden topladım kalan bulaşıkları elimde yıkadım. 5 kilo süt almıştım ondan çökelek yaptım.. Saat 1.30 oldu. Banyo yaptım fön makyaj derken bu saati buldum. Saat 3 te öğrencim gelecek özel derse. Çamaşırlar hala duruyor. Camlarım yağmurdan kirlendi. Ocağımi silmem lazım.
Allahaşkına söyleyin siz bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz. Delirmek uzereyim. 1 gün 24 saat yetmiyor bana. Evim hep temizdir ama şu dağınıklığa çözüm bulamıyorum. Her gün abartısız 3 saat ev işi yapıyorum.
Çok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.
Şuan evim darmaduman halince cocuklar kahvaltı yapti 3 cocuk bebek durmaz yattım yaprak dökümü izliyorum telefon gelse hadi gezelim diye arkama bakmaz dışarı çıkarım evde de dursam isim bitmiyor nasıl olsa![]()