Kitap arıyorum..

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
35
KIZLAR İŞLETME ÖĞRENCİSİYİM KPSS A DAN SINAVA HAZIRLIK KİTAPLARINA İHTİYACIM VAR.YARGI VE İHTİYAÇ YAYINLARININ HER KİTABINI ALIRIM SORUN OLMAZ.
ayrıca ingilizce pre-inter den adv. a kadar öğreten vocabulary speaking listening grammar kitapları,
Almanca temelden orta seviyeye kadar tüm kitaplar,
Haliçte yaşayan Simonlar ikinci el,
Cumhuriyet 2 T.Özakman ikinci el kitapları arıyorum..
.Öğrenciyim uyguna kitap satan herkesten kitapları alabilirim..

Son düzenleme:
A-Z GRAMMER VE TESTS FOR ALLEXAMS NEJAT ALPEREN NOBEL
BEGINNER/PRE-INTERMEDIAT İNGİLİZCE KONUŞUN OKUYUN YAZIN BAŞLANGIÇ SELİM YENİÇERİ YAKAMOZ
ÇEVİRİ TEKNİĞİ ÇÖZÜMLEME SABRİ YARMALI NOBEL
ÇEVİRİ TEKNİĞİ DİLBİLGİSİ SABRİ YARMALI NOBEL
ENALYSING PARAGRAPHS FOR EXAMS DR.KENAN ÖREN NOBEL
FUNDA MENTALS OF GRAMMAR İLKNUR ALTUN AYYILDIZ
KPDS YDS KONU TESTLERİ ÖZGÜN DENEME SINAVLARI TANSEL ÇELİKKOL NOBEL
KPDTS 5740 SORU VE ÇÖZÜMLÜ CEVAPLARI ANAHTARI SABRİ YARMALI NOBEL
MOVING ON KENAN DİKİLİTAŞ NOBEL
PRATİK ALMANCA KONUŞMA KILAVUZU+SÖZLÜK CENGİZ ŞİRİNOĞLU GUGUK KUŞU
PRATİK İNGİLİZCE KONUŞMA KLAVUZU+SÖZLÜK İLKNUR ALTUN GUGUK KUŞU
SET YOUR PACE FOR YDS GRAMMAR VOCABULARY PRACTICE

Cnm hepsini 40tl'ye verdim gitti.Ama üstüne bide kargoyu ekleyeceğim.Aslında kampanya yapmıştım 10 kitap 40tl kargo dahil diye ama bunların hepsi büyük kitap.Tahminimce piyasa fiyatları toplamı da 300tl den aşağı değildir.

nasıl kitaplar peki..karalanmışlık falan var mı? :26:

nasıl kitaplar peki..karalanmışlık falan var mı? :26:

canım aylardır mineden kitap alıyorum.gönderdiği kitaplar sıfır kitaplar. emin olabilirsin 40 taneden fazla kitap aldım ondan ve kapakları bile açılmamış kitaplardı. fiyatta çok uygun bence kaçırma.

eğer istersen haliçte yaşayan simonlar kitabını bedavaya yollayabilirim ama nasıl haberleşicez bilmiyorum özel msj gönderebilmem için en az 100msj yazmam gerekliymiş

eğer istersen haliçte yaşayan simonlar kitabını bedavaya yollayabilirim ama nasıl haberleşicez bilmiyorum özel msj gönderebilmem için en az 100msj yazmam gerekliymiş

çok memnun olurum ya bu mesajı yeni gördüm elinde mi hala kitap?

merhaba bende a.nejat alperen'in word master ingilizce,güvender revealing advanced grammer ve dilkonun bir çok deneme ve konu anlatım kitapları var hepsini 25 tl ye verebilirim roman konusunda da ilan vermiştim oradan da bakabilirsiniz

KPSS B İstersen çok kitap var http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...omanegitimkpss-cocuk-kitaplari-satiyorum.html
A olarak yaklaşım iktisat, Beta - Genel Muhasebe,
CETERIS PARIBUS İKTİSAT ÇÖZÜMLÜ SORU KİTABI fotokopileri
KPSS SON YILLARDA ÇIKMIŞ KPSS ALAN SORULARI VE ÇÖZÜMLERİ fotokopileri var hiç kullanmadım

ing kitap olarak yarı fiyatına veriyorum kitapları kaliteli ve zor bulunan pahalı kitaplar
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...taplarii-turkce-ingilizce-ders-kitaplari.html ilanın sonunda ing kitaplar

Merhaba bluesoul,ben ceteris paribus iktisat soru bankası fotokopisini almak istiyorum,nette arastırken yazını gordum fiyat,diğer sartlar ve fotokobilerin durumu hakkında msj atabilirmisin lütfen acilll!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…