- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.181
rica ederim. benim seri katillere karşı bir merakım var. insan psikolojisine çok meraklıyım ve bir insanı seri katil olmaya iten şeyler neler çok merak ederim, o yüzden de bu tür kitapları çok seviyorum.Konuya bir bakayım diye girer girmez gordugum ilk mesajın bu olması
Seri katiller kitabını lise 3. yada 4. Sınıfta okumuştum. Gece uyumakta zorlansamda kitabı bitirmeden birakamadim elimden. 2. ve 3. Kitabı olduğunu bilmiyordum. Listeme ekledim teşekkürler :)
Marilyn senin bu bilgi sevilen beni benden alıyor ya senin mesaj yazdığın her konuda bir bile olsa bilimsel bir cevabın var ve okumak çok hoşuma gidiyor bu bilgi seviyeni çok beğeniyorumrica ederim. benim seri katillere karşı bir merakım var. insan psikolojisine çok meraklıyım ve bir insanı seri katil olmaya iten şeyler neler çok merak ederim, o yüzden de bu tür kitapları çok seviyorum.
ama okumak zor cidden.
benim de listemde diğer 2si,
Nefret edilesi insanlar olsalar bile zekalarına hayran oluyor insan :) Biraz manyaklık var sanırım bende daha liseye başlamadan hannibal serisini izlemiştim ve hayran olmuştum.rica ederim. benim seri katillere karşı bir merakım var. insan psikolojisine çok meraklıyım ve bir insanı seri katil olmaya iten şeyler neler çok merak ederim, o yüzden de bu tür kitapları çok seviyorum.
ama okumak zor cidden.
benim de listemde diğer 2si,
aynen. kafalarının çalışma şekilleri çok ilginç. ben de seviyorum seri katil serilerini bu ara Charles Manson'a taktım meselaNefret edilesi insanlar olsalar bile zekalarına hayran oluyor insan :) Biraz manyaklık var sanırım bende daha liseye başlamadan hannibal serisini izlemiştim ve hayran olmuştum.
İnsan psikolojisi bence dünyanın en ilginç konularından biri. İlginç bir varlıklariz vesselam.
Elizabeth Báthory nami diyar "Kanlı kontes" bi bakmani öneririmaynen. kafalarının çalışma şekilleri çok ilginç. ben de seviyorum seri katil serilerini bu ara Charles Manson'a taktım mesela
okumam mı yaElizabeth Báthory nami diyar "Kanlı kontes" bi bakmani öneririm
Hiç kimse bu kadar ürkütmemisti beniokumam mı yaidolümdür kendisi
ıyyy korkunçlu kontesHiç kimse bu kadar ürkütmemisti beniÖlüsünün iblise benzediğini söylemişler nasıl biseye benziyordu görmek isterdim itiraf ediyorum :)
ya ben hiç elif şafak kitabı okumadım galibaEveet kocaaa bir ay bitti ve ben sadece 1 tane kitap okudum
Gelelim yorumaaaa
Elif ŞafakAŞK Kitabı
Çok güzel böyle efsunlu,sanki kendinizi bi müze yada tarihi bir yere gitmiş görmüş ve o anki heycan öğrenme açlığı ve merak karışımı birşey var ya amma güzel anlattımher neyse ben kitabı çoooook sevdim kuzenim okuyup çok gereksiz boşa zaman kaybı demişti şimdi onu gidip dövücem hiçte gereksiz değil tam tersi iskender palanın kitaplarındaki o tatlı üslüp tarihe,geçmişe dair mükemmel bilgiler edindim teşekkürlee elif şafak sana bir daha hayran kaldım
Bende ilk defa okudumya ben hiç elif şafak kitabı okumadım galibaen azından kasım ayında bir kitabın oldu kız benboş geçtim
ya aslında okuudm kız haftasonu aşk ve gurur u bilmem kaçıncı tekrarBende ilk defa okudumhiii teeeembeeeel deaaad
ya aslında okuudm kız haftasonu aşk ve gurur u bilmem kaçıncı tekrarsonra filmini izledim sonra 6 bölümlük mini dizisi varmış onu izledim site de kapalıydı ya aşk ve gururun dibine vurmuşum be mr darcy mr darcy beynin mr darcy oldu
Listede sadece böğürtlen kışı,küçük mücizeler dükkanını okudum benim taaaam 10 tane okunacak kitabım vaaaarneyse bu ay okuyacağım ama elimdeki kitaplar şunlar
eyvallah --hikmet anıl öztekin
papucumun ajanı 2 --asude
böğürtlen kışı-- sarah jio
küçük mucizeler dükkanı -- debbie macomber
sherlock holmes-- ölüm vadisi
sana aşık değilim-- vefa enver
baklaım hangilerini okuyacağım hangilerini erteleceğim ya bu ay kitap okumak istiyorum artıkokuyunca yorumlarımı yapı resimlerimi atarım
iyiyapmışsın kız temizlik imandan gelir demişlerbende kitap okudum temizlik yaptım
ya mrak ettim listeni ne kitaplar var acaba okuda görelimListede sadece böğürtlen kışı,küçük mücizeler dükkanını okudum benim taaaam 10 tane okunacak kitabım vaaaar
Bak okunmayı bekleyen kitaplarım yarısını kk dan aldım,birazı hediyeiyiyapmışsın kız temizlik imandan gelir demişler
ya mrak ettim listeni ne kitaplar var acaba okuda görelim