- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
katılıyorum, kurtlar'ı okuduğumda nası bi etkilenmiştim, nası bi "o neydi gızaynen. yani tabii çok güzeldi ama ne bileyim bir Siyah Kan, bir Kurtlar İmparatorluğu, Leyleklerin Uçuşu değildi. çıtayı fazla yükseltti sanırım.
bu arada ben Koloniyi Siyah Kan'ın hemen arkasından okudum, o da etkiledi galiba
yani giderek aynı şeyi okuyormuşum gibi geliyor bana.katılıyorum, kurtlar'ı okuduğumda nası bi etkilenmiştim, nası bi "o neydi gız" diye kalmıştım, bilemezsin. Ama yıllar geçti üstünden tabii, koloni'yi ilk çıktığında falan okuyamamıştım, daha yeni okuyabildim işte.
siyah kan'ılisedeokumuştum galiba, ama ben grange olsam üç, bilemedin dörtte bırakırdım yazmayı.
Ölü ruhlar ormanı kitaplıkta duruyo daha benim :/ bi süre daha okumayabilirim.yani giderek aynı şeyi okuyormuşum gibi geliyor bana.
Koloni de ondan sonra okuduğum Ölü Ruhlar Ormanı fazla fantastik geldi bana. sonu çabuk yazılmış, geçiştirilmiş gibi. özellikle Ölü Ruhlar Ormanı.
Kolonide de öyle, 2 adam tek tabanca giriyor mevzuya. tamam gerçekten güzel yazıyor da eski kitaplarının o heyecanı yok bence.
yazarken aynı şeyi düşündüm bi an.Ölü ruhlar ormanı kitaplıkta duruyo daha benim :/ bi süre daha okumayabilirim.
gerçi şimdi bi uzaktan baktım da, biz de şımarıyoz yani, asdasd, grange'den bahsediyoz sonuçta. osman aysu'dan değil yani. adam çıtayı kendi yükseltmişti, şimdi normale indi sadece. biz de kıçı kırık yorum yapıyomuşuz gibi oldu, utandım bi an :/
ihsan oktay anar okuyacağız bu ara benimkiyle.onun favori yazarı, bana da epeydir oku diyordu, ona bi girişcez heralde şimdilik.yazarken aynı şeyi düşündüm bi an.
Grange yani sonuçta. yok yok, oku Ölü Ruhlar Ormanı'nı güzel kitap. çok çabuk akıyor, hem de müthiş Güney Amerika tarihi var kitapta.
oooo İhsan Oktay Anar süperdir. ben çok severim. Özellikle de Puslu Kıtalar Atlasını tavsiye ederim.ihsan oktay anar okuyacağız bu ara benimkiyle.onun favori yazarı, bana da epeydir oku diyordu, ona bi girişcez heralde şimdilik.
hıı, bildim bildim.ilk kitabı değil mi o? daha dün hakkında konuşmuştuk sanırım. çok seviyor da bizimki.oooo İhsan Oktay Anar süperdir. ben çok severim. Özellikle de Puslu Kıtalar Atlasını tavsiye ederim.
gerçekten çok güzel. Ondan sonra da Efrasiyabın Hikayeleri güzel gider. benim de en sevdiğim Türk yazardır İ.O.Ahıı, bildim bildim.ilk kitabı değil mi o? daha dün hakkında konuşmuştuk sanırım. çok seviyor da bizimki.
çok çabuk ilerleyen bir roman halbu ki iş yoğunluğu falan mı varBen hâlâ uçurtma avcısını bitermedimdaha 200. Sayfadayım
Evet ama bitti artık yoğunluk....çok çabuk ilerleyen bir roman halbu ki iş yoğunluğu falan mı var
Yok arkideş ben bu kitabı okuyamadım kafam Balon oldu çok felsefe yapıyor bunlarEki Görüntüle 1572333 İlk defa bir söyleşi okuyacağım umarım keyif alırım
Yok arkideş ben bu kitabı okuyamadım kafam Balon oldu çok felsefe yapıyor bunlar
Kafam balon gibi şişti okuyamadım kurban ölem ben romanlarımabazı söyleşi deneme biyografiler falan bayıyor ya bende okuyamıyorum çok nadir denk gelip beğendiğim vardır belki hatırlamıyorum şu an ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?