- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
merhaba canım, hayırlı olsun, tez vakitte dönsün inşallah.Günaydın arkadaşlaaarotobüs yolculuğuma başlamış bulunmaktayım veee gittiğim yerde birkaç gün askerdeki sevgilimi görücemmm hem okul hem gönül işi oldu yani bu kez Neyse mutluluğumu sizinle paylaştığıma göre şimdi gelelim asıl konuya. Sonunda yeni kitabıma başladım. Goethe'nin yazmış olduğu ve yayınlandığı yıllarda intihar salgınlarına yol açan eseri olan Genç Werther'in Acıları. Kitabı uzun zamandır merak ediyordum. Klasik okumaları başlasın diyorum ve Halil Hoca'nın önerdiği kitaplardan birini okumaya başlıyorum
ne güzel ben bugün henüz okuyamadım :/Merhaba:) tüm işlerimi bitirdim. Güzel bi akşam beni bekliyo kitabımla:)
Bende 45dk kadar uyudum şimdi bi kahve yapıp okucam:) yarın tatil gece uzun:) bu yazdığımı eşim görse kesin dicek sen kitaplarınla aşk yaşıyosun diyene güzel ben bugün henüz okuyamadım :/
ahahahaha :) bazen ben de aynı şeyi düşünüyorumBende 45dk kadar uyudum şimdi bi kahve yapıp okucam:) yarın tatil gece uzun:) bu yazdığımı eşim görse kesin dicek sen kitaplarınla aşk yaşıyosun diye
Bende 45dk kadar uyudum şimdi bi kahve yapıp okucam:) yarın tatil gece uzun:) bu yazdığımı eşim görse kesin dicek sen kitaplarınla aşk yaşıyosun diye
bendensinizahahahaha :) bazen ben de aynı şeyi düşünüyorum
Şimdi ikinciye başlıyorum:)eyooooo
ben de Romeo ve Juliyet'e başladım :)Şimdi ikinciye başlıyorum:)
eşime diyorum 1hafta ben rapor alayım ev işlerini falanda sen yap ben kitap okuyayım diyorum:) nasıl bi açlıksa bu:)ben de Romeo ve Juliyet'e başladım :)
ay ben de aynıyım ya :) deli gibi okumak istiyorum :)eşime diyorum 1hafta ben rapor alayım ev işlerini falanda sen yap ben kitap okuyayım diyorum:) nasıl bi açlıksa bu:)
bende 3 kitap okudum 3 günde 5 te yatıyorum kaç gündüray ben de aynıyım ya :) deli gibi okumak istiyorum :)
aaaaaaaaaaaaaaa çok severim küçük prensi :) iyi okumalar sana :)selamm bende yarın yola çıkıyorum yolda okuyacağım kitap biraz huzur biraz çocukluğa dönüş kısa ama okuması zevkli sonuçtaküçük prens bende çocuk sayılırım içimdeki çocuktan selamlar
Eki Görüntüle 1492408
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?