- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
ben de polisiye çok severim. en sevdiğim türdürRoman okuyorum genelde. polisiye seviyorum:) güncel kitapları takip ediyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de polisiye çok severim. en sevdiğim türdürRoman okuyorum genelde. polisiye seviyorum:) güncel kitapları takip ediyorum:)
Ahmet ümitin kitaplarını nasıl buluyosun peki?ben de polisiye çok severim. en sevdiğim türdür
ben Ahmet Ümit çok severim. en sevdiğim Türk yazarlardandır.Ahmet ümitin kitaplarını nasıl buluyosun peki?
Ben de istanbulun en güzel abisini okudum :) diğerlerini de almayı düşünüyorum:) dün bi arkadaşa kitap aldım hediye olarak kendimi zor durdurdum:) çünkü okumam gereken 5kitap daha var elimde:)ben Ahmet Ümit çok severim. en sevdiğim Türk yazarlardandır.
benim de en büyük zaaflarımdan biri kitap.Ben de istanbulun en güzel abisini okudum :) diğerlerini de almayı düşünüyorum:) dün bi arkadaşa kitap aldım hediye olarak kendimi zor durdurdum:) çünkü okumam gereken 5kitap daha var elimde:)
Evet duymuştum Şemsle alakalı olduğunu. mutlaka okuyacam ikisini de:)benim de en büyük zaaflarımdan biri kitap.
ben çok severim Ahmet Ümit. diğer kitaplarını da severim. sana tavsiyem Şeytan Ayrıntıda gizlidir ile başla ve Bab-ı Esrar'ı ihmal etme, eğer okuduysan Elif Şafak'ın Aşk'ı gibi Şemsle alakalı ama bence çok daha iyi
Rica ederim canım, faydalanan birileri varsa ne mutluhaberi gördüm canım gerçekten çok üzücü bir haberbu listeyi koyduğunda çok iyi olmuş okuduğum ve okumadığım kitaplar var listede yeni kitap alırken bu listeden faydalanabilirim kesinlikle çok teşekkürler
bende geçen hafta onu okudum bu hafat 2. kitabındayım gözlerini sımsıkı kapat serinin 2. kitabı ondan sonra kesinlikle başla 2. ye derimyarısındayım ilk kitaba göre biraz kanlı falan ama güzel yani gurney i çok sevdim değişik bir adam kolay gelsin canım hoşgeldin
![]()
Hoş geldin canım:) güle güle oku kitabınıııı güzel bi kitaptımerhaba :) benim tam da aradığım bi topikti:) benide aranıza alırsanız çoook sevinirim:) bende kitap okumayı sevenlerdenim:) ama ara dönemlerde okuyamadığım oluyo :) şu an tamda bu dönemdeyim burası beni gaza getircek bi topik:) bugün yeni kitabıma başladım :)
John Verdon aklından bir sayı tut:) günlük bildirim yapmaya da devam edeceğim:)
Ben de en çok İstanbul Hatırasını sevmiştim, mutlaka oku :)Ben de istanbulun en güzel abisini okudum :) diğerlerini de almayı düşünüyorum:) dün bi arkadaşa kitap aldım hediye olarak kendimi zor durdurdum:) çünkü okumam gereken 5kitap daha var elimde:)
hoşbulduk canım :) bu ay çok yoğun değilim bu seti bitirmek istiyorum bakalım:)Hoş geldin canım:) güle güle oku kitabınıııı güzel bi kitaptı![]()
biz de seni öptük canım. yokluğun belli oluyor. işlerini hallet de güzel yorumlarını kap da gelkızlar nasılsınız?kk'ya gelmişken kardeş topigime ugramasam olmazdıben bu ara pek gelemiyorum..ama arayı kapatacagım,söz
öptüm sizii
![]()
anlaştıkbiz de seni öptük canım. yokluğun belli oluyor. işlerini hallet de güzel yorumlarını kap da gel![]()
süpermiş, kolay gelsin :)Günaydın:) kitabımın 4te 1i bitti bile:) şimdi bi arkadaşın yerine derse geldim 3e kadar okuldayım çocukları serbest bırakıp ben kitap okuyorum:)
Ben 200deyim. ama şimdi tekrar başladım bakalım gece ne kadar okuyacam:)eeee kimseden bildirim yok mu bugün
ben de okuyamadım bugün pek![]()