- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
ahahahaha Rabia çok hoşsun.Bende bitireyim artık dimi kürk mantolu madonnayı,ne ders çalışıyorum ne kitap okuyorum dayaklığım ben ya
ay ben de okuyamadım ya :/ çok mutsuzumBugün hiç kitap okuyamadum. Ama inşallah gece okurum yarın dersim yok:)
ben okumadım küçük prensi.. hala okuma listemde kendisi :)) ben de çocuk ruhluyum yaa.. ne güzel ne özel bir şey içindeki çocukla yaşamakselamm bende yarın yola çıkıyorum yolda okuyacağım kitap biraz huzur biraz çocukluğa dönüş kısa ama okuması zevkli sonuçtaküçük prens bende çocuk sayılırım içimdeki çocuktan selamlar
Eki Görüntüle 1492408
gün içinde öyle oluyo ki çocuklara bıgün serbestsiniz diyip kitap okuyasım oluyo:) ama tabi yapmıyorum:)ay ben de okuyamadım ya :/ çok mutsuzum
canımmmmmmkızlar merhabaaaaaaauzun zaman olmuş gibi hissediyorum buraya yazmayalı ve inanın eksiklik hissediyorum buraya ugramayınca..şimdi marilyn monroe nun kitabına başlıyorum facebooktan.. uyumazsam bu gece gene gelirim..öptümmm siziii
ahahahaha benim de bugün hiçbir işim yoktu aslında spora gitmekten başka ama yine de okuyamadım anlamadımgün içinde öyle oluyo ki çocuklara bıgün serbestsiniz diyip kitap okuyasım oluyo:) ama tabi yapmıyorum:)
Benimde okulda arada 2saat boşluğum vardı evde yemeğim vardı. eşimin halı saha maçı vardı ama yinede okuyamadım:) an itibarıyla kahve yapıldı ve başlıyorum:)canımmmmmm
ahahahaha benim de bugün hiçbir işim yoktu aslında spora gitmekten başka ama yine de okuyamadım anlamadım
yok bazen ruh halim tamamen serilip yatmaya hazır oluyor, başka bir şey yapamıyorum, Zumba'ya bile zorlukla gittim bugünBenimde okulda arada 2saat boşluğum vardı evde yemeğim vardı. eşimin halı saha maçı vardı ama yinede okuyamadım:) an itibarıyla kahve yapıldı ve başlıyorum:)
Senin kitabın mı var ben bilmiyodum
Bende adını öğrenebilir miyim :) çok merak ettim:)yok bazen ruh halim tamamen serilip yatmaya hazır oluyor, başka bir şey yapamıyorum, Zumba'ya bile zorlukla gittim bugün
yani kendi çapımda yazıp wattpad'de okuyuculara sunuyorum. basılı bir kitap olmasını umuyorum ama henüz umma aşamasında :)
tabii öğrenebilirsin :) romantik komedi türünde rahat okunabilecek bir kitap :) aşağıdaki alıntıda linki var.Bende adını öğrenebilir miyim :) çok merak ettim:)
haydi kızkardeşim, kitabını al da gel.
eğer sadece eğlenceli birkaç saat vaad eden başka da bir derdi olmayan bir Romantik Komedi okumak istiyorsanız, buraya buyrun:
http://www.wattpad.com/story/35015985-bize-aşk-lazım
Mutlaka okucam canım:)tabii öğrenebilirsin :) romantik komedi türünde rahat okunabilecek bir kitap :) aşağıdaki alıntıda linki var.
memnun olurum :) olumlu olumsuz her türlü eleştirini de bekliyorum :)Mutlaka okucam canım:)
iyi yolculuklar canım :) keyifli okumalarMerhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu yazamadım size ancak siteye girecek vakit bulabildim o da dönüş yolunda. Hayırlısıyla evime dönüyorum. Biraz otobüs uykusundan sonra kitabıma devam edicem. Muhtemelen en geç yarına biter diye düşünüyorum. :))
En kısa zamanda okuyup sana dönüş yapacam:)memnun olurum :) olumlu olumsuz her türlü eleştirini de bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?