- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi marilyn monroe
yine ben gel kız kitap okuyoz muhabbette cabası yeterince muhabbet etmiyormuşuz gibiBu topigi sevdimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine ben gel kız kitap okuyoz muhabbette cabası yeterince muhabbet etmiyormuşuz gibiBu topigi sevdimm
Ne zamandir okumak istuyordum aslindayine ben gel kız kitap okuyoz muhabbette cabası yeterince muhabbet etmiyormuşuz gibi
sınavlar bitince okursun olmadı çokta araya sıkıştırma ama arada değişiklik iyi oluyor stajda falan vaktin olursa okursun yada iki sınav arası uzun olan dönemler varsaNe zamandir okumak istuyordum aslinda
Gerci sinavlarm baslicak ama olsun
Yarin kendime bi kitap seceyim en iyisi
Hoşgeldin topiğee sen de kap gel bir kitapNe zamandir okumak istuyordum aslinda
Gerci sinavlarm baslicak ama olsun
Yarin kendime bi kitap seceyim en iyisi
kız bu arada aile mevzunuzun tatlıya bağlanmasına sevindim cevap yazdım sandım sana yazmamışım meğer iyi okumalarHoşgeldin topiğee sen de kap gel bir kitap
Allah'a şükür büyük mezularmız olmazı atışırız sabaha geçe:) evin küçüğü elde bir ben kalnca napsnlar çekiyorlar kaprislermi Sağol canımmkız bu arada aile mevzunuzun tatlıya bağlanmasına sevindim cevap yazdım sandım sana yazmamışım meğer iyi okumalar
bende de oldu az önce internet bağlantısını kapatıp açtım modemde düzeldiResmen siteye giremedim bi 15-20 dk sorun bir tek ben de oldu herhalde. Durduk yere ban yedim sandım. Şükür girebildim.
bende de oldu az önce internet bağlantısını kapatıp açtım modemde düzeldi
evet canım öyleymiş iyi geceler ben uyumaya gidiyorum saat baya ilerlemiş çok yoruldum bugün benGenel bir sorunmuş o zaman teşekkürler canım :)
Iyi geceler canımevet canım öyleymiş iyi geceler ben uyumaya gidiyorum saat baya ilerlemiş çok yoruldum bugün ben
Stajda mumkun degl guzelim sinavlar da skisik ama gunde yarim saat tv izliycgme dersten once okurum yani:)sınavlar bitince okursun olmadı çokta araya sıkıştırma ama arada değişiklik iyi oluyor stajda falan vaktin olursa okursun yada iki sınav arası uzun olan dönemler varsa
Hosbuldukkk:)Hoşgeldin topiğee sen de kap gel bir kitap
selam hoş geldin nasılsın, al kitabını gel, bekliyoruzStajda mumkun degl guzelim sinavlar da skisik ama gunde yarim saat tv izliycgme dersten once okurum yani:)
Hosbuldukkk:)
Gelicem insallahh:
merakla bekliyorummselam hoş geldin nasılsın, al kitabını gel, bekliyoruz
şöyle yapalım kızlar. bu haftaki yazarımız Edgar Allan Poe olsun. pazartesi hem Edgar Allan Poe'yu tanıtayım hem de Morgue Sokağı Cinayetlerini.
ay sonunda Zeno'nun Bilincine kavuştum bitirip yorumumu yazacağım inşallah
İstedigmz kitabi okuyabiliyor muyuz peki yoksa belli bi yazar niselam hoş geldin nasılsın, al kitabını gel, bekliyoruz
şöyle yapalım kızlar. bu haftaki yazarımız Edgar Allan Poe olsun. pazartesi hem Edgar Allan Poe'yu tanıtayım hem de Morgue Sokağı Cinayetlerini.
ay sonunda Zeno'nun Bilincine kavuştum bitirip yorumumu yazacağım inşallah
istediğiniz tür ve yazar. hiçbir sınırlama yok bu topikte. kafımıza göre takılıp keyif almaya bakıyoruz sadece.İstedigmz kitabi okuyabiliyor muyuz peki yoksa belli bi yazar ni
İyiyim canm sen naslsn:)
Tamamdr canm saol:))istediğiniz tür ve yazar. hiçbir sınırlama yok bu topikte. kafımıza göre takılıp keyif almaya bakıyoruz sadece.
tek bir isteğimiz var kitabın fotusu, tanıtım yazısı ve sonra da yorumu o kadar. eğer üşenirim fotoya dersen onu da salla
iyiyim
kafana göre canım hepimiz ayrı bir tarz okuyoruz bu aralar mesela sadece ne okuduğunu söyle birde okurken yada bitince kitap hakkında yorumlar ona göre muhabbet falanİstedigmz kitabi okuyabiliyor muyuz peki yoksa belli bi yazar ni
İyiyim canm sen naslsn:)
Tamamdr bebegmkafana göre canım hepimiz ayrı bir tarz okuyoruz bu aralar mesela sadece ne okuduğunu söyle birde okurken yada bitince kitap hakkında yorumlar ona göre muhabbet falan