- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- Konu Sahibi marilyn monroe
o da güzel :)Kitap yok okuyacak ama tarih dersine roman okur gibi çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da güzel :)Kitap yok okuyacak ama tarih dersine roman okur gibi çalışıyorum
oh ne güzel tarih okumuş oluyorsunKitap yok okuyacak ama tarih dersine roman okur gibi çalışıyorum
Çok mutluyuuuum
Bugün çarşıya gittim ve dayanamayıp. nt 'ye girdim. Ve kendimi kitap aldım
Kürk mantolu madonna'yı aldım kitap hakkında hiiiiiç bir bilgim yok bakalım beğenecek miyim?
bende o kitabı komşumuzdan alıp okuyacağım çok övmüştü ama bir türlü fırsat bulamadım almak içinÇok mutluyuuuum
Kürk mantolu madonna'yı aldım kitap hakkında hiiiiiç bir bilgim yok bakalım beğenecek miyim?
o kitabı alacaktım arkadaşımda bana tam böyle bir yorum yaptı benimde hevesim kaçtı almadım iyiki almamışım demek o kadar önemli değilmiş sonu çok ucu açık ve garip bitiyor dedi arkadaşım beni tatmin etmedi falan demişti sanırım sende aynısını hissetmişsinslm herkese "senden önce ben"i bitirdim okurken çok sürükleyiciydi ama sonu yarım kaldı sanki. daha doğrusu sonundan beklentim daha büyüktü. sürükleyici ama okunmasa da olurmuş. bana birşey katmadı pek. ben klasiklerden yürümeye devam edeyim en iyisi onlar kadar doyurucu olanı yok
Aynen benimde dikkatimi çektibu arada marilyn ve simsims hiç uğramadı bu aralar nerelerdeler acaba
birde marilyn pazartesi kitap ve yazar tanıtımı yapacaktı gelmedi ondan merak ettim umarım bişey yoktur işi vardır yoğundur belkiAynen benimde dikkatimi çekti
Belki bende kitabımı yavaş yavaş okuyorum zaten ince hemen biterse yeni kitabım yokbirde marilyn pazartesi kitap ve yazar tanıtımı yapacaktı gelmedi ondan merak ettim umarım bişey yoktur işi vardır yoğundur belki
Kürk Mantolu Madonna bana göre Türk Edebiyatının en muhteşem en özel eseridir, çok iyi bir tercih. çok keyifli bir okuma olacakÇok mutluyuuuum
Evet yavaş yavaş tadını çıkara çıkara okuyorumselamlar...
bugün malum elektrik kesintisi, telefonun şarjı iflas haliyle foto çekemedim. dün de kitabı bulamamıştım, meğerse oturma odamdaki kütüphanedeymiş. yarın ekleyeceğim söz veriyorum çok tembellik ettim farkındayım.
Kürk Mantolu Madonna bana göre Türk Edebiyatının en muhteşem en özel eseridir, çok iyi bir tercih. çok keyifli bir okuma olacak
Harika yazar! Harika eser! 100 kez okusam 100 ayrı tat alırımBu kitap bi harikaEki Görüntüle 1476152
geçmiş olsun canım.Selam herkeseee elektrik olmayışı hepimizi vurdu demekki. Benim her türlü verimsiz bir gündü. Hem hastayım, hem de sadece uyudum bütün gün.