ben kendimi bildim bileli hızlı okurum kitap falan okumam hızlı simsims ilkokulda falan okuma yarışmalarında hep 1. olurdum ne kadar kalın olduğu farketmiyor zamanım varsa bitirirm o kiabı hemen hakikaten çerez gibi oluyor ince kitaplardan pak hoşlanmıyorum o nenle tadı damağımda kalıyor hop bitiveriyor
evet adını düşünüyorum kesinlikle öyle şu kitapları bitireyimde adamın yazım tarzı falan hoş evet ama beni huzursuz etti açıkcası böyle olunca gerçi kitapta kadınlara karşı bir hakaret falan yok hatta çok güçlü sağlam hakkını arayan kadın karakterleri yaşından olgun özellikle ama işte küçük yani
bende saatlerce çıkamam ya her reyonda dakikalarca oyalanırım her kitabı elime alıp incelerim falan o nedenle tek başıma kitapçılara gitmeyi çok seviyorum sakin sakin inceliyorum birde moralim bozuk olunca yaptığım ilk şey kitapçıya kidip dolaşmak ve kitap almak ikinciside alışveriş yapmak ama önce kitap
birde bekaret konusunda haklısın kitaplarda tüm karakteri öyle sanırım güzel tespit ben o açıdan bakmamıştım
benimde çok ilgimi çekti bak şimdi güzele benxiyor oku bakalım güzelmiymiş