- 9 Ocak 2015
- 19.694
- 81.626
- 798
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
Evet otobiyografibiyografi gibi mi yani birgün denk gelirsem alıp deneyebilirm o zaman severim biyografileri her tarzdaniyi okumalar bitincede en son tekrar fikrini alalım ama
evet okumayan varsa merak etsinler çok şey kaybederler
severim necip fazıl okurum o zaman aklımda olsun gerçi ben tüm yazarları seviyorum okumadığım yazar tür çeşit kitap kalmadı yazan insana saygım var biyografileride ondan seviyorum hep ilgimi çekmiştirEvet otobiyografi
bende aynen her yazar kendi dünyasından bakıyor olaya çeşitlilik sağlıyor bu durum benim de çok hoşuma gidiyor bakış açısı kazandırıyor insana her kitabı yazarı denerim yarım bırakmayıda sevmem kitap olsun film olsun bitecek yani sıkılsamda beğenmesemde ah ah kitap okumak güzel ya farklı bir dünyaAynen bnde öyle filmde olsun kitapta olsun bayılırım biyografi,otobiyografiye kesinlikle öyle nazım hikmetide okdum,cemal süreyyada,cahit zarifoğluda şuana kadar hiç bir kitaba,yazara,şaire hiç önyargım olmadı hepsinde beni mest eden bir şey buldum
ya muhtemelen kızları bakire seçmek istediği için o yaşlarda tutuyor. o benim de yazarken yaşadığım bir sıkıntı ünlü zengin vs bir kadın anlatacaksan en fazla 24'e kadar bakire inandırıcı oluyor 25 üstü garip duruyor hikayede. bakire olsun takıntısı varsa yaşı mecburen küçük tutuyor.kızlar ben çıkıyorum şimdi uğrarım arada 2. kitabına başladım serinin dün paylaşmıştım bu kızın yaşı en azından daha büyük 22 yaşında ama hala küçük anladım ki yazarımız bu yaşlarda bayan karakterler seçiyor takıntılımı ne azcık daha büyütse kızları fena olmaz yanibu kitapta binbirgece diye bir dizi vardı ya ona benziyor ya konusu neyse okumaya devam edeyim bitince anlatırım bu kızda intikam peşinde işte binbir gece durumu
hımmm bir şiiri var onu çok severim, aslında kendisini sevmem demeyeyim de görüşlerinden çok hoşlanmıyorum diyeyim. Ama kendisi bir üstad bunu asla inkar edemem. İşte bu da en Sevdiğim şiiri..Aaa niye sevmessin üzüldüm
Benim de her yazara karşı saygım var, elime geçse okurum elbette. Orhan Pamukta çok sevmem yine görüş ayrılığıbende aynen her yazar kendi dünyasından bakıyor olaya çeşitlilik sağlıyor bu durum benim de çok hoşuma gidiyor bakış açısı kazandırıyor insana her kitabı yazarı denerim yarım bırakmayıda sevmem kitap olsun film olsun bitecek yani sıkılsamda beğenmesemde ah ah kitap okumak güzel ya farklı bir dünya
Evet bu şiir çok güzel :)) tabiki herkesin bir görüşü var ve saygı duyulmalı bak aynalar şiirinde fevkaladedir okumanı tavsiye ederimhımmm bir şiiri var onu çokşiiride e fekm, aslında kendisini sevmem demeyeyim de görüşlerinden çok hoşlanmıyorum diyeyim. Ama kendisi bir üstad bunu asla inkar edemem. İşte bu da en Sevdiğim şiiri..
Beklenen
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
Necip Fazıl Kısakürek
Eserlerini okumadım, görüşlerinden ötürü haz etmiyorum, ama bu şiiri ezbere bildiğim tek şiir.. Ruhumu okşar.. Paylaşayım istedim.:)
Tavsiyeni dikkate alıyorum ve teşekkür ediyorum tatlım:))Evet bu şiir çok güzel :)) tabiki herkesin bir görüşü var ve saygı duyulmalı bak aynalar şiirinde fevkaladedir okumanı tavsiye ederim
Geçmiş olsunay canlarım ya :) ben gene hasta oldumelimde ıhlamur kucağımda laptop oturuyom :/ okumaya mecalim yok, başım ağrıyo
sana da geçmiş olsun canım. benim de mide bulantım başladı azıcıkGeçmiş olsunbnde yataktan çıkmıyorum ağrılarım var
Dökülüyoruz desenesana da geçmiş olsun canım. benim de mide bulantım başladı azıcık
sorma sorma.Dökülüyoruz desene
Ben de bu gün bitkin düştüm çok, sanki elim ayağım tutmuyor, yattım koltuğa, derste çalışamadım:/ şimdi biraz kitap okumaya çalışcam. Resmen güzelim eser elimde oyuncak olduay canlarım ya :) ben gene hasta oldumelimde ıhlamur kucağımda laptop oturuyom :/ okumaya mecalim yok, başım ağrıyo
Geçmiş olsun bu arada, ikinize de.sana da geçmiş olsun canım. benim de mide bulantım başladı azıcık
sana katılıyorumBenim de her yazara karşı saygım var, elime geçse okurum elbette. Orhan Pamukta çok sevmem yine görüş ayrılığıama okurum. Necip Fazıl'ı da aynen çok haz etmem ama saygım sonsuz. Yani eserler bırakmış bir üstad. Her ne kadar haz etmesem de ezbere bildiğim ve en Sevdiğim şiir kendisine ait :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?