- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
ay canlarım ya :) ben gene hasta oldumelimde ıhlamur kucağımda laptop oturuyom :/ okumaya mecalim yok, başım ağrıyo
Geçmiş olsunbnde yataktan çıkmıyorum ağrılarım var
Dökülüyoruz desene
geçmiş olsun kızlar…. dikkat edin kendinizeee… ben bugün güzel bir kitap aldım.. kitapcıda ne çok bilmedigim kitap vardı.gözelrim döndü valalahaBen de bu gün bitkin düştüm çok, sanki elim ayağım tutmuyor, yattım koltuğa, derste çalışamadım:/ şimdi biraz kitap okumaya çalışcam. Resmen güzelim eser elimde oyuncak oldu
kitabın adı ne şekerim :)geçmiş olsun kızlar…. dikkat edin kendinizeee… ben bugün güzel bir kitap aldım.. kitapcıda ne çok bilmedigim kitap vardı.gözelrim döndü valalahabir de sizin bahsettiginiz türler daha çok ilgilimi çekti..sanırım algıda seçicilik deadline cım ben de sevmiyorum sübyancı diyoruz gerçek hayatta da kitaptaki fantaziye de..tebrikler ne çabuk okuyorsun ya çerez gibi Feraceli rabiacım sen de çok hızlısın maşallahhh :)
hiç fark etmez bitmiş ya.. yani ben kendimle kıyaslıyorumBn hızlı değilim kitap inceydi
selam canım :)merhaba kızlar ;
araba sevdası bitmek üzere
sırada john steınbeck cennetin doğuşu var nasıl bır kıtap
d&r dan direk aldım geçtim okuyan var mı
selam canım :)
ben okumadım bir fikrim yok
kitabın adı ne şekerim :)
ben kitapçıya girdim mi şekerci dükkanına girmiş gibi oluyorum, ne alacağımı şaşırıyorum :)
vayyy Tess Gerritsen övgülü bir kitap :) etkilendim, hadi iyi okumalar
teşekkür ederim..tamamen tesadüf oldu..konusu ilgilmi çekti..yıllarca her hafta tren seyahati yapmış biri olarakvayyy Tess Gerritsen övgülü bir kitap :) etkilendim, hadi iyi okumalar
aaa öyle mi?teşekkür ederim..tamamen tesadüf oldu..konusu ilgilmi çekti..yıllarca her hafta tren seyahati yapmış biri olarak
ben kendimi bildim bileli hızlı okurum kitap falan okumam hızlı simsims ilkokulda falan okuma yarışmalarında hep 1. olurdum ne kadar kalın olduğu farketmiyor zamanım varsa bitirirm o kiabı hemen hakikaten çerez gibi oluyor ince kitaplardan pak hoşlanmıyorum o nenle tadı damağımda kalıyor hop bitiveriyorgeçmiş olsun kızlar…. dikkat edin kendinizeee… ben bugün güzel bir kitap aldım.. kitapcıda ne çok bilmedigim kitap vardı.gözelrim döndü valalahabir de sizin bahsettiginiz türler daha çok ilgilimi çekti..sanırım algıda seçicilik deadline cım ben de sevmiyorum sübyancı diyoruz gerçek hayatta da kitaptaki fantaziye de..tebrikler ne çabuk okuyorsun ya çerez gibi Feraceli rabiacım sen de çok hızlısın maşallahhh :)
bende saatlerce çıkamam ya her reyonda dakikalarca oyalanırım her kitabı elime alıp incelerim falan o nedenle tek başıma kitapçılara gitmeyi çok seviyorum sakin sakin inceliyorum birde moralim bozuk olunca yaptığım ilk şey kitapçıya kidip dolaşmak ve kitap almak ikinciside alışveriş yapmak ama önce kitapkitabın adı ne şekerim :)
ben kitapçıya girdim mi şekerci dükkanına girmiş gibi oluyorum, ne alacağımı şaşırıyorum :)
benimde çok ilgimi çekti bak şimdi güzele benxiyor oku bakalım güzelmiymiş
her hafta hem gidiş hem dönüş tam 5 sene boyunca..gitmesi çile dönmesi keyfiliydiaaa öyle mi?
ben hiç trene binmedim
hadi ya trenler çok güzel en sevdiğim taşıma araçları çokta güzel kitap okunuyoraaa öyle mi?
ben hiç trene binmedim
tamam canım anlatırım burdaben kendimi bildim bileli hızlı okurum kitap falan okumam hızlı simsims ilkokulda falan okuma yarışmalarında hep 1. olurdum ne kadar kalın olduğu farketmiyor zamanım varsa bitirirm o kiabı hemen hakikaten çerez gibi oluyor ince kitaplardan pak hoşlanmıyorum o nenle tadı damağımda kalıyor hop bitiveriyorevet adını düşünüyorum kesinlikle öyle şu kitapları bitireyimde adamın yazım tarzı falan hoş evet ama beni huzursuz etti açıkcası böyle olunca gerçi kitapta kadınlara karşı bir hakaret falan yok hatta çok güçlü sağlam hakkını arayan kadın karakterleri yaşından olgun özellikle ama işte küçük yani
bende saatlerce çıkamam ya her reyonda dakikalarca oyalanırım her kitabı elime alıp incelerim falan o nedenle tek başıma kitapçılara gitmeyi çok seviyorum sakin sakin inceliyorum birde moralim bozuk olunca yaptığım ilk şey kitapçıya kidip dolaşmak ve kitap almak ikinciside alışveriş yapmak ama önce kitapbirde bekaret konusunda haklısın kitaplarda tüm karakteri öyle sanırım güzel tespit ben o açıdan bakmamıştım
benimde çok ilgimi çekti bak şimdi güzele benxiyor oku bakalım güzelmiymiş
hadi ya sen de mi Ankara??hadi ya trenler çok güzel en sevdiğim taşıma araçları çokta güzel kitap okunuyorben ankarada yaşıyorum şimdilik bu arada banliyö trenleri var şehir içi onu kullanmayı çok seviyorum olmadı metro kullanıyorum otobüsleri çekemiyorum ya birde şimdi hızlı tren var oh mis ona da bindim birkaç kez severim ben yolun düşerse dene
sebebi o. özellikle zengin ve sosyeteden kadın karakter yaratıyorsa bakire olmalarının tek yolu yaşlarının küçük olması yoksa bekaretleri için bir bahane bulmak zorunda kalır. "ilk erkek/ilk aşk" mantığı bu. benim sevdiğim ve onayladığım bir yöntem değildir açıkçası fazla didaktik buluyorum bu yöntemi ama okurken rahatsız eden bir şey değildir. yaş küçük olmadığı sürece.ben kendimi bildim bileli hızlı okurum kitap falan okumam hızlı simsims ilkokulda falan okuma yarışmalarında hep 1. olurdum ne kadar kalın olduğu farketmiyor zamanım varsa bitirirm o kiabı hemen hakikaten çerez gibi oluyor ince kitaplardan pak hoşlanmıyorum o nenle tadı damağımda kalıyor hop bitiveriyorevet adını düşünüyorum kesinlikle öyle şu kitapları bitireyimde adamın yazım tarzı falan hoş evet ama beni huzursuz etti açıkcası böyle olunca gerçi kitapta kadınlara karşı bir hakaret falan yok hatta çok güçlü sağlam hakkını arayan kadın karakterleri yaşından olgun özellikle ama işte küçük yani
bende saatlerce çıkamam ya her reyonda dakikalarca oyalanırım her kitabı elime alıp incelerim falan o nedenle tek başıma kitapçılara gitmeyi çok seviyorum sakin sakin inceliyorum birde moralim bozuk olunca yaptığım ilk şey kitapçıya kidip dolaşmak ve kitap almak ikinciside alışveriş yapmak ama önce kitapbirde bekaret konusunda haklısın kitaplarda tüm karakteri öyle sanırım güzel tespit ben o açıdan bakmamıştım
ben de banyliyö treni ve metro kullanıyorum hep, otobüs sevmiyorum, mecbur kalırsam taksi otobüs dolmuş sevmiyorum ama çok mecbur kalmadıkça binmiyorum.hadi ya trenler çok güzel en sevdiğim taşıma araçları çokta güzel kitap okunuyorben ankarada yaşıyorum şimdilik bu arada banliyö trenleri var şehir içi onu kullanmayı çok seviyorum olmadı metro kullanıyorum otobüsleri çekemiyorum ya birde şimdi hızlı tren var oh mis ona da bindim birkaç kez severim ben yolun düşerse dene
bozkırın göbeğindeyiz ankaradamısın simsims sende bilmiyordumhadi ya sen de mi Ankara??
şehirler arası gittim ama çok uzaklara değil 4 5 saatlik yerlere gittim güzel ama uzun sürüyorsebebi o. özellikle zengin ve sosyeteden kadın karakter yaratıyorsa bakire olmalarının tek yolu yaşlarının küçük olması yoksa bekaretleri için bir bahane bulmak zorunda kalır. "ilk erkek/ilk aşk" mantığı bu. benim sevdiğim ve onayladığım bir yöntem değildir açıkçası fazla didaktik buluyorum bu yöntemi ama okurken rahatsız eden bir şey değildir. yaş küçük olmadığı sürece.
ben de çok severim kitapçılarda kafa dağıtmayı, almasam bile mutlaka gezerim
ama son zamanlarda internet kitapçılığına sardım ondan pek gitmez oldum kitapçılara
ben de banyliyö treni ve metro kullanıyorum hep, otobüs sevmiyorum, mecbur kalırsam taksi otobüs dolmuş sevmiyorum ama çok mecbur kalmadıkça binmiyorum.
ama trenle şehirler arası yola gitmek istiyorum, inşallah olur bu sene
Teşekkür ederim canım, inan hala yatıyorum aralıklar halinde uyuyorumgeçmiş olsun kızlar…. dikkat edin kendinizeee… ben bugün güzel bir kitap aldım.. kitapcıda ne çok bilmedigim kitap vardı.gözelrim döndü valalahabir de sizin bahsettiginiz türler daha çok ilgilimi çekti..sanırım algıda seçicilik deadline cım ben de sevmiyorum sübyancı diyoruz gerçek hayatta da kitaptaki fantaziye de..tebrikler ne çabuk okuyorsun ya çerez gibi Feraceli rabiacım sen de çok hızlısın maşallahhh :)
evet canım ben de Ankaradayım,Ankaralıyımbozkırın göbeğindeyiz ankaradamısın simsims sende bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?