- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
haklısın ya şimdi cuma herkes oh yayılmıştır bir yerlere yarın haftasonu diyeyok be okunma sayısı o kadar fena değil. cuma akşamı millet sokakta, barda sazda kim oturup okusun. yarından sonra başlar artmaya
kız bende birtek marilynin hikayesini okuyorum sende gel oku güzel bak gerçekteno wattpad nedir ya ben indirdim ama inan hiç birşey anlamadım, amatör yazarlar mı yazıyor? üyeliğim var ama öylece duruyor. senin de mi yazdığın bir roman var orda?
biz yapalım istersen de niye yapmıyorsun ya reklamını yap kızay kendi reklamı mı yapacağımayıp değil mi?
yasak olmasın böyle bir link vermek, verebiliyor muyuz böyle sitelerin linkini, sonuçta hit alan bir siteyok canım ne ayıbı sen ayıp görmemişsin
evet reklamını yap ki biz de okuyalım :) o kadar üyeliğim var bari takip ettiğim bir yazarım da olsunevet ben de yazıyorum. ben pcden kullanıyorum, telefonda tablette nasıldır bilmiyorum ama evet amatör yazarların yazdığı bir platform.
çok iyi hikayeler de var, onedirection fanlarının çılgın hikayeleri de ama yazmak da okumak da eğlenceli.
hmm evet orda sıkıntı olabilir sen wattpadde hikayenin adını ve kendi kullanıcı adını yaz ilk sayfaya bilen bakar zaten benceyasak olmasın böyle bir link vermek, verebiliyor muyuz böyle sitelerin linkini, sonuçta hit alan bir site
ya o kadar videolar markalar vs veriyoruz..tabiki link verebilirsinyasak olmasın böyle bir link vermek, verebiliyor muyuz böyle sitelerin linkini, sonuçta hit alan bir site
akşam yatmadan bakayım peki tam isim nedir? aratınca çıkıyor mu?:)haklısın ya şimdi cuma herkes oh yayılmıştır bir yerlere yarın haftasonu diye
kız bende birtek marilynin hikayesini okuyorum sende gel oku güzel bak gerçekten
biz yapalım istersen de niye yapmıyorsun ya reklamını yap kız
fanatik oldum ben fan club açcam yeni bölüm ekle diyede başının etini yiyorum iyi oluyor çok eğlenceli ne olacak diye soruyorum ser veriyor sır vermiyorevet reklamını yap ki biz de okuyalım :) o kadar üyeliğim var bari takip ettiğim bir yazarım da olsun
çıkıyor canım romantik komedya kullanıcı adı bize aşk lazım benim favori hikayemakşam yatmadan bakayım peki tam isim nedir? aratınca çıkıyor mu?:)
ben de sizi merak ediyorummmmAyyy ben hepinizi tek tek çok merak ediyorum yaaaaBu siteyi sevmezdim bu kadar ama bu topikle iyice sevmeye başladım:)
ünlü olursa marilyn i görürüz yayınevleri keşfederse inşallahAyyy ben hepinizi tek tek çok merak ediyorum yaaaaBu siteyi sevmezdim bu kadar ama bu topikle iyice sevmeye başladım:)
Akşam ilk işim bakmak oluyor o vakitttt. tabi aldığım antibiyotik yan etki yapıp bayılmazsam, iyice uyuşmaya başladımçıkıyor canım romantik komedya kullanıcı adı bize aşk lazım benim favori hikayem
Ben de :) Sabah ilk işim acaba birisi topiğe yazmış mı diye bakmak oluyor:) üyesiz takipçiydim ama işte yazılan tarihte dayanamayıp üye de oldum, çeyiz topikleriyle başladım, kitap topiğine çakıldım kaldım, burda kimse yoksa da bdvünlü olursa marilyn i görürüz yayınevleri keşfederse inşallahben burda gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi arkadaşlıklar kurdum ya ilk başta çok takılmazdımda şimdi siteden çıkamıyorum
iyi geceler simsimskızlar ben yatıyorummmm iyi geceler
ben de merak ediyorum sizleri ya :)Ayyy ben hepinizi tek tek çok merak ediyorum yaaaaBu siteyi sevmezdim bu kadar ama bu topikle iyice sevmeye başladım:)
iyi geceler tatlımkızlar ben yatıyorummmm iyi geceler
seni de çok merak ediyorum. hepinizi ediyorumben de sizi merak ediyorummmm
ilk mesaja ekledim hikayelerin linklerini. ay inşallah bir şey olmaz. sabah uyanır uyanmaz ses ver bize.Akşam ilk işim bakmak oluyor o vakitttt. tabi aldığım antibiyotik yan etki yapıp bayılmazsam, iyice uyuşmaya başladımpenisiline alerjim var ve alt türeviymiş, eczacı bişey olmaz dedi ama ne zaman alsam vücudum uyuşuyor:/
Belli mi olur belki bir gün meraklarımızı gideririz :)))ben de sizi merak ediyorummmm
ay canım benim Allah mı söyletiyor neünlü olursa marilyn i görürüz yayınevleri keşfederse inşallahben burda gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi arkadaşlıklar kurdum ya ilk başta çok takılmazdımda şimdi siteden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?