- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
- Konu Sahibi marilyn monroe
neeeeeeoooo baya iyi.. benim listemde 300 kişi var.son profil resmimin begenisi 50 küsürsırf senin için bakıyorum:) birinden 33, birinden 21, birinden 44, birinden 61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neeeeeeoooo baya iyi.. benim listemde 300 kişi var.son profil resmimin begenisi 50 küsürsırf senin için bakıyorum:) birinden 33, birinden 21, birinden 44, birinden 61
cins ama sokaktan:) senin?cins mi yoksa sokak pisisi mi:)
iyi fikirmiş..en hasas temizleyici aslındaayyy ben zararlı mı bilmem ama bebe şampuanı aldım onla çıkartıyorum:) acayip güzerl kokuyo ve mis gibi çıkartıyo
uuuuu takipçi sayın hiç fena değilmiş . Daha iyiler de oluyor, kitap paylaşınca 80ler falan oluyo, ama kediciklerim işte en fazla 30,40 oluyo, eh ona da şükürneeeeeeoooo baya iyi.. benim listemde 300 kişi var.son profil resmimin begenisi 50 küsür
Aslında kırma, ankara iran kırması, 12 yaşında bir tüy yumağı:) huysuz, asla sevdirmez ve aşırı kaprisli:) ama yine de çok seviyorumcins ama sokaktan:) senin?
yok beğenmedim ya burda açsak bir derdim vara yazalım biz bu konuyu bak nasıl dikkat çekeriz ben açayım marilyn in hikayeyi kimse okumuyor neden diye
hadi gene dayanamadım paylaştım bölümü
tumblr var onu beğenmediysen :) cık olmadı böyle sen aç bana bi fanclub
yapsam çıkarmak istemezdim yapmaya üşendiğim gibi çıkarmayada üşeniyorum benmakyajını çıkarmak istemeyen kaç kişiyiz?? acayip üşeniyorum şuan
umarım zararlı değildir, o yüzde fikir vermiş gibi olmayayım, yaramazsa cildine bana saydırma sonraiyi fikirmiş..en hasas temizleyici aslında
ya ben facebookla karıştırdım..instagramda 250 takip 125 takip eden yaklaşık 10-20 arası begeni..işin ilginci arkadaşım begenmiyorda instagramda tanıtıgım kişiler begeniyor.. tanıyan degil de tanımayan begeniyor..neeeeeeoooo baya iyi.. benim listemde 300 kişi var.son profil resmimin begenisi 50 küsür
deneyince haber veririmumarım zararlı değildir, o yüzde fikir vermiş gibi olmayayım, yaramazsa cildine bana saydırma sonra
benim de öyle, sağ olsun hatrı sayılır bir beğenen arkadaş kitlem var toplasan 10 kişi geriye kalanlar etiketlerden görenler:)ya ben facebookla karıştırdım..instagramda 250 takip 125 takip eden yaklaşık 10-20 arası begeni..işin ilginci arkadaşım begenmiyorda instagramda tanıtıgım kişiler begeniyor.. tanıyan degil de tanımayan begeniyor..
yok be okunma sayısı o kadar fena değil. cuma akşamı millet sokakta, barda sazda kim oturup okusun. yarından sonra başlar artmayayok beğenmedim ya burda açsak bir derdim vara yazalım biz bu konuyu bak nasıl dikkat çekeriz ben açayım marilyn in hikayeyi kimse okumuyor neden diye
dalin kullanmıyorum, adını söyleyebildiğim ama yazamadığım diğer markayı kullanıyorumnetten de bakmaya üşendim ama muhakkak anlamışsındır:))) bu arada marka söylemek yasak değildir umarım, ban almayayım da:)))deneyince haber veririm
ilk sayfaya link versene.. burdaki arkadaşlar da baksınyok be okunma sayısı o kadar fena değil. cuma akşamı millet sokakta, barda sazda kim oturup okusun. yarından sonra başlar artmaya
o wattpad nedir ya ben indirdim ama inan hiç birşey anlamadım, amatör yazarlar mı yazıyor? üyeliğim var ama öylece duruyor. senin de mi yazdığın bir roman var orda?yok be okunma sayısı o kadar fena değil. cuma akşamı millet sokakta, barda sazda kim oturup okusun. yarından sonra başlar artmaya
jonhson and jonhson :)) yok yasak degildalin kullanmıyorum, adını söyleyebildiğim ama yazamadığım diğer markayı kullanıyorumnetten de bakmaya üşendim ama muhakkak anlamışsındır:))) bu arada marka söylemek yasak değildir umarım, ban almayayım da:)))
ay kendi reklamı mı yapacağım ayıp değil mi?ilk sayfaya link versene.. burdaki arkadaşlar da baksın
o kolonya değil miydi:)) johnson baby miş :) baktım:)jonhson and jonhson :)) yok yasak degil
yok canım ne ayıbı sen ayıp görmemişsinay kendi reklamı mı yapacağım ayıp değil mi?
evet ben de yazıyorum. ben pcden kullanıyorum, telefonda tablette nasıldır bilmiyorum ama evet amatör yazarların yazdığı bir platform.o wattpad nedir ya ben indirdim ama inan hiç birşey anlamadım, amatör yazarlar mı yazıyor? üyeliğim var ama öylece duruyor. senin de mi yazdığın bir roman var orda?
hehe evet demek ki bakmak gerekiyormuşo kolonya değil miydi:)) johnson baby miş :) baktım:)