- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi marilyn monroe
marilyn ben bir şey bekliyorum senden akşam oldu bakıyorum bakıyorum yok anladın mı bilmemtamam o zaman Edgar Allan Poe Morgue Sokağı Cinayetleri bu haftaki Cuma Kitabımız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marilyn ben bir şey bekliyorum senden akşam oldu bakıyorum bakıyorum yok anladın mı bilmemtamam o zaman Edgar Allan Poe Morgue Sokağı Cinayetleri bu haftaki Cuma Kitabımız :)
off bende simsims ya sorma içime canavar kaçtı kilo vereceğime alıyorum bu günlerde karnım aç açım ben tatlıya biri bizi durdursa mı acabakızlar ben şuan krizdeyim yaa..canım aburcubur çikolata vs istiyor..tadımlık yedim ama kesmedi tabii
şişt sakın, çirkin şeyler düşün aklına yemek gelincekızlar ben şuan krizdeyim yaa..canım aburcubur çikolata vs istiyor..tadımlık yedim ama kesmedi tabii
ben de onu düşünüyordum ama okunmamış ki 6 kişi okumuş dahamarilyn ben bir şey bekliyorum senden akşam oldu bakıyorum bakıyorum yok anladın mı bilmem
off oldumu şimdi napsak ki ya fan club mü açsak biz sana tanıtımını yaparım benşişt sakın, çirkin şeyler düşün aklına yemek gelince
ben de onu düşünüyordum ama okunmamış ki 6 kişi okumuş daha
ahahahaha benim hiç fan kulübüm olmadığ biliğyoğmusunoff oldumu şimdi napsak ki ya fan club mü açsak biz sana tanıtımını yaparım ben
napcazz?? en iyisi uyumak ama hala uykum yok..off bende simsims ya sorma içime canavar kaçtı kilo vereceğime alıyorum bu günlerde karnım aç açım ben tatlıya biri bizi durdursa mı acaba
ne gibi çirkinşişt sakın, çirkin şeyler düşün aklına yemek gelince
ben de onu düşünüyordum ama okunmamış ki 6 kişi okumuş daha
çirkin işte böyle kımıl kımılne gibi çirkin
huuuuuuuuuuuu çok etkili oldu…… ciddiyimmmm… bu teknigi nerden buldun??yaa en nefret ettigim şeyler o kımıl kımıllarçirkin işte böyle kımıl kımıl
bir kitabını al dene bence ben sana fan club kurcam yakında olmaz böyle yanasıl nerde kursam bilemedim fan clubını daahahahaha benim hiç fan kulübüm olmadığ biliğyoğmusun
o değil de senden özendim bu ay ben de F.M.A alsam acaba, merak ettim
benimde uykum yok ya kahve içtim birdenapcazz?? en iyisi uyumak ama hala uykum yok..
ne gibi çirkin
ay çok iğrenç aklıma çok kötü şeyler geldiçirkin işte böyle kımıl kımıl
anladım o zaman:) kendinize vakit ayırmak zor olmaya başladı anladığım. ben de bi ara çok takılıyordum, özellikle instagramda, hala daha günümün yarısı orada geçiyor:/yok canım yeni başlamıyorum.. 1 senedir okuyamıyorum..o bir sene ne oldu dersen çok şey oldu..en çok vaktimi de internet alıyor tabi.. papatya kokulu hikayeler bana hediye geldi eylül gibi.. o zamandır okumak istiyorum istiyorum olmuyordu..hem çok kısa hem hoş hikayeler var gibi gibiydi
hepimiz aynı şeylerden mi bahsediyoruz acababir kitabını al dene bence ben sana fan club kurcam yakında olmaz böyle yanasıl nerde kursam bilemedim fan clubını da
benimde uykum yok ya kahve içtim birde
ay çok iğrenç aklıma çok kötü şeyler geldi
bilemedim olabilir amahepimiz aynı şeylerden mi bahsediyoruz acaba
ben hepsini bıraktım..sadece kadınlarkulübü ve alışveriş siteleri takılıyorum bu araanladım o zaman:) kendinize vakit ayırmak zor olmaya başladı anladığım. ben de bi ara çok takılıyordum, özellikle instagramda, hala daha günümün yarısı orada geçiyor:/
Eğer seviyorsan tarçınlı elma falan ye, tatlı isteğini acayip bastırıyornapcazz?? en iyisi uyumak ama hala uykum yok..
ne gibi çirkin
Ben baya aktif instagram kullanıcısıyım, nişanlımla tartıştım onu alıştırdım yine bırakmadım, bırakamamben hepsini bıraktım..sadece kadınlarkulübü ve alışveriş siteleri takılıyorum bu ara
evet canım süper oluyor özellikle fırında.. ama ciddiyim hiç kalmadı istek.. marilyncim sayesindeEğer seviyorsan tarçınlı elma falan ye, tatlı isteğini acayip bastırıyor
ben sadece burda takılıyorum birde bir site daha var işte yetiyor tüm hesapları dondurdum yada girmiyorumben hepsini bıraktım..sadece kadınlarkulübü ve alışveriş siteleri takılıyorum bu ara
sen de paylaşıyor musun?yoksa takip mi?kaç kişi takip ediyorsun?seni kaç kişi takipediyor?merak ettim :))Ben baya aktif instagram kullanıcısıyım, nişanlımla tartıştım onu alıştırdım yine bırakmadım, bırakamam
facebook sayfam var ama kimse iplemedi 5 kişi takılıyoz öylebir kitabını al dene bence ben sana fan club kurcam yakında olmaz böyle yanasıl nerde kursam bilemedim fan clubını da
ay çok iğrenç aklıma çok kötü şeyler geldi
benim de en nefret ettiğim ordan aklıma geldi, hemen iştahım kesiliyor düşününce bile.huuuuuuuuuuuu çok etkili oldu…… ciddiyimmmm… bu teknigi nerden buldun??yaa en nefret ettigim şeyler o kımıl kımıllar
O zaman yeme ve yat:) ben bazen tatlıyı bırak canım gecenin bir yarısı makarna falan çekiyorevet canım süper oluyor özellikle fırında.. ama ciddiyim hiç kalmadı istek.. marilyncim sayesinde