- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
- Konu Sahibi marilyn monroe
burası hepsinin toplamı gibi :))ben sadece burda takılıyorum birde bir site daha var işte yetiyor tüm hesapları dondurdum yada girmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burası hepsinin toplamı gibi :))ben sadece burda takılıyorum birde bir site daha var işte yetiyor tüm hesapları dondurdum yada girmiyorum
kız nerde facebook hesabın?benim haberim yok..facebook sayfam var ama kimse iplemedi 5 kişi takılıyoz öyle
benim de en nefret ettiğim ordan aklıma geldi, hemen iştahım kesiliyor düşününce bile.
ben çok sık paylaşım yaparım:) takipçim öyle çok değil 250 civarı, ben de 500 kişi civarı takip ederim, özellikle kitap paylaşımlarını takip ediyorumsen de paylaşıyor musun?yoksa takip mi?kaç kişi takip ediyorsun?seni kaç kişi takipediyor?merak ettim :))
wattpad'de profilimde yazıyor romantikkomedya diye beni burada bulabilirsin kısmındakız nerde facebook hesabın?benim haberim yok..
he bir de kedim var bit tane onu çok sık paylaşırım, seviyorum instagramı napeyimmmmmm:))))sen de paylaşıyor musun?yoksa takip mi?kaç kişi takip ediyorsun?seni kaç kişi takipediyor?merak ettim :))
ya söyleme şimdi böyle şu smiley bende açlık yapıyor zaten başlı başınaO zaman yeme ve yat:) ben bazen tatlıyı bırak canım gecenin bir yarısı makarna falan çekiyor
aynen öyle hem daha iyi muhabbet varburası hepsinin toplamı gibi :))
instagramcı senihe bir de kedim var bit tane onu çok sık paylaşırım, seviyorum instagramı napeyimmmmmm:))))
hmm ben de bir kaç kişi takip ediyorum kitap paylaşan..ben çok sık paylaşım yaparım:) takipçim öyle çok değil 250 civarı, ben de 500 kişi civarı takip ederim, özellikle kitap paylaşımlarını takip ediyorum
face i kullanmıyorum ya kullansam gelirdim orayadawattpad'de profilimde yazıyor romantikkomedya diye beni burada bulabilirsin kısmında
ay bende de var da ben en son 9 hafta önce paylaşmışımhe bir de kedim var bit tane onu çok sık paylaşırım, seviyorum instagramı napeyimmmmmm:))))
ayyy ben de çok sevdim o smileyi :)))) bu da sana gelsin deadlineya söyleme şimdi böyle şu smiley bende açlık yapıyor zaten başlı başına
aynen öyle hem daha iyi muhabbet var
instagramcı seni
İşte bu gün o kadar çok şey paylaşmışım ki, allahtan hatrı sayılır beğeni alıyorum, ay bir de beğeni almayınca acayip moralim bozuluyo. tam takıntı bendekiAllahtan çok takipçim olmasa da beğenilerim fena değil, paylaştığıma değiyoray bende de var da ben en son 9 hafta önce paylaşmışım
Ben de var ama sadece nişanlımla bildirim yapıyorumAcabaaaa neden????face i kullanmıyorum ya kullansam gelirdim orayada
kedin mi var instagramın mı?:)ay bende de var da ben en son 9 hafta önce paylaşmışım
face i kullanmıyorum ya kullansam gelirdim orayada
mesela kaç begeni aldın bugün?sen öyle deyince merak ettimİşte bu gün o kadar çok şey paylaşmışım ki, allahtan hatrı sayılır beğeni alıyorum, ay bir de beğeni almayınca acayip moralim bozuluyo. tam takıntı bendekiAllahtan çok takipçim olmasa da beğenilerim fena değil, paylaştığıma değiyor
ikisi de :)))kedin mi var instagramın mı?:)
sırf senin için bakıyorum:) birinden 33, birinden 21, birinden 44, birinden 61mesela kaç begeni aldın bugün?sen öyle deyince merak ettim
cins mi yoksa sokak pisisi mi:)ikisi de :)))
ayyy ben zararlı mı bilmem ama bebe şampuanı aldım onla çıkartıyorum:) acayip güzerl kokuyo ve mis gibi çıkartıyomakyajını çıkarmak istemeyen kaç kişiyiz?? acayip üşeniyorum şuan