- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
- Konu Sahibi marilyn monroe
burası hepsinin toplamı gibi :))ben sadece burda takılıyorum birde bir site daha var işte yetiyortüm hesapları dondurdum yada girmiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burası hepsinin toplamı gibi :))ben sadece burda takılıyorum birde bir site daha var işte yetiyortüm hesapları dondurdum yada girmiyorum
![]()
kız nerde facebook hesabın?benim haberim yok..facebook sayfam var ama kimse iplemedi 5 kişi takılıyoz öyle
benim de en nefret ettiğim ordan aklıma geldi, hemen iştahım kesiliyor düşününce bile.
ben çok sık paylaşım yaparım:) takipçim öyle çok değil 250 civarı, ben de 500 kişi civarı takip ederim, özellikle kitap paylaşımlarını takip ediyorumsen de paylaşıyor musun?yoksa takip mi?kaç kişi takip ediyorsun?seni kaç kişi takipediyor?merak ettim :))
wattpad'de profilimde yazıyor romantikkomedya diye beni burada bulabilirsin kısmındakız nerde facebook hesabın?benim haberim yok..
he bir de kedim var bit tane onu çok sık paylaşırım, seviyorum instagramı napeyimmmmmm:))))sen de paylaşıyor musun?yoksa takip mi?kaç kişi takip ediyorsun?seni kaç kişi takipediyor?merak ettim :))
ya söyleme şimdi böyleO zaman yeme ve yat:) ben bazen tatlıyı bırak canım gecenin bir yarısı makarna falan çekiyor![]()
aynen öyle hem daha iyi muhabbet varburası hepsinin toplamı gibi :))
instagramcı senihe bir de kedim var bit tane onu çok sık paylaşırım, seviyorum instagramı napeyimmmmmm:))))
hmm ben de bir kaç kişi takip ediyorum kitap paylaşan..ben çok sık paylaşım yaparım:) takipçim öyle çok değil 250 civarı, ben de 500 kişi civarı takip ederim, özellikle kitap paylaşımlarını takip ediyorum![]()
wattpad'de profilimde yazıyor romantikkomedya diye beni burada bulabilirsin kısmında
ay bende de var da ben en son 9 hafta önce paylaşmışımhe bir de kedim var bit tane onu çok sık paylaşırım, seviyorum instagramı napeyimmmmmm:))))
ayyy ben de çok sevdim o smileyi :))))ya söyleme şimdi böyleşu smiley bende açlık yapıyor zaten başlı başına
aynen öyle hem daha iyi muhabbet var
instagramcı seni![]()
İşte bu gün o kadar çok şey paylaşmışım ki, allahtan hatrı sayılır beğeni alıyorum, ay bir de beğeni almayınca acayip moralim bozuluyo. tam takıntı bendekiay bende de var da ben en son 9 hafta önce paylaşmışım![]()
Ben de var ama sadece nişanlımla bildirim yapıyorumface i kullanmıyorum ya kullansam gelirdim orayada
![]()
kedin mi var instagramın mı?:)ay bende de var da ben en son 9 hafta önce paylaşmışım![]()
face i kullanmıyorum ya kullansam gelirdim orayada
![]()
mesela kaç begeni aldın bugün?sen öyle deyince merak ettimİşte bu gün o kadar çok şey paylaşmışım ki, allahtan hatrı sayılır beğeni alıyorum, ay bir de beğeni almayınca acayip moralim bozuluyo. tam takıntı bendekiAllahtan çok takipçim olmasa da beğenilerim fena değil, paylaştığıma değiyor
![]()
ikisi de :)))kedin mi var instagramın mı?:)
sırf senin için bakıyorum:) birinden 33, birinden 21, birinden 44, birinden 61mesela kaç begeni aldın bugün?sen öyle deyince merak ettim![]()
cins mi yoksa sokak pisisi mi:)ikisi de :)))
ayyy ben zararlı mı bilmem ama bebe şampuanı aldım onla çıkartıyorum:) acayip güzerl kokuyo ve mis gibi çıkartıyomakyajını çıkarmak istemeyen kaç kişiyiz?? acayip üşeniyorum şuan![]()