Birde o var dimi
Ne güzel sıcacık bi fikir:) Çocuklar için evet böyle bir mekan çok iyi olur tabi play station salonu yerine oraya gelirler mi bilemem. Çeşitli aktiviteler de yapardık yeni yeni :) Yazınızın fotosunu çekip yolladım kendisine nete giremiyormuş okusun ben söylemeyi unutmadan. Belli mi olur belki de açarız teşekkürler:)Bence kitap işini hobi olarak düşünün. O muhitte oradaki çocukların güvenilir bir mekana ihtiyacı var. Çok fazla görselliğe harcama yapmadan, küçük bir mekan yaratabilirsiniz.
Çay, kahve, içecekler, tost sandviç gibi atıştırmalıklar olur. Yazın dondurma, çeşitli tatlılar, iş tuttukça çeşidi arttırırsınız. Oynayabilecekleri oyunlar da olmalı tabi. Monopoly, jenga, tavla, satranç..
İsterseniz bir köşede bir kitaplık olur, isteyenin okuyabileceği. Hatta evinde kitap olanlardan getirmelerini isteyebilirsiniz. Ortak kütüphane yaratalım, isteyen istediğini okusun tarzında bir yaklaşımla çocukları kazanmakta mümkün. Tabi zor ama imkansız değil.
Elbette bu kütüphane kısmının mekanın kalabalık kısmından ayrı olması lazım biraz. Muhakkak o bölgede de okumaya, kendini yetiştirmeye meraklı çocuklar vardır. Cafe kısmında kazancınızı sağlarsınız, eğer dediğim gibi küçük bir kitaplık oluşturursanız da sosyal sorumluluk projesi gibi olur, çokta iyi olur.
Ne güzel sıcacık bi fikir:) Çocuklar için evet böyle bir mekan çok iyi olur tabi play station salonu yerine oraya gelirler mi bilemem. Çeşitli aktiviteler de yapardık yeni yeni :) Yazınızın fotosunu çekip yolladım kendisine nete giremiyormuş okusun ben söylemeyi unutmadan. Belli mi olur belki de açarız teşekkürler:)
Yazarsan sevinirim :) Keşke olsa böyle bişi :)Rica ederim canım. Playstation'ın yerine koyacak bir aktivite yaratmak lazım tabi. Düşünüp, iyi karar vermek gerek. Birde belirli yaş aralığı olacağı için, ona göre de düşünmek lazım.
Ama mesela karşılıklı güven oluşursa zamanla, çocuklar size yardım da eder orada, sizde derslerine yardımcı olursunuz . Aslında o bölgelerin insanlarına yardımcı olmak, onları kazanmak gerek. Herkes eşit doğuyor ama eşit büyümüyoruz malesef.
Playstation olayı işi bozabilir ama, internet cafelere rakip olacaksınız. Gerçekten yaratıcı ve çocuklara ilginç gelen faaliyetler bulmak lazım. Aklıma gelirse yazarım. :)
Tabiki nezih bi yer olacak olursa. Oda yakınıyor bu tarz bi yer olmadığına.Nezih bir yer olursa ben gelirim şahsen... Valla doğru düzgün mekanlara gidebilmek için otobüsle 2 saat yol gidiyorum.
Yalnız bu semtte öyle bir mekan açacaksanız güvenliği de iyi sağlamanız gerekir. Arkadaşınızı bu konuda da uyarın.
Yazarsan sevinirim :) Keşke olsa böyle bişi :)
Tabiki nezih bi yer olacak olursa. Oda yakınıyor bu tarz bi yer olmadığına.
Orda doğup büyümüş sanırım güvenlik kısmını da düşünüyordur az olaya şahit olmadık malesefİlk olumlu yorumu aldım teşekkür ederim olur da açarsak bekleriz mutlaka :)
Tabi tabi olursa haber edin mutlaka... Birkaç kitap kapar gelirim. Koyacak yer bulamıyorum. Açılış hediyem olur size :)Yazarsan sevinirim :) Keşke olsa böyle bişi :)
Tabiki nezih bi yer olacak olursa. Oda yakınıyor bu tarz bi yer olmadığına.
Orda doğup büyümüş sanırım güvenlik kısmını da düşünüyordur az olaya şahit olmadık malesefİlk olumlu yorumu aldım teşekkür ederim olur da açarsak bekleriz mutlaka :)
Yanlış anlamadıysam o tarafta oturuyorsunuz değil mi? Çevreyi bilen biri olarak sizce nasıl fikir peki? arkadaşlardan hep olumsuz yorum geldi ama?Tabi tabi olursa haber edin mutlaka... Birkaç kitap kapar gelirim. Koyacak yer bulamıyorum. Açılış hediyem olur size :)
Evet aynen dediğiniz yerde oturuyorum. Açıkçası bencede çok uygun bir semt değil ama bir yandan da birilerinin adım atması gerekir. Belki insanları okumaya teşvik edersiniz. Neden olmasın?Yanlış anlamadıysam o tarafta oturuyorsunuz değil mi? Çevreyi bilen biri olarak sizce nasıl fikir peki? arkadaşlardan hep olumsuz yorum geldi ama?
Bizde böyle düşündük açıkçası neden olmasın? Kimse tutmaz diye açmadı sanıyorum ama okuyan, bu tarz yerler talep eden insanlarda var sonuçta. Ya tutarsa? Ama bilemiyoruz tabi iyice bi araştırmak gerek çevrenin nabzını sanıyorum.Evet aynen dediğiniz yerde oturuyorum. Açıkçası bencede çok uygun bir semt değil ama bir yandan da birilerinin adım atması gerekir. Belki insanları okumaya teşvik edersiniz. Neden olmasın?
Güvenlik meselesini bu yüzden söyledim. Etrafta olan olaylardan çok siz farkında olmadan mekanın içinde çok farklı şeyler dönebilir. İnanın bazen internetten çıktı almam gerekiyor hiçbir cafeye girmiyorum abimi gönderiyorum.
hayırlısı olsun :)Ben sahiplendim hemen zaten sen çalış işinde ben okul bitince başında dururum diye :) Ama sanırım hayal kalacak :/ Bakalım başka semtlerde düşünürse ona göre şekillenecek düşüncemiz.
Milyoncuyu seneler önce babam açıp batmıştı :) Oda riskli artık her yerde var sonuçta:)Para kazanmak için dükkan açmak istesem kesinlikle milyoncu açardım.
Ama risk alıp sevdiğim şeyi yapmak istesem ve batmayı göze alsam kitap-kafe elbette çok güzel fikir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu arada 2. kitapları sahaflardan pazarlıkla toparlayabilirsiniz.
Toptan alımda çok uyguna gelir diye düşünüyorum.
Sahaflar için de nadirkitap. com a bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim :)hayırlısı olsun :)
Arkadaşınızla sokağa çıkıp bir anket yapın bence. Bakalım ne diyecek insanlar. ''Ne kitabı ablam icat çıkarma'' cevabı almanız kuvvetle muhtemel ama :)Milyoncuyu seneler önce babam açıp batmıştı :) Oda riskli artık her yerde var sonuçta:)
Teşekkürler çevreyi biraz daha araştırıp karar vericez inşallah hayırlısı olur :) Ona göre dediğiniz yerlere bakarım :)
Teşekkür ederim :)[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?