kitaba verdiğiniz paraya acır mısınız?

işte bu duruma düşmemek için;
1- kitabın yorumlarını okuyorum ama etkisinde kalınmamalı tavsiye niteliğinde okunmalı,
2-2. el var mı diye bakıyorum kitapçılara istanbul da yaşadığım için bu konuda şanslı genelde bulunuyor. bulunmasa da yeni çıkanlardasa kitap biraz bekliyorum kesin çıkıyor ondan sonra.
3- bazen de pek okunmayan bir kitap oluyor o zaman ise napayım alıyorum ama fazla para vermem genelde.

eğer üzerinde ki etiket fazlaysa da üzülüyorum yani emek ama okuyucuyu da zorlamamak lazım bence

acımam
kitaba verdiğimiz parayı daha gereksiz yerlere de verebiliyoruz sonuçta

acimam, ama yinede bir kitaba 25 € vermem. Türkiyede nasil bilmiyorum, ama burda kitaplarin bazilari önce böyle kalin karton kapakla cikiyor piyasaya. Bir sene sonrada normal bildigimiz sekilde. Genelde o daha ucuz oldugu icin bekliyorum.

valla ben acıyorum.. neden?

çünkü ayda en az 5 kitap okuyorum. çocuklarım da maalesef aynı şekilde olunca biz kira gibi kitap parası verir olduk.

ben de çareyi eski kitaplarımı satmakta buldum.. içim acıdı...kızım bile anne nasıl kıydın kitaplarına dedi..

kitaba verdiğim paraya acımıyorum aslında. ama 30 TL ye satılan bir kitabı dışarda 13 tl ye filan satıldığını görünce sinirleniyorum. demekki bunu 13 tl ye de satsalar kurtaracaklar ki eminim 13 tl den bile kar ediyorlardır!!! sonra kitap okumayan toplum oluyoruz!!!

valla ben her zaman d&r ya da dosttan alıyorum.. d&r'da bazen bazı kitaplarda indirim yapıyorlar çok iyi oluyor.. genelde ben aldığım kitapların parasına acımam zaten kitabı iyice araştırmadan almam o yüzden sevmediğim kitapları almam tüm aldığım kitapları da sevdiğim için parasını düşünmem.. biraz uzun ve saçma oldu ama neyse :)

25-30 lira bir kitap için çok fazla gerçekten. o nedenle 2. elden veya internet üzerinden yapıyorum kitap alışverişimi.

Okumayı kafaya koyduğum bir kitabı alırken fiyatını düşünmem.
Hiç acımam.

bende kitaba verdiğim paraya acımam ama szinde söylediğiniz gibi 20-30 liraya 3-5 kitap almak varken 1 kitap almak kotu oluo.. üniversitede arada indirimli kitaplar satılıo onlar işime yarıo gerckten daha uygun fiyata alabiliyorum.. son zamanlarda 2. el kitapcıda buldum orasıda cok iyi.. normallerinin yarı fiyatına 2. el satılıo.. dierlerine gore yne pahalı olsada fiyatından dolayı almaktan cekindiğim kitapları orda bulabiliyorum.. bu benim için cok guzel bişey:)
kitap okumayı cok seviyorum.. uzgun kırgın oldugum zaman benibu dunyadan alıo kendi dunyasında surukluyo.. :))

bazen acıyorum :50::50:2.el kitaplar daha cazip fiyatta oluyor

ben acımıyorum ve çok tuhaf geliyor. çeyiz alırken bile acaba pahalı mı aldım diye düşünüyorum, ama kitaba öğrenciyken bile 150 lira verdiğimde hiç rahatsız olmuyordum:44:

hiç acımam kitaba verdiğim paraya..saklarım hepsinide

ben kitaba verdiğim paraya değil de;
8 tl vererek hergün aldığı sigara ağzında bana ''şunlara verdiğin paraya yazık '' diyen insanlara acıyorum.

ben oldum olası kitaba çok para veriyorsam üzülürüm...

üniversite hazırlık zamanlarımda gider soru bankasına 25-30 lira verirdim.. içim giderdi haliyle...en fazla bir hafta sonra sorular çözülür ve kitap çöpü boylardı...
ve hayat bu kadar pahalı olmamalıydı...

üniversite okuyorum öyle kitaplar tavsiye ediliyor ki, onları bulmak için zaten büyük bir zahmete giriyorsun bir de el kadar kitaba 30-50 arası fiyat söylenince içim gidiyor haliyle...
içinden senin için yararlı olan da iki satır bir şey oluyor....

roman okumayı çok severim, edebi değeri olsun olmasın merak ederim.. adı hoşuma gider okuyayım bir derim... ee bu kadar severken en az 12 lira bir kitaba vermek içimi acıtır...

daha makul fiyatlar olmalı...

15 liraya 3 tane roman alabilmek varken gidip 1 tane romana 15 lira vermek mantıklı gelemiyor...

ne yapayım ben öğrenciyim... bir sürü ihtiyacım var... eee okuyasım da var...

ve Ankara-olgunlar da iyi ki var :52:...

kitaba verdiğim paraya aslaaaa acımam. :16:
ama evet aynı kitabı daha ucuza alabilecekken farklı yerlerde farklı fiyatlarda olmasına sinir olurum. :20:o yüzden ya indirimli kitapçıları takip ederim ya da yeni keşfim olan kitapyurdunu tercih ederim. bunu yazmak reklama giriyor mu bilmiyorum ama ilk siparişimi verdim kitapyurdundan. beklemesi bile keyifli. :106:
ayrıca bazı kitapların fiyatı gerçekten çok yüksek insanı zorla korsana yönlendiriyorlar.:17:

Back