- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
- Konu Sahibi AskKirintisi
evet acirim.ama öncelikle sunu belirtiyim kitaplar cok pahalli bu birtek türkiyede böyle gibi bir anlayis yanlis.yani tüm ülkleri gördünüzmü kide böyle sölüyorsunuz?öncelikle nasil sepetteki ürünler cok cok ucuz ama bazen magazalarda pahalliysa bu baska yerlerdede öyle.mesela bazen kitabciya gittigimde icinde sadece resim olan ve az da yazi olan cocuk kitabi 10 euro"20"tl nin üzerinde. ayni sekilde 20 ye de 30 a da 40 eurodaya var..(burda kitablar bir tek kitabcida satilmiyor.giyim zuccaciye magazasindada var)))ama bazende bir markette cok kalin roman yada vs bir kitab 5 euroya satiliyor bazen 1 euroyada düsüyor.ha satilmadigindanmi bilemem.ama sonucta iniyor fiyatlar.ben türkiyede kitab okuyanlarin sayisinin az oldugunun fiyatlarla alakas olduugunu asla düsünmüyorum.okumak isteyen alir.alamadiysada kütüphaneler var kocaman merkezler var oralardada okunabilir.elbiseye vs para bulan kitabada bulur.gelelim verdiigmm paraya acidigima.gecen bir kitab aldim uzun süredir almak istiyordum eve geldim internette fiyata baktim normalde daha ucuz neyse aldim artik dedim.kitabi basladim okumaya .atlatayarak okuyorum verdigim paraya okadar acidimki anlatamam. bazende dediginiz gibi baska yerde daha uygun fiyatta bulunca aciyorum allahtan türkiyede sürekli gittigim bi kitapci varda oranin kartiyla bayaa indirim yapiliyor HERKESE KITAPLI GÜNLER CANLAR