• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitaba verdiğiniz paraya acır mısınız?

bende kendimi bildim bileli okurum
hatta hatırlıyorum bekarken evde işler birikince annem sinirlendiği için banyoda çok okumuşluğum vardır :61:
bende kütüphaneleri ve 2. el tercih edenlerdenim ayrıca dostlarımla sık sık değiş tokuş yaparız
keşke daha uygun olsalardı gönlümüzce alabilseydik dimi

başta acımıyordum ama 1-2 aydır pek okumasamda daha önce ayda 8 kitaptan fazla okumuşluğum var.

ve d&r dan aldım hep.

ne kadar para gittiğini düşünün.sadece 1 ay da değil yani bu harcama

artık 2.elleri tercih edicem

ayy aslında acıyorum ama kendi kütüphanemi oluşturduğum için halk kütüphanesini kullanmıyorum ya da arkadaşlarımdan ödünç almıyorum.her kitap benim olmalı:65::65: üstelik onca para döküp aldığım kitaplarin yeri bi ayrı oluyo,onları altın kadar değerli görüyorum.Babam gazeteden kitaplar almış mesela,onlar bende aynı heyecanı yaratmıyor.

eğitime, okula, kitaba, sağlığa giden paraya hiiiç acımam.Yalnız her yerim kitap dolu ,kıyamıyorum depoya filan da indirmeye.Yer sıkıntısı çekiyorum o kadar :)

Bir kitaba verdiğim paraya ancak o kitabı başka bir yerde daha ucuza görürsem acırım. Aynı paraya belki 2 kitap alacaktım oysaki! :96:

acımam açıkçası evet ben de gıcık olurum o fiyat değişikliği olayına..
mesela bi yerde küçük boyutlu kitabi 10 tl olan ve onun orjinal boyutu 24 olan bir kitap arıyordum orjinal boyutu hem de yepyeni kitap 5 tl verdim
ama annemlerden hayır gelmiyosa ne yapar eder biriktirir ve bulamadıysam o zamanlarda alırım kitabı hem de hiç acımam paraya kitap başka bişey ya..

acımıyorum aradan uzun zaman geçse yeniden okusam diye kitaplığıma koyuyorum,en büyük zevkim 3,4 yıl önce okuduğum ve beğendiğim bir kitabın elime geçmesi ve tekrar okumam kaçırdığım detayları yakalamam,
sadece heves edip aldığım umduğumu bulamadığım kitaplara üzülürüm ki artık daha dikkatliyim almıyorum emin olmadığım müddetçe
malum kitap fiyatları çok pahalı bugün mesela birçok kitap inceledim almak istedim erteledim uygun fiyatlı aldım,
elif şafak,iskender ,felan pahalı geldi açıkçası ...
internetten de hiç almadım belki denerim zamanla.

Kitaplar çok pahalı.
Bir öğrenci olarak kitaba vericek parayı bir araya getirmem de çok zor oluyor. :26:
Alıp okumak istediğim kitapların çoğunu alamıyorum.

Korsanada karşıyım. :kkk:

İki tane kütüphaneye üyeyim. :10:
Oralardan alıp okumaya çalışıyorum.
Bu şekilde de güncel kitaplara ulaşamıyorum. :26:

korsan kitap almadığım için bana enayi gözüyle bakarlar.. kitaba verdiğim paraya acımam, korsan alanlara da gıcık olurum... kk'da korsan kitap konusunda da uzun uzun yazmıştım, baktım konuyu okuyan ve cevap yazan bütün üyeler kitaba para verilir mi hiç korsan en iyisi modunda.. ilginç..

Kitaplar çok pahalı.
Bir öğrenci olarak kitaba vericek parayı bir araya getirmem de çok zor oluyor. :26:
Alıp okumak istediğim kitapların çoğunu alamıyorum.

Korsanada karşıyım. :kkk:

İki tane kütüphaneye üyeyim. :10:
Oralardan alıp okumaya çalışıyorum.
Bu şekilde de güncel kitaplara ulaşamıyorum. :26:

Kesinlikle çok doğru...
Aldığım tüm kitaplar orjinaldir, asla korsan almadım ancak gerekten çok pahalılar...
Ben kütüphaneden alıp okumayı da sevmiyorum...
Okuduğum kitaplar bende dursun, kitaplığımda bulunsun istiyorum...

Back