- Konu Sahibi AskKirintisi
ticari amaçla yazılmış, ticari amaçla reklamı yapılmış kötü anlamsız bir kitap olduğunu anladığımda verdiğim paraya acırım. kitaplığımda durmasını dahi istemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığım kitabı, başka yerde çok daha uygun fiyata görürsem acırım.
Çok bilinen yerlerden değil, kitabevi+kırtasiye olarak hizmet veren yerlerden alıyorum çoğunu. %10-20 arasında değişen indirimleri oluyor.
Lisede öğrenci iken 2. el alıyordum bir ara, çok uygundu ama sevmiyorum. Temiz kullanılmamış, nemli yerde kaldılar mı, rahat okuyamıyorum.
Üniversite kütüphanelerinde bir sürü eski, yeni kitabı bulabilirdik. İade tarihini geçirenlere çok kızardım. Kitaplar pahalı ama, para yüzünden uzak kalmayalım, kütüphaneler var, talep edince istenen kitapları getiriyorlar.
Korsana her türlü karşıyım. Kütüphaneleri değerlendirmek lazım.
prof ve medyatik birinin kitaplarını aldım çocuk eğitimi ile ilgili. Kitaplar poşetli idi, içine bakamadım, bulmuşken alayım dedim. fiyatları da fazlaydı kitabın içini açınca hayal kırıklığına uğradım, yarısı dünyadan çocuk resimleriyle doluydu(hiç anlamı olmayan fotoğraflar, güzel çocuklar sayfaları doldursun diye koymuşlar). içerik de oldukça zayıftı. tamamen ticari amaçla yazılmış. acıdım verdiğim paraya...
bir de kitapları topluca alıyorum, indirim reyonlarından da beğendiklerimi alıyorum. o zaman fiyatları pek görünmüyor gözüme, dengeli geliyor.