kitaba verdiğiniz paraya acır mısınız?

kitap okumayı çok seviyorum; okumak benim için terapi gibi yaşadığım bir sürü sıkıntı içinde....aslında kitaba verdiğim paraya acımam asla ama çok pahalı istediğm gibi rahat alamıyorum ...hayalimde hep bir odam duvardan duvara kitaplığım birde okuma koltuğum olsun isterdim böyle giderse sanırım hep hayal kalıcak....

ben asla acımıyorum kitaplara verdiğim parayı.keşke zengin olsamda romanlarımdan oluşan bir oda yapsam onlar için :)dolaplar içinde durunca ben çok üzülüyorum desem yeridir.

aslaaa acımam hatta dıları çıktıgımda cebimde son param kalsa bile kitap alıp eve dönüyorum :1: indirimdende aldıgım oluyo korsanda kitabevlerinden ama fiyat farkını gördügüm zaman hiç içim acımamıştır seviyorum kitapları

Acırım.. Ama kitap okumayı da çok severim.Korsana da karşıyım. ( bu ne yaman çelişki :27: ) O yüzden abimin kitaplarını yürütüyorum.O hep orijinal alır ben de ondan faydalanıyorum. :1:

Orjinal almaya çalışıyorum çünkü korsan kitaba karşıyım. Kitap fiyatlarının biraz daha indirimli olması herkesin faydalanması açısından daha iyi olacağı kanısındayım.

Acımam ama pahalı geldikleri içinde alamıyorum. Bu nasıl paradoks bilemedim :) Mesela İskender Pala ve Elif Şafak'ın yeni çıkan kitaplarını alamadım :( İlerde ucuzlar mı acaba. Elif Şafak'ın kitabı 24 lira, gerçi kitapyurdunda 18.72 ama kargo parası da eklenince :)))

Ama yabancı yazarların korsan kitaplarını alıyorum ne yapayım yaa, doğru düzgün okunacak kitaplar 15-20 lira. Kütüphaneye de üyeyim ama insan güncel kitaplar da okumak istiyor

Son düzenleme:
20 liralık kitabı 30 liraya alırsam acırım arkadaş

çocuk kitabı gibi olanlara 10 liradan fazlasını vermek istemem

ayrıca şu bir gerçek evet insanlar bir sürü şeye para ayırabiliyor neden kitaba ayırmıyor..durumu iyi yada orta halli bir insan gene iyi okuyabilir ama düşük gelirli napsın ? zar zor geçinen ? kütüphane kütüphane diyenler varda istediğiniz kitabı bulamıyorsunuz yada kendinizde kalsın istiyorsunuz,arkadaştan kitap almakta yani verdiğine pişman ettirmemek lazım.o yüzden kitap fiyatları nolur ama nolur azaltılsın.ya benim durumum fena sayılmaz kitaplarada yetiyor ama be bile bazen zorlanıyorum.doğru dürüst değeri olmayan kitaplar yabancı kitaplar yada yerli sırf kalın diye 30 lira etiketi var.

üzgünüm ama herkes bu kadar karşı olsaydı bu kadar yaygın olmazdı korsancılar..eskiden asla almam korsan diyordum ama aldım 1-2 tane.tamam hepsini korsan almazsınızda birkaç tanesini alırsınız. sırf moda diye bir kitaba 30 lira vermektense birkaç istediğimi korsan alırım.

Acımam
Ama bütçemi aşan kitapları almayı bazen sonraya erteliyorum
Aklım kalıyor sonra :31:
Bütünn kitaplar benim olsun istiyoruum :1:

Yüksek fiyatlarda olan çok kitap var ne yazık ki. Ama ben acımıyorum açıkcası..
Çok içime sinen bir kitapsa veriyorum kaç paraysa..
Birkaç sene önce, para ayıramıyordum kitaba bazı sebeplerden ötürü..
O zaman da kitap fuarını bekliyordum, indirimli şekilde alıyordum :)
Ve bazen ufak çaplı kitapcılar indirim yapabiliyor.. ve pazarlığa açıklar.

en ekonomik yerleri araştırır oralardan yaparım kitap alışverişlerimi
aylık iyi bi gelirimde olduğundan çok sorun olmuyor kitaba verdiğim paraya asla acımam yada pişman olmam
ama taşınma esnasında bi koli kişisel gelişim kitabım vardı koli halinde kaybettim
çok aradım ama bulamadım çok üzülüyorummmm :43::43::43:

kesinlikle acımadan para verebileceğim tek şey sanırım kitap... ama fuarlar çok güzel oluyor onu da belirtmek lazım :1:

Eski kitapları okumayı daha çok severim ben
Bulabilirsem kitapların 2.el ve en eski basımını alır okurum
Yeni nesil kitaplardan ilgimi çeken çok az kitap var
Ve çok pahalılar
Ama okumak istediğim yeni kitapları er ya da geç alırım
Fuarları da takip ederim ama favori mekanım eski kitapçılardır

acıyorum bazen öğrenciyiz sonuçta :50:

o yzden ikinci el kitap satan yerlerden alıyorum çoğu zaman

arayınca hem yeni gibi hemde ucuz olan ikinci el kitaplar bulunabliyor

Eger yeni cikmis bir romansa ve eger ona sadece kapaginin susu icin kat be kat fiyat biciliyorsa, acirim! Ama onemli ve okunmasi gereken bir icerigi varsa veya kullanacaksam, arastirma kitabi ise duracaksa basucumda surekli vs veririm be, helal olsun. Nitekim, romanlari ikinci elden almaya devam etmekteyim., referans veya bilimsel kitaplara ise (ikinci el bulunmuyor zaten pek) parayi basarim...

Çok istediğim bir kitapsa hiç acımam. korsan hiç almadım şimdiye kadar. ama bulunabilirse 2. el mantıklı.

Kitaba verdigim paraya acımam ama bı kitabı aldıktan sonra başka bı yerde daha ucuza görürsem kendimi kötü hissederim.

kesinlikle acımam, kitaba verilen paraya acılır mı yahu !

Ne zaman 'hadi bu gün kendime bir şeyler alayım' diye evden çıksam ya kitap ya da film alır dönerim.Kitaba verdiğim paraya acımıyorum.Bazen o kadar gereksiz şeylere para harcadığım oluyor ki film/kitap tarzı şeylere para harcadığımda lüzumsuz şeylere harcayacağım parayı doğru yere yönlendirmişim gibi hissediyorum

beni hayal kırıklığına uğrattıysa okuduğum kitap, keşke dediğim olur. onun haricinde acımam. bazı kitapları ikinci el alırım bazılarını birinci el. bütçemi ona göre ayarlarım. keşke çok çok çok param olsada kütüphaneler dolusu kitap alabilsem...

Back