kitaba verdiğiniz paraya acır mısınız?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
118
Yer
Diğer
ben aynı yazarın kitabını herhangi bir markette 3 tel ye aldım. sepette dökmüşler indirimdeydi.
aynı kitabı d&r de 18 tl ye görüyorum.
böyle şeyler gördükçe araştırmadan almak istemiyorum arada 3-5 lira fark olsa neyse ama çok fark var.
yada tüm kitaplar heryerde aynı olsa 20 ise 20 verir çıkarım asla acımam, ayakkabıya elbiseye para buluyoruzda onamı veremiycez. ama beni asıl sinir eden şey aracının kazanması. yazar kazansa sorun yok.

Aslında acımam.

Ama çok okumak isteğim kitap var ve hepsinin fiyatı 30 civarlarında.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki bir kitaba 30 TL fiyat çekiyorlar.
Sonra da Türk Toplumu kitap okumuyor deniliyor.

Okumaz tabi, zaten okuyan nesilin %80 i öğrenci, nasıl versin 30 TL bir kitaba?
Kitapta korsana fena halde karşıyım. Hadi bir şekilde ben veriyorum 30 lira ama alamayanlar ne yapsın.
Bu kadar olmamalı bir kitabın fiyatı. Herkes okusun makul bir fiyata çeksinler çok isityorum ama kime ne anlatacaksın işte.

Yazarların hakkı gerçekten ama çok fazla fiyat çekenler var, sırf yazar isim yapmış diye 30 lira vermek gerçekten üzücü bir durum.
İsmi bilinmeyen çok şahane yazarlar ve eserleri var, bir bakıyorsunz 5-6 lira kitap hadi bilemedin 10 lira.
Üzücü bir durum. Ayda 3-4 kitap alıp okumak varken 1 kitapla yetinmek zorunda kalıyoruz.
Kime duyurmak lazım sesimizi bilmiyorum. Dinleyeceklerini de sanımyorum ya neyse.

200 sayfalık saman kağıda basılmış kitaba 20 tl fiyat biçilince ister istemez verdiğim paraya acıyorum ama yine de alıyorum

Aslında acımam.

Ama çok okumak isteğim kitap var ve hepsinin fiyatı 30 civarlarında.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki bir kitaba 30 TL fiyat çekiyorlar.
Sonra da Türk Toplumu kitap okumuyor deniliyor.

Okumaz tabi, zaten okuyan nesilin %80 i öğrenci, nasıl versin 30 TL bir kitaba?
Kitapta korsana fena halde karşıyım. Hadi bir şekilde ben veriyorum 30 lira ama alamayanlar ne yapsın.
Bu kadar olmamalı bir kitabın fiyatı. Herkes okusun makul bir fiyata çeksinler çok isityorum ama kime ne anlatacaksın işte.

Yazarların hakkı gerçekten ama çok fazla fiyat çekenler var, sırf yazar isim yapmış diye 30 lira vermek gerçekten üzücü bir durum.
İsmi bilinmeyen çok şahane yazarlar ve eserleri var, bir bakıyorsunz 5-6 lira kitap hadi bilemedin 10 lira.
Üzücü bir durum. Ayda 3-4 kitap alıp okumak varken 1 kitapla yetinmek zorunda kalıyoruz.
Kime duyurmak lazım sesimizi bilmiyorum. Dinleyeceklerini de sanımyorum ya neyse.

kesinlikle aynı fikirdeyim, tv de tanıtılmış ya da medyatik birinin kitabıysa evet 30 tl, hayır insanda merak ediyor.
bazı okududğum kitaplar var onlar gibi olsa 20 lirada veririm ama bazı kitaplar inanılmaz bayıyo, o yüzden tereddütte kalıyor insan.

Hepinize katılıyorum..

Sırf popüler bir yazar diye yada reklamı iyi yapıldı diye 25-30 lira olması çok saçma kitapların

2.el kitap satan bir yer buldum ara sıra ordan alacağım artık.Geçen gittim 6 kitap aldım ordan.Hemde uygun bir fiyata.O fiyata d&r da ise ancak 1 kitap alacaktım.

maalesef ki dedikleriniz çok doğru arkadaşlar :( Ben haftada 1 kitap okuyan biri olarak ınanın çok zorlanıyorum :( en ucuzundan 10 lira olduğunu dusunelım 10*4:40 ayda 40lira az bir rakam değil bence

napıcaz hiç bilemiyorum :(

Kitaba verdiğim paraya acımam ama şunu biliyorum ki birkaç ünlü yazar dışında hiçbir yazar 1 kitabın satışından %20 nin üzerinde para alamaz.Buna rağmen korsana da tamamiyle karşıyım çünkü korsan olmasa yayınevi daha fazla baskı yapacak ve fiyatta ona göre düşük olacak.

ben aynı yazarın kitabını herhangi bir markette 3 tel ye aldım. sepette dökmüşler indirimdeydi.
aynı kitabı d&r de 18 tl ye görüyorum.
böyle şeyler gördükçe araştırmadan almak istemiyorum arada 3-5 lira fark olsa neyse ama çok fark var.
yada tüm kitaplar heryerde aynı olsa 20 ise 20 verir çıkarım asla acımam, ayakkabıya elbiseye para buluyoruzda onamı veremiycez. ama beni asıl sinir eden şey aracının kazanması. yazar kazansa sorun yok.

Katılıyorum canım. Bende mümkün olduğu kadar araştırarak alırım kitaplarımı.
Büyük marketlerdeki indirimlerle karşılaşınca, hiç kaçırmam, bütçemin büyük bölümünü
sepet içindeki indirimli kitaplara veririm. İkinci elleri takip etmeye çalışırım.
Geçen gün 20 TL. na aldığım bir kitabı, bir kaç gün sonra 2. elde 8 TL na gördüm.
Tatlım dediğin gibi çok farklı fiyatlarla karşılaşabiliyoruz.
Kitap için para harcamaya bayılırım. Kitapları kucakladığım gibi, yüzümde kocaman
bir gülümsemeyle ödemesini yaparım. :52: :54:

İnternetteki kitap siteleri topiğine yazdıklarımı buraya da alıntı yaptım.:77:

www.ucuz kitap dünyası.com

Yeni keşfettim ve sipariş verdim, kitaplarım geldi.
2. el kitaplar ve kapıda ödeme seçeneği de var.
Fiyatlar çok düşük olduğu için tereddüt etmiştim ama
bu fiyata bu kitaplar gayet güzeldi.
Bazılarının kapaklarında baskı hatası var.
Yani kapaktaki resim ve yazılar kaymış durumda.
Çoğunda nasıl bir hata olduğu anlaşılmıyor.
Sanırım defolu, spot kitap sitesi.
Çok fazla seçenek yok ama bulunanlar güncel kitaplar.
İlk siparişimde memnun kaldım. Başka almak istediklerim
olursa sipariş verebilirim.

Bir kitaba 25 30 TL verip de hiç beğenmezsem acıyorum, sonuçta öğrenciyim...
Ama çok beğendiysem verdiğim parayı zaten unutuyorum...
Bir de almadan mutlaka araştırıyorum...
Çanakkale'de güncel kitaplar için 3 tanesi 20 TL kampanyaları oluyor. Onlardan alıyorum çoğunlukla...

Bir kitaba 25 30 TL verip de hiç beğenmezsem acıyorum, sonuçta öğrenciyim...
Ama çok beğendiysem verdiğim parayı zaten unutuyorum...
Bir de almadan mutlaka araştırıyorum...
Çanakkale'de güncel kitaplar için 3 tanesi 20 TL kampanyaları oluyor. Onlardan alıyorum çoğunlukla...

evet ben de alıyorum aynı kitapçıdan öyle uygun fiyata kampanyalı bulup da memnun kalınca acımıyo insan

Kitaplığımda bulunması gereken bi kitapsa verdiğim paralara hiiiç acımıyorum ama sırf kitapçıda görüp merak edip aldığım, sonra beğenmediğim bi kitapsa acıyorum

dante'nin ilahi komedyası önünde tırım tırım dolanıyorum,lakin 40 küsür tl olması kitabı her seferinde rafa geri koymama neden oluyor.yine aynı fiyat civarında stephen king'in son romanı var,baktığınızda 1000 küsür sayfalık bir kitap ve evet hak veriyorsunuz pahalı olmasına ama bu kadar da olmaz ki,insaf yani....
benim bir kitapta maksimum çıkabileceğim fiyat 25 tl'dir-ki onu da alana kadar 3 kere 5 kere düşünürüm.normalde bir romanı 3-4 günde bitirebilecek hızda ve zamanda okuyabilmeme rağmen ben de bitmemesi için sündürdükçe sündürüyorum,hiç değilse 2 haftaya yaymaya çalışıyorum romanı...zaten pek okumayı sevmeyen halkımıza da bu fiyatlarla okuma alışkanlığını kazandırmamız mümkün değil.millet geçim derdine düşmüş,ay sonunu acep nası getirsem diye düşünüyor,siz inanıyor musunuz bu geçim sıkıntısındaki insanların eve kitap alabileceğini?
adam 25 lirayı kitaba harcayacağına evime 1.5-2 kg et alırım daha iyi diye düşünüyor,ve haklı da...
kısacası korsanı desteklemesem de,bu yola itilip de almaya mecbur kalana da pek bişey diyemiyorum açıkcası...

Millenium serisini almak istiyorum ama accuk ucuz olsa:84: Ben de korsanına bakıcam artık napiyim:51:

kitaplar çok pahalı gercekten
almak istediğim bir seri var 5 kitaplık, tanesi 250 sayfa civarı
kitapların tanesi 22 lira.
110 lira az mı yani, yeri geliyor bir öğrenci bu parayla kim bilir kaç gün idare ediyor, babasından aylık sadece 150 lira alabilen, istanbul gibi bir şehirde bu parayla yaşamaya çalışan üniversite öğrencisi arkadaşım varken, 110 liraya kitap almak hiç hoş durmuyor.

Kitaba verdiğim paraya acımam çünkü internetten detaylıca araştırır en uygun olanını ararım
Genede uçuksa fiyatlar o kitabı beklemeye çeker, fiyatın düşmesini beklerim, başka bi kitap alırım

valla tamda şuanki ruh halime uygun olmuş konu, demin d&r dan bi kitap aldım, çok satıyomuş diye elime aldığım ama hiç araştırmadığım bi kitabıda yanında alıverdim ama alıverdiğim kitaba verdiğim paraya çok acıdım şuan, bi kerede öylesine aldığım bi kitap güzel çıksın:27::27:

bu arada hespiburadada çok uygun oluyo, mesela bi kitabı araştırıyordum daha dün 30 civarıydı, hepsi burada da 18 lira, üstelik zor bulunan bi kitap süper hızlı gönderideydi

Ben de face de bir grup buldum Kitapçı Baba isminde 3 tl ye süper kitapları var.Link vermek yasak sanırım ama aramalardan ulaşabilirsiniz.

Back