kistik higroma

Nasil oldu bebeginiz? Ayni durumlari bende yasadim amniyosentez sonucum turner sendrom cikti

Nasil oldu bebeginiz dogum yaptinizmi

Nasil oldu bebeginiz? Ayni durumlari bende yasadim amniyosentez sonucum turner sendrom cikti
Çok sıkıntılı bi süreç allah yardımcınız olsun insan gerçekten çok üzülüyor.12haftada gittiğimde cvs yapıldı cvs sonucum temiz geldi bebekteki ödem geçmişti 15.haftada gittiğimde kalpte biraz sıkıntı gördüler tek arter çıktı.şimdi kontrole gidiyorum haftalık bebeği gözlemliyorlar.süreç nasıl devam edecek başka genetik test yapacaklarmı bilmiyorm.Sizin kaç haftalık bebeğiniz ödem varmı hala geçti mi?

Ben sonlandirmak zorunda kaldim malesef bebegim gitti

Su an 18 haftalik olcakti yarin 1 hafta olcak bebegimi kaybedeli Allahimmyardim et

Amniyosentez yaptirdinizmi

Zor bi durum allah yardımcınız olsun acınızı dindirsin inşallah heran bebeğimi kaybetme ihtimalim olduğu için sizi çok iyi anlıyorum hayır doktorlar şimdilik gerekli görmedi ödem ve kist bu hafta gözükmedi çünkü kaybolmus kalp probleminden dolayı ödem oluşmuş olabileceği söylendi o yüzden birkaç hafta takip edilecek.aminiyosentez istemediler cvs ile aynı içeriğe sahipmiş onu yapmayacaklar ama kromozomları tek tek inceleyen bi testten bahsettiler onu yapacaklar.

Insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina benide bilgilendir olurmu burdan

Insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina benide bilgilendir olurmu burdan
Allahım herkesin evladını sağlıklı sıhhatli nasip etsin böle sıkıntıları kimseye yaşatmasın inş Sizde inşallah bian önce hayırlısı ile yeniden hamile kalırsınız bebeğinizi sağlıklı alırsınız kucağınıza hbr veririm inş gidişatı

Merhaba iyi akşamlar siz yazıyı yazalı çok uzun zaman olmuş ama birkaç şey sormak istiyorum size.Sizin bebeğinizde 12.haftada ve sonrasında ense kalınlığının 3.9 olması dışında başka bi sorun var mıydı?yani ultrasonda kalple ilgili yada diğer organlarla ilgili sorunlar görüldüğü için mi noonan sendromundan şüphelenmişti doktorlar?

Merhaba, konunun üzerinden çok geçmiş aynı şeyleri yaşadığım için çok merak ettim bebeginiz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…