-
- Konu Sahibi nurgulkurtcan
Nasil oldu bebeginiz? Ayni durumlari bende yasadim amniyosentez sonucum turner sendrom ciktiMerhaba baya geçmiş üzerinden ama suan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bebeklerden birinde ödem görüldü 9+4 te doktorum İstanbul’da Recep has yada atıl yüksele yönlendirdi.ancak 3hafta sonraya randevu alabildim.siz ne yaptınız acaba nasıl sonuçlandı hamileliğiniz?
Nasil oldu bebeginiz dogum yaptinizmiAynen en kötü ihtimalleri soluyorlar inşallah rabbim hakkımda hayırlısını versin.Sabırsızlıkla diğer doktorla olan randevumu bekliyorum inşallah herşey iyi olur teşekkür ederim tekrar desteğiniz için
Nasil oldu bebeginiz? Ayni durumlari bende yasadim amniyosentez sonucum turner sendrom cikti
Çok sıkıntılı bi süreç allah yardımcınız olsun insan gerçekten çok üzülüyor.12haftada gittiğimde cvs yapıldı cvs sonucum temiz geldi bebekteki ödem geçmişti 15.haftada gittiğimde kalpte biraz sıkıntı gördüler tek arter çıktı.şimdi kontrole gidiyorum haftalık bebeği gözlemliyorlar.süreç nasıl devam edecek başka genetik test yapacaklarmı bilmiyorm.Sizin kaç haftalık bebeğiniz ödem varmı hala geçti mi?Nasil oldu bebeginiz? Ayni durumlari bende yasadim amniyosentez sonucum turner sendrom cikti
Ben sonlandirmak zorunda kaldim malesef bebegim gittiÇok sıkıntılı bi süreç allah yardımcınız olsun insan gerçekten çok üzülüyor.12haftada gittiğimde cvs yapıldı cvs sonucum temiz geldi bebekteki ödem geçmişti 15.haftada gittiğimde kalpte biraz sıkıntı gördüler tek arter çıktı.şimdi kontrole gidiyorum haftalık bebeği gözlemliyorlar.süreç nasıl devam edecek başka genetik test yapacaklarmı bilmiyorm.Sizin kaç haftalık bebeğiniz ödem varmı hala geçti mi?
Su an 18 haftalik olcakti yarin 1 hafta olcak bebegimi kaybedeli Allahimmyardim etÇok sıkıntılı bi süreç allah yardımcınız olsun insan gerçekten çok üzülüyor.12haftada gittiğimde cvs yapıldı cvs sonucum temiz geldi bebekteki ödem geçmişti 15.haftada gittiğimde kalpte biraz sıkıntı gördüler tek arter çıktı.şimdi kontrole gidiyorum haftalık bebeği gözlemliyorlar.süreç nasıl devam edecek başka genetik test yapacaklarmı bilmiyorm.Sizin kaç haftalık bebeğiniz ödem varmı hala geçti mi?
Çok üzüldümBen sonlandirmak zorunda kaldim malesef bebegim gitti
Amin amin Allah razi olsun sizin bebeginjz kac haftalikÇok üzüldümgerçekten çok zor bi durum allahım en kısa sürede en sağlıklısından gönlünüze göre bi evlat nasip etsin inşallah
16 haftalık suanAmin amin Allah razi olsun sizin bebeginjz kac haftalik
Benimde bebegim 18 haftalik olcakti o kadar pismanimki onu özlüyorum hemde cok16 haftalık suan
Amniyosentez yaptirdinizmiÇok sıkıntılı bi süreç allah yardımcınız olsun insan gerçekten çok üzülüyor.12haftada gittiğimde cvs yapıldı cvs sonucum temiz geldi bebekteki ödem geçmişti 15.haftada gittiğimde kalpte biraz sıkıntı gördüler tek arter çıktı.şimdi kontrole gidiyorum haftalık bebeği gözlemliyorlar.süreç nasıl devam edecek başka genetik test yapacaklarmı bilmiyorm.Sizin kaç haftalık bebeğiniz ödem varmı hala geçti mi?
Insallah saglikli bir sekilde alirsin kucaginaZor bi durum allah yardımcınız olsun acınızı dindirsin inşallahheran bebeğimi kaybetme ihtimalim olduğu için sizi çok iyi anlıyorum hayır doktorlar şimdilik gerekli görmedi ödem ve kist bu hafta gözükmedi çünkü kaybolmus kalp probleminden dolayı ödem oluşmuş olabileceği söylendi o yüzden birkaç hafta takip edilecek.aminiyosentez istemediler cvs ile aynı içeriğe sahipmiş onu yapmayacaklar ama kromozomları tek tek inceleyen bi testten bahsettiler onu yapacaklar.
Allahım herkesin evladını sağlıklı sıhhatli nasip etsin böle sıkıntıları kimseye yaşatmasın inşInsallah saglikli bir sekilde alirsin kucaginabenide bilgilendir olurmu burdan
Merhaba iyi akşamlar siz yazıyı yazalı çok uzun zaman olmuş ama birkaç şey sormak istiyorum size.Sizin bebeğinizde 12.haftada ve sonrasında ense kalınlığının 3.9 olması dışında başka bi sorun var mıydı?yani ultrasonda kalple ilgili yada diğer organlarla ilgili sorunlar görüldüğü için mi noonan sendromundan şüphelenmişti doktorlar?