Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki o zaman kiste de bakar. evet folikül kisti çatlamayan yumurtanın kistleşmesi..yok sadece adetin 2.veya 3.günü hormon testlerini tekrarlayalım dedi bide smear testi yaptı sonucuna bakalım onunda dedi o kadar bu gittiğim doktora ilk defa gidiyorum eski doktoruma sordum ilk adetinle gider o kist belki yumurtlamadığın için oluşmuş olabilir dedi.
ben üşüttüm bile(( sanırım idrar yolları enfeksiyonu oldu ve biraz da akıntım var yaaa
( ya yasmin kullanıyorumya iki aydır, sapasağlamdım, bittiya, korunmicamya başladı sorunlar
hoffff
bilmiyorumkismile
slm kızlar benimde sol yumurtalıkta 2.3 cm bi kist var,burda okuduğuma göre doktor hepinize hap vermiş,benim doktorum bu hamileliğe engel bi kis deil dedi,hap falan vermedi sadece fitil verdi,siiznkiler niye hap verdi anlamadım,pazartesi tekrar doktora gitcem hormon testi için bi soruyum doktora merak ettim
oluyodu ara ara, zaten dr ilk gidişimde enfeksiyon var diye fitil vermişti,onu kullandım,çok iyiydim. şimdi yine üşüttüm sanırım. ben bi dönem her idrar yolları sızısında bilinçsizce antibiyotik alıyodum doktora gitmeden, malum bu da vajinanın doğal florasını bozup enfeksiyona açık hale getiriyo... ben bundan muzdaribim. zaten verdiği fitil vajinanın bozulan florasını düzeltmeye yarıyan bi fitildi.sıcak tut kendini çok onemli.hap kullanmadan evvel sorunlar oluyomuydu
canım, genelde adetle atılıyor folikül kistleri,benim de 1,5 sene önce bi kez daha olmuştu 2,1 cm.lik folikül kisti,dr hiçbişe vermedi, adet olunca 5.günü bakalım,gitmemişse ilaç vericem demişti,ama ilaca gerek kalmadan kaybolmuştu. hamileliğe engel diil evet. bu kez de 3,5 cm.likti adetim de yakındı, dr adetinle atarsın belki diye hap vermedi ama adetle kaybolmadı bi de kendi içine kanayan bi kistmiş, bu türle hapla eriyebiliyomuş,o yüzden hap verdi...slm kızlar benimde sol yumurtalıkta 2.3 cm bi kist var,burda okuduğuma göre doktor hepinize hap vermiş,benim doktorum bu hamileliğe engel bi kis deil dedi,hap falan vermedi sadece fitil verdi,siiznkiler niye hap verdi anlamadım,pazartesi tekrar doktora gitcem hormon testi için bi soruyum doktora merak ettim
slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.
ben bu ay başlamıştım, 1,5 gün yaptım, bırakmak zorunda kaldım evde olmadığımdan keşke bi gün ara versem de devam etseymişim... önümüzdeki ay inşallah yapıcamcnm benimde sğ yumurtalıkta kist oluşmuştu. 3,5 4 mm büyüklüğünde . çocuk istiyoruz diye doktor dğm kntrl hapı önermedi. zaman zaman bazı dönemler kadınlar da böyle kistler oluşur ve kendiliğinden geçer dedi.geçmezse ozaman çaresine bakıcaz demişti. kimi farkına bile varmaz kimide muayene sonunda kist olduğunu öğreninr dedi. neyse beni takip e aldı doktorum ve 3 ay bu kist yok olmadı . ama küçülme vardır aynı senin ki gibi. sonra ben soğan kürü uyguladım kasım adetimde adetim bitti 7 ci günü başladım ve 15 gün uygulayıp bıraktım ve adetimi beklemeye başladım . ve adetm gelmedi :) doktora gittim hem kistim gitmiş hemde hamile kalmışım :)) herkeze nasip etsin rabbim. ama sana tavsiyem soğan kürü mutlaka denemelisin. çünkü kisti birebir yok ediyo iltihap ı söküyo rahmi yeniliyo vve bu sayede hamileleiği kolaylaştırıyo. rabbim şifa versin inş
kesinlikle ben bu kk da insanlara yalvarıyorum nerdeyse kisti olsun olmasın ne olursa olsun hamile kalmak için bile bu soğan kürünü herkez uygulasın istiyorum. şifa rabbimden elbette ama herkez bu kürü denemeli.
çok sağol, Allah gönlüne göre versin canım bu iyi niyetin için.. inşallah yapıcam önümüzdeki ay..
bu arada benim kırmızılar geldi, kontrol günüm belli oldu inşallah.. çarşamba günü...
çok sağol, Allah gönlüne göre versin canım bu iyi niyetin için.. inşallah yapıcam önümüzdeki ay..
bu arada benim kırmızılar geldi, kontrol günüm belli oldu inşallah.. çarşamba günü...
slm canımmm.gittim doktora çok şükür gitmiş kistiim:)hormon testi ve yeniden kandeğerlerime bakması için kan verdim bugun sonucunu alıcam.doktor seni kendi haline bırakıyorum 3-4 ay daha bekleyelim kendiliğinden olmazsa oyle yumurta takibiyle başlarız ve eşinden spermiyogram alırız dedi.bu spermiyogram testide orda yapılıomuş ben başka yere yollar diodum.rahatlattı beni gerek duysa testler felan yapardı.dedimde zaten hsg çektiriliomuş tupler tıkalımı die testler felan oda gereksiz şimdi rahim iyi dedi onlar sonra yapılacak şeyler yıpratmaya gerek yok stresden uzakdur spermlerin tutunmasını engeller kafanı rahat tut herşey normal dedi.eşimde dediği gibi yapalım olmazsa bende test yaptırırım dedi.oyle işte canım.sendende guzel hbrleri bekliyorum inşallah seninde kistin gitmiştir.hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruzopuyorumnanaktan
canımmmm çok sevindim ya,gözün aydın,darısı başıma :))
amin bebişlerimize de çabucak kavuşuruz inşallah
hsg gerek görmedi mi? ben baktırsam mı kararsızım,doktora bırakıcam artık o ne derse :)
çarşamba ben de mutlu mesut ayrılırım inşallah doktorun yanından
inşallah artık gebelik takibi için görüşürsünüz canım :))inşallah canım.ben şimdi mine hnmla konuştum hormon ve kan değerlerim için kan değerim yukselmiş iyi dedi fakat lh hormonu yuksek çıkmış oda adet duzensizliği yaratabilir bu durumda ara dedi onun dışında çok şükür iyi dedi.3ay sonra goruşelim problem çıkmazsa dedik.hayırlısı olsun hepimiz için
gultun senin de reglinde siyahi çamur gibi akıntın oldu mu? kisti mi atıyorum yoksa haptan mı anlamadım..
yarın gidicem canım,5.gün oluyo. hormon testi daha önce 2009 da yaptırmıştım, mine hanım eşim spermiyogramı yaza kadar bebek olmazsa vericek diye hormonlarıma bakmak istemedi, o zaman bakarız dedi... eski sonuçlarımı görmüştü ama onlarda sadece tsh'a (fsh da demiş olabilir) baktım da dedi :sm_confused:normal oldu canım benimki sadece 7 gun suruodu 5gun surdu halbuki dr dediki daha ağrılı ve yoğun kanaman oldumu die sordu tam tersi ne ağrı nede yoğunluk oldu dedim.dkhapı ve kan hapı alırken idrar simsiyahtı bir arkadaşımda kan hapı alıyo onunda olemiş yani dkhapından olduğunu sanmıorum.inşallah kistin akıodur kaçıncı gun gitceksin sen hormon testide yaptırmışmıydın adetliyken onuda yaptır.
arkadaşlar merhaba ben tüp bebek tedavisi için bu ay başlayacaktım .ama şubat tan beridir regl olmadım farturalda kullandım 10 günüm geçti ama yine olmadım en sonunda dr a gittim 38mm yumurta kisti çıktı ilaç verdi.şimdi kullanıyorum ama olumsuzum nedense korkuyorum bana yardım edermisiniz arkadaşlar korkmalımıyım sizce.....