kist probleminiz ne kadar surede geçti ne tedavi uygulandı??

kızlar, sorumu bilen varsa cevaplasın lütfen.. dr um seminere gittiği için haftaya gelecek.. yurtdışında şuan.. bende de hem sağ hem solda 4,5 ve 3.0 lük iki kist oluşmuş.. geçen ay gynelle doğum kontrol habına başladım.. son bir haftadır, habı içtikten iki üç saat sonra midemde ne varsa afedersiniz çıkarıyorum.. ilaç mı ağır geliyor nedir, ama mahvetmeye başladı beni.. akşama kadar birşeyim yok, akşam hergün aynı saatte içtikten sonra 11 gibi filan çıkarmaya başlıyorum, neden acaba? bu ilacı kullanan oldumu?

selam ayşe 73 bu sogan suyunu bende duydum adet sancılarına ilthaplarada iyi geliyormuş gerçekden kistlerini o mu geçirdi

bende 8 aylık evliyim kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim sağ yumurtalığımda 3 cm sol 2,5 cm kıst varmış doğum kontrol hapı verdi kullanmaya başlıcam çok tedirgin oldum soğan suyu iyimi geliyo yorumlarda buna benzer bişey okudum bilgisi olna varmı?
canım sen doktorun verdiğini kullan.benim 1ayda dkhapıyla geçti.korkma kiminin 1 ayda kiminin 2-3 ayda eriyor.soğan kürüne gelince herkeste farklı kimi içtim geçti demiş kimi içtim fayda etmedi demiş bnce kullanma.
kızlar, sorumu bilen varsa cevaplasın lütfen.. dr um seminere gittiği için haftaya gelecek.. yurtdışında şuan.. bende de hem sağ hem solda 4,5 ve 3.0 lük iki kist oluşmuş.. geçen ay gynelle doğum kontrol habına başladım.. son bir haftadır, habı içtikten iki üç saat sonra midemde ne varsa afedersiniz çıkarıyorum.. ilaç mı ağır geliyor nedir, ama mahvetmeye başladı beni.. akşama kadar birşeyim yok, akşam hergün aynı saatte içtikten sonra 11 gibi filan çıkarmaya başlıyorum, neden acaba? bu ilacı kullanan oldumu?
kullandığın hapın yan etkisi fazla demekki kaçıncıyı içtin sonlardaysan bitir doktora danışarak başka hap kullan derim ben yazz24+4 kullandım hiç yan etki yapmadı.

beste sana yan etki yapmış olabilir biraz ara ver bulantıların geçecekmi

canım sen doktorun verdiğini kullan.benim 1ayda dkhapıyla geçti.korkma kiminin 1 ayda kiminin 2-3 ayda eriyor.soğan kürüne gelince herkeste farklı kimi içtim geçti demiş kimi içtim fayda etmedi demiş bnce kullanma.

kullandığın hapın yan etkisi fazla demekki kaçıncıyı içtin sonlardaysan bitir doktora danışarak başka hap kullan derim ben yazz24+4 kullandım hiç yan etki yapmadı.

teşekkür ederim arkadaşlar a.s... dr 'uma ulaştım..hemen kesmemi söyledi.. hap ağır geliyor demekki dedi.. midemi bile delebilirmiş bu gidişle.. bıraktım.. bugün yasmin aldım.. bunu dene bir hafta bakalım.. gelince kontrole gel dedi.. yasmin de ağır gelirse, gultün senin dediği habı söylerim dr'a ..off.. ne zor şeymiş bu kistler yaaa...geçmiş olsun herkese...inşallah giderler bir daha da geri gelmezler:Saruboceq:

teşekkür ederim arkadaşlar a.s... dr 'uma ulaştım..hemen kesmemi söyledi.. hap ağır geliyor demekki dedi.. midemi bile delebilirmiş bu gidişle.. bıraktım.. bugün yasmin aldım.. bunu dene bir hafta bakalım.. gelince kontrole gel dedi.. yasmin de ağır gelirse, gultün senin dediği habı söylerim dr'a ..off.. ne zor şeymiş bu kistler yaaa...geçmiş olsun herkese...inşallah giderler bir daha da geri gelmezler:Saruboceq:

sanada geçmiş olsun beste umarım sende atlatırsın kısa zamanda

teşekkür ederim canım o okontrol ne oluyor acaba

tatlım jinekolojik muayeneden bahsediyorum, hani bi sorun var mı diye, hormonlarına bakılır, rahim ve yumurtalıklarına ultrasonda bi bakar, muayeneni yapar, basit bikaç test işte.. tedbir amaçlı

merhabalar
benim de kistim var 6.5 cm büyüklüğünde=(
benim olay biraz karışık aslında
ilk doktorum 7.5 cm kistim olduğunu söyledi sonra hap verdi küçülmedi aksine büyüdü 8 cm e yaklaştı ameliyat dedi.ailem başka doktora da görünelim dedi ertesi gün başka doktora gittik o doktor 6.5 cm kistimin olduğunu söyledi yasmin verdi 1 ay kullandım 8 gün de soğan suyu kullandım ama sadece yarım cm küçülmüş kistim
işte 2 ay daha yasmin kullanacağım küçülmezse ameliyat dedi
işin garibi 1 gün arayla 2 doktorda nasıl farklı büyüklükler çıktı
bi de bu kist bana hiç ağrı ypmıyor üstelik doktor ağır kaldırma patlayabilir dedi ben çoğu zaman unutuyorum bunları doktorun dediklerine uymuyorum nasıl oluyor da patlamıyor veya ağrı yapmıyor
çok uzattım kızlar kusura bakmayın ama inanın artık doktorlara bile güvenemiyorum
:çok üzgünüm::1no2:

merhabalar
benim de kistim var 6.5 cm büyüklüğünde=(
benim olay biraz karışık aslında
ilk doktorum 7.5 cm kistim olduğunu söyledi sonra hap verdi küçülmedi aksine büyüdü 8 cm e yaklaştı ameliyat dedi.ailem başka doktora da görünelim dedi ertesi gün başka doktora gittik o doktor 6.5 cm kistimin olduğunu söyledi yasmin verdi 1 ay kullandım 8 gün de soğan suyu kullandım ama sadece yarım cm küçülmüş kistim
işte 2 ay daha yasmin kullanacağım küçülmezse ameliyat dedi
işin garibi 1 gün arayla 2 doktorda nasıl farklı büyüklükler çıktı
bi de bu kist bana hiç ağrı ypmıyor üstelik doktor ağır kaldırma patlayabilir dedi ben çoğu zaman unutuyorum bunları doktorun dediklerine uymuyorum nasıl oluyor da patlamıyor veya ağrı yapmıyor
çok uzattım kızlar kusura bakmayın ama inanın artık doktorlara bile güvenemiyorum
:çok üzgünüm::1no2:

merhaba ben yaklasık 3 4 yıldır kıst sorunu yasıyordum bana bır tanıdık tavsıye etmıstı ben amelıyat olmak ıstemedıgım ıcın denemek ıstedım 1 ay kullandım ve kıstımde 3 4 cmlık erıme meydana geldı
kucuk kavanoz bala 10 yemek kasıgı falan ısırgan otu tohumu koyup karıstırdım zaten kıvam halıne gelıyo sabah aksam ac karna kullandım tabı yanında doktorun verdıgı ılacı da aldım ben hıc bır yan etkısını gormedım tavsıye ederım ama tabı gene sızın kararınız iyi aksamlar(özelden msj atamadım kusura bakma)

tatlım jinekolojik muayeneden bahsediyorum, hani bi sorun var mı diye, hormonlarına bakılır, rahim ve yumurtalıklarına ultrasonda bi bakar, muayeneni yapar, basit bikaç test işte.. tedbir amaçlı

evet canım kaç kere gittim çok şükür hiç birindede bi sıkıntı yok daha doğrusu bi kaç sıkıntı vardı onlarda halloldu :))))

merhaba ben yaklasık 3 4 yıldır kıst sorunu yasıyordum bana bır tanıdık tavsıye etmıstı ben amelıyat olmak ıstemedıgım ıcın denemek ıstedım 1 ay kullandım ve kıstımde 3 4 cmlık erıme meydana geldı
kucuk kavanoz bala 10 yemek kasıgı falan ısırgan otu tohumu koyup karıstırdım zaten kıvam halıne gelıyo sabah aksam ac karna kullandım tabı yanında doktorun verdıgı ılacı da aldım ben hıc bır yan etkısını gormedım tavsıye ederım ama tabı gene sızın kararınız iyi aksamlar(özelden msj atamadım kusura bakma)

ben de bugün civanpeçemli bitki çayı aldım o da iyi geliyormuş bunu bi deneyeyim dedim bilmyorum inşAllah eritir kistimi dua edin kızlar:gitme:

Slm kızlar eskıden bende üşüttüğüm zaman ıkı yumurtalımdada agrı olurdu ama sımdı acayıp bır batma var sag yumurtalıgımda ve ıltıhap gıbı akıntım oluyor tamda evlenmeme 3 4 ay kala psıkolojımde bozuldu cuma gunu ultrasyona gırıcem Rabbım herkese şifa versın bırde bende cok fazla gaz oluyor aynı sorun sızdede var mı

merhaba arkadaşlar bende de sağda 4 cm solda 2 cm kist var doktora gittim yumurtalığımı sardığını ameliyat olmam gerektiğini hatta yumurta dokusu zarar verdiyse yumurtalığımın bile alınabilecegini söyledi hatta gec bile kalmışsın dedi :(( bende başka bir doktora daha gittim o ise abartılacak bişey olmadığını adetimin 3. gününde gelmemi söyledi ilaç vermedi kistin ceşidinide söylemedi şuan adetim bir kac gün gecti ve cok korkuyorum yumurtalığım alınırsa diye ne yapıcam nasıl bir yöntem izliycem bilmiyorum biri fikir versin lüüüüüüüütfeen:(((

kızlar maalesef kistleri ilaçla tamamen yok etmek pek mümkün olamıyor.Bende 7-8 adet çeşitli büyüklüklerde kist vardı Ne bir ağrı ne de başka bir rahatsızlık veriyordu Tek verdiği sıkıntı adet miktarının çok fazla olmasıydı.Bu sben artık çok fazla rahatsız etmeye başlaması ile ameliyat oldum ve bu dertten kurtuldum Kesinlikle tavsiye ederim Boşuna yıllarca çekmişim

Merhaba 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Adetim cok agrili geciyordu. Doktora gittim. 6.5 cm ve 3.5 cm olmak uzere iki tane cikolata kistimin oldugunu soyledi. Yasmin verdi. İki ay kullandim. İkinci ay 15 gun sogan kuru uyguladim. Kontrole gittigimde doktorum kistlerimin kayboldugunu, rahmimin tertemiz oldugunu soyledi. Cok sevindim.

Back