Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aylint....bende ankaradayım mine hanım kim?
arkadaşlar mine hanım kim?benimki de 5,5 cm.yılda iki kere kontrole gidiyorum ama son bir yıl gidemedim.bu arada soğan kürü nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz ve nasıl kullanıcam yardımcı olursanız çok sevinirim
ya doktora güvenmek istiyorum ama benim de kafamda benzer şüpheler oluşmadı diil...
senin üstelik de folikül kisti.. genelde kendiliğinden kaybolan bi kist, ben de hamileliğe engel diil diye biliyorum ama bi bildiği vardır demek istiyorum..
bizi durum da garip, ilk gidişimde folikül kisti, adetinle atabilirsin belki dedi, bu arada eşin de spermiyogram yaptırsın,ikna et dedi, kontrolde dedim,eşim yaza kadar da deneyelim diyo, sanki bozuldu, o zaman hormonlarına bakmanın bi anlamı yok tedaviye başlamıcaksak,boşuna canını yakmıyalım dedi ve folikül kistiyken kendi içine kanayan kist dedi bu kez ve iki ay doğum kontr.hapı kullanıcaksın dedi... e zaten hapı bırakınca da büyük ihtimalle hemen olmicak, e oldu yaz.... sanki kendiliğinden hamile kalmamı önlemek istemiş gibi geldi, kendi gebelik tedavisi yapmak için....
gultun bi de mine hanım biraz soğuk geldi bana ya, bi arkadaşım şükran hanımın hastası, o neşeli, canayakın davranıyomuş.. ya burda bari para olarak görmesinler bizleri ya!
bende bildiği vardır demek istiyorum çünkü ben 4aylık denemeden sonra ilk kez gitmiştim acele etme dedi bana daha çok erken nie geldin gibi solemişti sonraki gidişlerimide smear testinde sorun çıkmıştı tekaralattı o nedenle bi kaç defa daha gittim kist içinde tabi.bakalım kist gidince ben tedaviye başlamasını istiycem gorunmeyen sorun varsa çözulsun biran once istiyorum.o kadar met eden var.ablam hamile kaldıktan sonra bu doktora gitti ve memnun kaldığı için bende gittim.en iyisi ona guvenmek canım ve sen eşini ikna et ha şimdi yaptırdı ha yaz sonunda yaptıracak hamilelik olmazsa.ona gore ya senle tedavi uygulayacak yada eşindeyse hap felan verecek.
haklısın,şüphelerle de yaşanmıyo, güvenmek lazım, bu dr.a güvenmesem napıcam, güvenilirliği garanti drlar sırada beklemiyo yaherkes canım cicim die konuşmaz bu insanın yapısıdır şükran hocayıda her gittiğimde goruyorum slmlaşıoruz kadının yapısı ole.mine hocanında yapısı bu ama bence uzman kadın ben oyle goruyorum ve inanmak istiyorum.sende inan tedavine devam et canım.ne dese yapıcaz uzman olanlar onlar bizde onlara uyucazkaydirigubbakcemile5
hakkaten öyle ya, bi de Allah ol dedikten sonra hiç bişey engel diil ya..teşekkürler.benimki 3 cm farkettim.şimdi 5,5.ama durdu.benimki kalıcı bir kistmiş.ama ben 3cm iken doğal hamile kalmıştım.şimdi oğlum 4 yaşında.bende anlayamıyorum.doktoruma benim kistim var demiştim ama o göremediğini söylemişti hamileliğimde.3 cm iken gittiğim başka bir doktorda hamile kalamayacağımı söylemişti ama-ben çooook üzülmüştüm-ben 15 günde hamile kaldım.yani kısacası tıp dünyası enteresan....
haklısın,şüphelerle de yaşanmıyo, güvenmek lazım, bu dr.a güvenmesem napıcam, güvenilirliği garanti drlar sırada beklemiyo ya
evet canım guvenmekten başka çaremiz yok diğerleri farklı olcak değilyayerimseniben
slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.
cumartesi kontrolün di mi canım? yahu benim kırmızılar gene yok ortalıkta bi de sızı çıktı başıma idrar yollarımı üşüttüm galiba, ayhhh! Allahım beterinden koru
Canım bende de geçen yıl doktor 3 tane kist teşhis etmişti. İlk adet olmanla birlikte geçer büyük ihtimalle.Yasmin kullanmamı önerdi 3 ay boyunca.
Yani ilk adetle geçmezse kist, doğum kontrol hapları kullanımıyla yavaş yavaş büzülür ve erirmiş, yaklaşık 3 ay içinde.
Benim bildiğim bu.
Geçmiş olsun
merhaba arkadaslar bende de 9 cmlık kıst vardı 1 ay ılac kullanmamı ıstedı doktor sonra erımezse amelıyat edıcektı ben ısırgan otu tohumu ıle balı karıstırıp 1 ay yedım ve gıttıgımde kıstım 4 cm olmustu doktor cok sasırdı nasıl oldu bu falan dedı cok tavsıye ederım kızlar :))
sağol canım sanada geçmiş olsun.peki senin 3ay hap kullanmaylamı geçti?
ben üşüttüm bileevet canım yarın gidicem pazartesi cvp yazarım.hafta sonunuda atlat hala gelmezse doktoru ara bence.üşütmemen gerek demişti doktor çocuk için ,dikkat et sende canım.
kızlar doktordan geldim şimdi gecen ay kist falan yoktu şimdi vajinal usg ile bakınca sol tarafta kist var dedi ama önemli boyutta değil dedi adetimin 16.günü yumurtlamadım ondanmı kaynaklandı acaba sanırım adet olunca gecer dimi.