7 cm miş canım
canım inşallah erir gider korkma.benimde 3cm di adetin4.gunune randevum var bakacaz gitmişmi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 cm miş canım
Merhaba, bende pko var, yani küçük küçük birçok kist. Soğan kürünü çok duydum.Fakat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden satın mı alıyor kullanıyorsunuz, yoksa soğanı kaynatıp içiyor musunuz anlayamadım.Bilgi verirseniz bende denemek istiyorum.
selam canım, topik uğurlu gelsin inşallah hepimize :)slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.
selam canım, topik uğurlu gelsin inşallah hepimize :)
arkadaşlar herkese selam, benim de iki ay önce sol yumurtalığımda 3,5 cm.lik kist çıktı, ilk adetle atamayınca iki aydır yasmin doğum kontrol hapı kullanmam gerekti. ikinci kutumu da geçtiğimiz pazar bitirdim,adetimi bekliyorum,5. günü kontrole gidicem,inşallah kaybolmuştur..
gultunle doktorumuz aynı..
canım hoşgeldin:)evet inşallah uğurlu gelirde hepimizin kistleri yok olur:) canım sen hormon testi yaptırdınmı adetliyken yapılıomuşya nasıl bişey?
canım kistin gitmiş olursa gebelik tedavisine başlıcak mı mine hanım, bişe dedi mi?canım hoşgeldin:)evet inşallah uğurlu gelirde hepimizin kistleri yok olur:) canım sen hormon testi yaptırdınmı adetliyken yapılıomuşya nasıl bişey?
evet bi 2007 de evlenmeden önce bi de 2009 da yaptırdım, kan alıp hormonlar normal mi diye bakıyolar.. basit bişey.
anladım canım.mine hanım geçen ay adetliyken gidince yapacaktı kist durduğu için yapmadı.adet olunca sevindim varya geçen ay olamadımya duzenim bozuldu canımı sıkıodu.
son 2 gune kadar hiç hissetmedim iki gundur hafiften iğne batırıp çekiolardı sanki o kadar.sen hiç ağrı falan hissettin mi yumurtalığında?
kızlar yumurtalık kistinden dolayı doktorunuz hiç laparoskopi yapalım dedimi size
bana dedi..
ama her ay tekrarlayan kist için ameliyat olurmu diye düşündüm yanlış mı düşünmüşüm acaba
teşhis amaçlı da yapılıyor laparoskopi, içerde ne var ne yok, yapışıklık var mı, kistin hakkında da tam teşhis için falan..kızlar yumurtalık kistinden dolayı doktorunuz hiç laparoskopi yapalım dedimi size
bana dedi..
ama her ay tekrarlayan kist için ameliyat olurmu diye düşündüm yanlış mı düşünmüşüm acaba
canım kistin gittiyse mine hanım gebelik tedavisine başlıcak mıymışcanım bana hap verdi sadece.her ay tekrarlıosa olabilir heralde yada yumurtalık kisti değil veya aşırı buyukse ameliyat olabilir, genelde yumurtalık kistleri i,çin doğum kontrol hapı verilio sadece.
aralık ayında gittiğimde 2ay daha dene başlayalım demişti ama ocakta adet olmadım şubatta kistle geçti bilmiyorum bende.ama kist gittiyse soracağım bana bırakırsa başlayalım diyeceğim.hayırlısı olsun şundan bi kurtulayımda.ablam ve arkadaşım dediki bendede olmuştu hiç hap vermemişti doktor kendiliğinden geçer demiş onlara doktorları ve bir-iki ay sonra geçmiş ve hamileliğe engel değil demiş.bizim doktor zaman kaybetmemek içinmi hap verio bize buda aklıma takılmıo değil.gebelik için kisti atlatalım dedişti bana.canım kistin gittiyse mine hanım gebelik tedavisine başlıcak mıymış
ya doktora güvenmek istiyorum ama benim de kafamda benzer şüpheler oluşmadı diil...aralık ayında gittiğimde 2ay daha dene başlayalım demişti ama ocakta adet olmadım şubatta kistle geçti bilmiyorum bende.ama kist gittiyse soracağım bana bırakırsa başlayalım diyeceğim.hayırlısı olsun şundan bi kurtulayımda.ablam ve arkadaşım dediki bendede olmuştu hiç hap vermemişti doktor kendiliğinden geçer demiş onlara doktorları ve bir-iki ay sonra geçmiş ve hamileliğe engel değil demiş.bizim doktor zaman kaybetmemek içinmi hap verio bize buda aklıma takılmıo değil.gebelik için kisti atlatalım dedişti bana.
bendede vardı kistler her iki yumurtalıktada ama küçük küçük kistcikler demişti doktorum ben nişalıyken gitmiştim 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım evlendikten sonra çok sancım oldu ablamdada vardı ve onunki patlama noktasına geldiyi için alınmıştı sol yumurtalığı bende korkup hemen gittim doktora sancı kistten deyil idrar yolundaki enfeksiyondanmış ve hiç kistimde kalmamış o gün bu gündür yok ilerde çıkmasa tabi bide doktor bana kistlerin bayanların yüzde 90da hayatlarının belli dönemlerinde çıktığını çok korkulacak bi durum olmadığını tedavisi olan bişey olduğunu söylemişti hatta ablam yumurtalığı alındıktan sonra hamile kaldı