kist probleminiz ne kadar surede geçti ne tedavi uygulandı??

Merhaba, bende pko var, yani küçük küçük birçok kist. Soğan kürünü çok duydum.Fakat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden satın mı alıyor kullanıyorsunuz, yoksa soğanı kaynatıp içiyor musunuz anlayamadım.Bilgi verirseniz bende denemek istiyorum.

canım ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama bende 4gun akşam içip bırakmıştım sonraki ay adet olamadım kist olmuş yumurtam çatlayamamış acaba diyorum yumurtayı buyuttude yarım bırakınca çatlamayadımı bilemiorum.sana yinede vereyim tarifini,2bardak suyu kaynat su kaynayınca bir adet orta boy beyaz soğanı soy 4-6 ya bol içine at ağzı kapalı 5dk daha kaynat kapat ılıyınca suz suyu iç(kaynamaktan 1bardağa duşuo zaten).öğlen ve akşam taze hazırlayıp içiosun aç karna yemekten hemen once.adetin 7.gunu başlayıp 15 gun uygulayacakmışsın

slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.
selam canım, topik uğurlu gelsin inşallah hepimize :)
arkadaşlar herkese selam, benim de iki ay önce sol yumurtalığımda 3,5 cm.lik kist çıktı, ilk adetle atamayınca iki aydır yasmin doğum kontrol hapı kullanmam gerekti. ikinci kutumu da geçtiğimiz pazar bitirdim,adetimi bekliyorum,5. günü kontrole gidicem,inşallah kaybolmuştur..
gultunle doktorumuz aynı..

selam canım, topik uğurlu gelsin inşallah hepimize :)
arkadaşlar herkese selam, benim de iki ay önce sol yumurtalığımda 3,5 cm.lik kist çıktı, ilk adetle atamayınca iki aydır yasmin doğum kontrol hapı kullanmam gerekti. ikinci kutumu da geçtiğimiz pazar bitirdim,adetimi bekliyorum,5. günü kontrole gidicem,inşallah kaybolmuştur..
gultunle doktorumuz aynı..

canım hoşgeldin:)evet inşallah uğurlu gelirde hepimizin kistleri yok olur:) canım sen hormon testi yaptırdınmı adetliyken yapılıomuşya nasıl bişey?

canım hoşgeldin:)evet inşallah uğurlu gelirde hepimizin kistleri yok olur:) canım sen hormon testi yaptırdınmı adetliyken yapılıomuşya nasıl bişey?

evet bi 2007 de evlenmeden önce bi de 2009 da yaptırdım, kan alıp hormonlar normal mi diye bakıyolar.. basit bişey.

canım kistin gitmiş olursa gebelik tedavisine başlıcak mı mine hanım, bişe dedi mi?

evet bi 2007 de evlenmeden önce bi de 2009 da yaptırdım, kan alıp hormonlar normal mi diye bakıyolar.. basit bişey.

anladım canım.mine hanım geçen ay adetliyken gidince yapacaktı kist durduğu için yapmadı.adet olunca sevindim varya geçen ay olamadımya duzenim bozuldu canımı sıkıodu.

anladım canım.mine hanım geçen ay adetliyken gidince yapacaktı kist durduğu için yapmadı.adet olunca sevindim varya geçen ay olamadımya duzenim bozuldu canımı sıkıodu.

senin ne güzel hap bitince hemen olmuş, benim geçen ay 5 gün sonra oldu, bu ay da bugün 3.günüm daha gelen giden yok kırmızılardan :)

kızlar yumurtalık kistinden dolayı doktorunuz hiç laparoskopi yapalım dedimi size
bana dedi..
ama her ay tekrarlayan kist için ameliyat olurmu diye düşündüm yanlış mı düşünmüşüm acaba

kızlar yumurtalık kistinden dolayı doktorunuz hiç laparoskopi yapalım dedimi size
bana dedi..
ama her ay tekrarlayan kist için ameliyat olurmu diye düşündüm yanlış mı düşünmüşüm acaba
teşhis amaçlı da yapılıyor laparoskopi, içerde ne var ne yok, yapışıklık var mı, kistin hakkında da tam teşhis için falan..

canım bana hap verdi sadece.her ay tekrarlıosa olabilir heralde yada yumurtalık kisti değil veya aşırı buyukse ameliyat olabilir, genelde yumurtalık kistleri i,çin doğum kontrol hapı verilio sadece.

canım bana hap verdi sadece.her ay tekrarlıosa olabilir heralde yada yumurtalık kisti değil veya aşırı buyukse ameliyat olabilir, genelde yumurtalık kistleri i,çin doğum kontrol hapı verilio sadece.
canım kistin gittiyse mine hanım gebelik tedavisine başlıcak mıymış

canım kistin gittiyse mine hanım gebelik tedavisine başlıcak mıymış
aralık ayında gittiğimde 2ay daha dene başlayalım demişti ama ocakta adet olmadım şubatta kistle geçti bilmiyorum bende.ama kist gittiyse soracağım bana bırakırsa başlayalım diyeceğim.hayırlısı olsun şundan bi kurtulayımda.ablam ve arkadaşım dediki bendede olmuştu hiç hap vermemişti doktor kendiliğinden geçer demiş onlara doktorları ve bir-iki ay sonra geçmiş ve hamileliğe engel değil demiş.bizim doktor zaman kaybetmemek içinmi hap verio bize buda aklıma takılmıo değil.gebelik için kisti atlatalım dedişti bana.

bendede vardı kistler her iki yumurtalıktada ama küçük küçük kistcikler demişti doktorum ben nişalıyken gitmiştim 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım evlendikten sonra çok sancım oldu ablamdada vardı ve onunki patlama noktasına geldiyi için alınmıştı sol yumurtalığı bende korkup hemen gittim doktora sancı kistten deyil idrar yolundaki enfeksiyondanmış ve hiç kistimde kalmamış o gün bu gündür yok ilerde çıkmasa tabi bide doktor bana kistlerin bayanların yüzde 90da hayatlarının belli dönemlerinde çıktığını çok korkulacak bi durum olmadığını tedavisi olan bişey olduğunu söylemişti hatta ablam yumurtalığı alındıktan sonra hamile kaldı

aralık ayında gittiğimde 2ay daha dene başlayalım demişti ama ocakta adet olmadım şubatta kistle geçti bilmiyorum bende.ama kist gittiyse soracağım bana bırakırsa başlayalım diyeceğim.hayırlısı olsun şundan bi kurtulayımda.ablam ve arkadaşım dediki bendede olmuştu hiç hap vermemişti doktor kendiliğinden geçer demiş onlara doktorları ve bir-iki ay sonra geçmiş ve hamileliğe engel değil demiş.bizim doktor zaman kaybetmemek içinmi hap verio bize buda aklıma takılmıo değil.gebelik için kisti atlatalım dedişti bana.
ya doktora güvenmek istiyorum ama benim de kafamda benzer şüpheler oluşmadı diil...
senin üstelik de folikül kisti.. genelde kendiliğinden kaybolan bi kist, ben de hamileliğe engel diil diye biliyorum ama bi bildiği vardır demek istiyorum..
bizi durum da garip, ilk gidişimde folikül kisti, adetinle atabilirsin belki dedi, bu arada eşin de spermiyogram yaptırsın,ikna et dedi, kontrolde dedim,eşim yaza kadar da deneyelim diyo, sanki bozuldu, o zaman hormonlarına bakmanın bi anlamı yok tedaviye başlamıcaksak,boşuna canını yakmıyalım dedi ve folikül kistiyken kendi içine kanayan kist dedi bu kez ve iki ay doğum kontr.hapı kullanıcaksın dedi... e zaten hapı bırakınca da büyük ihtimalle hemen olmicak, e oldu yaz.... sanki kendiliğinden hamile kalmamı önlemek istemiş gibi geldi, kendi gebelik tedavisi yapmak için....

bendede vardı kistler her iki yumurtalıktada ama küçük küçük kistcikler demişti doktorum ben nişalıyken gitmiştim 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım evlendikten sonra çok sancım oldu ablamdada vardı ve onunki patlama noktasına geldiyi için alınmıştı sol yumurtalığı bende korkup hemen gittim doktora sancı kistten deyil idrar yolundaki enfeksiyondanmış ve hiç kistimde kalmamış o gün bu gündür yok ilerde çıkmasa tabi bide doktor bana kistlerin bayanların yüzde 90da hayatlarının belli dönemlerinde çıktığını çok korkulacak bi durum olmadığını tedavisi olan bişey olduğunu söylemişti hatta ablam yumurtalığı alındıktan sonra hamile kaldı

ne güzel, bizim de bi daha olmaz inşallah

arkadaşlar mine hanım kim?benimki de 5,5 cm.yılda iki kere kontrole gidiyorum ama son bir yıl gidemedim.bu arada soğan kürü nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz ve nasıl kullanıcam yardımcı olursanız çok sevinirim

Back