kist probleminiz ne kadar surede geçti ne tedavi uygulandı??

canım ne tür kistin?
soğan kürü, iki bardak içme suyu kaynayınca orta boy bildiğimiz beyaz yemeklik kuru soğanın dış kabuğunu soyup 4-5 parçaya bölüp at içine. 5 dk. ağzı kapalı kaynat,ılımaya bırak,ılıyınca süz ve yemekten en az 15 dk önce iç. gündüz ve akşam günde iki kez,15 gün yapıcan. her sefer taze yapman lazım beklemişi olmaz. adetinin 5. günü başla

gultun bi de mine hanım biraz soğuk geldi bana ya, bi arkadaşım şükran hanımın hastası, o neşeli, canayakın davranıyomuş.. ya burda bari para olarak görmesinler bizleri ya!

bende bildiği vardır demek istiyorum çünkü ben 4aylık denemeden sonra ilk kez gitmiştim acele etme dedi bana daha çok erken nie geldin gibi solemişti sonraki gidişlerimide smear testinde sorun çıkmıştı tekaralattı o nedenle bi kaç defa daha gittim kist içinde tabi.bakalım kist gidince ben tedaviye başlamasını istiycem gorunmeyen sorun varsa çözulsun biran once istiyorum.o kadar met eden var.ablam hamile kaldıktan sonra bu doktora gitti ve memnun kaldığı için bende gittim.en iyisi ona guvenmek canım ve sen eşini ikna et ha şimdi yaptırdı ha yaz sonunda yaptıracak hamilelik olmazsa.ona gore ya senle tedavi uygulayacak yada eşindeyse hap felan verecek.

gultun bi de mine hanım biraz soğuk geldi bana ya, bi arkadaşım şükran hanımın hastası, o neşeli, canayakın davranıyomuş.. ya burda bari para olarak görmesinler bizleri ya!

herkes canım cicim die konuşmaz bu insanın yapısıdır şükran hocayıda her gittiğimde goruyorum slmlaşıoruz kadının yapısı ole.mine hocanında yapısı bu ama bence uzman kadın ben oyle goruyorum ve inanmak istiyorum.sende inan tedavine devam et canım.ne dese yapıcaz uzman olanlar onlar bizde onlara uyucazkaydirigubbakcemile5

haklısın,şüphelerle de yaşanmıyo, güvenmek lazım, bu dr.a güvenmesem napıcam, güvenilirliği garanti drlar sırada beklemiyo ya

teşekkürler.benimki 3 cm farkettim.şimdi 5,5.ama durdu.benimki kalıcı bir kistmiş.ama ben 3cm iken doğal hamile kalmıştım.şimdi oğlum 4 yaşında.bende anlayamıyorum.doktoruma benim kistim var demiştim ama o göremediğini söylemişti hamileliğimde.3 cm iken gittiğim başka bir doktorda hamile kalamayacağımı söylemişti ama-ben çooook üzülmüştüm-ben 15 günde hamile kaldım.yani kısacası tıp dünyası enteresan....

hakkaten öyle ya, bi de Allah ol dedikten sonra hiç bişey engel diil ya..

haklısın,şüphelerle de yaşanmıyo, güvenmek lazım, bu dr.a güvenmesem napıcam, güvenilirliği garanti drlar sırada beklemiyo ya

evet canım guvenmekten başka çaremiz yok diğerleri farklı olcak değilyayerimseniben

evet canım guvenmekten başka çaremiz yok diğerleri farklı olcak değilyayerimseniben

cumartesi kontrolün di mi canım? yahu benim kırmızılar gene yok ortalıkta bi de sızı çıktı başıma idrar yollarımı üşüttüm galiba, ayhhh! Allahım beterinden koru

Canım bende de geçen yıl doktor 3 tane kist teşhis etmişti. İlk adet olmanla birlikte geçer büyük ihtimalle.Yasmin kullanmamı önerdi 3 ay boyunca.

Yani ilk adetle geçmezse kist, doğum kontrol hapları kullanımıyla yavaş yavaş büzülür ve erirmiş, yaklaşık 3 ay içinde.
Benim bildiğim bu.
Geçmiş olsun

merhaba arkadaslar bende de 9 cmlık kıst vardı 1 ay ılac kullanmamı ıstedı doktor sonra erımezse amelıyat edıcektı ben ısırgan otu tohumu ıle balı karıstırıp 1 ay yedım ve gıttıgımde kıstım 4 cm olmustu doktor cok sasırdı nasıl oldu bu falan dedı cok tavsıye ederım kızlar :))

cumartesi kontrolün di mi canım? yahu benim kırmızılar gene yok ortalıkta bi de sızı çıktı başıma idrar yollarımı üşüttüm galiba, ayhhh! Allahım beterinden koru

evet canım yarın gidicem pazartesi cvp yazarım.hafta sonunuda atlat hala gelmezse doktoru ara bence.üşütmemen gerek demişti doktor çocuk için ,dikkat et sende canım.

sağol canım sanada geçmiş olsun.peki senin 3ay hap kullanmaylamı geçti?

sağol canım tavsiyen için valla gerekirse onuda yaparız geçmezse:)

sağol canım sanada geçmiş olsun.peki senin 3ay hap kullanmaylamı geçti?

Adet olduktan sonra kontrole gittiğimde geçmişti kistler. Ama yine de 3 ay hap kullanırsan hormonların dengeye girer dedi ve ben de kullandım.
Gonadotropin denen yumurtalıkların çalışmasını sağlayan hormonlar bende biraz fazla salgılanıyormuş. Düzene girsin diye verdi Yasmini.

kızlar doktordan geldim şimdi gecen ay kist falan yoktu şimdi vajinal usg ile bakınca sol tarafta kist var dedi ama önemli boyutta değil dedi adetimin 16.günü yumurtlamadım ondanmı kaynaklandı acaba sanırım adet olunca gecer dimi.

evet canım yarın gidicem pazartesi cvp yazarım.hafta sonunuda atlat hala gelmezse doktoru ara bence.üşütmemen gerek demişti doktor çocuk için ,dikkat et sende canım.
ben üşüttüm bile (( sanırım idrar yolları enfeksiyonu oldu ve biraz da akıntım var yaaa ( ya yasmin kullanıyorumya iki aydır, sapasağlamdım, bittiya, korunmicamya başladı sorunlar hoffff
bilmiyorumkismile

büyük ihtimal geçer canım, doktorun önemli diil dediyse, küçük bi folikül kistidir.. kontrole gel demedi mi adetin 5.günü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…