Kismetsizlik mi diyeyim yoksa kimin ahini aldim ?

Bu işler biraz da çevre işi.Sürekli işyerindeysen,fazla sosyal hayatında yoksa yalnız kalabilirsin.Biraz farklı ortamlara girince mutlaka birileri çıkacaktır karşına.

tanıdıklarımdan bazıları ilk secgilisiyle 1 sene içinde evlendi.benimse çok uzun bir ilişkim olmasına rağmen hala şartların olgunlaşmasını bekliyorum.zaman deniyor,kader deniyor,kısmet deniyor...zamanımız gelecektir bizim de.umarım yani:)

Haha.. Allah iyiliğini versin.. daha yaşı 2o şimdiye kadar olmadı sonra da olmayacak diyor.. Millet 3o yaşında bekar duruyor.. Bazen olmaz olmaz sonra istemezsin hepsi üst üste gelir seni beğenenlerin. Bu sefer de sen bunalırsın.

Bakışmaktan öteye gitmiyorsa pasif karakterlilerdir. Öyle sevgili istemezsin bence. Gerçekten hoşlanan er kişi diyalog kurar.
Mutlaka çıkacak karşına. Beklenen çok beklendiğinde gelmiyor. Rahat ol zamana bırak.

İlk adımı sen atmayı deneyebilirsin.

Ayrıca birilerinin sana yanaşmamasının sebebi güzel, tatlı olmadığın anlamına gelmez. Belki aşırı güzel olduğun için bu bize bakmaz, bizi tersler diye yanaşmıyorlardır. Hastanede çalışıyorsun, teyzeler gelip sormuyor mu kızım yaş kaç evli misin vs. diye ? Sen fotoğrafını bana at ben hemen bu işlerde uzmanlaşmış çöpçatan teyzelerime bu kız kaç yaşında evlenir diye sorayım. Onlar çat diye söylerler

Büyük ihtimal fazla iyisindir. Nasıl yalnız olur diye hayret ettiğim kızların hepsi hep cok güzel cok zeki cok başarılı. Erkekler bundan kaçıyor sanırım.

Tek hayatını yaşamakda güzel o yaşlarda
Şunu giyme şura gitme diyen biri oldugunu düşünsene
düşünüyomusun

Bu boşluktayken bir yanlış karar vermen seni yanlışlara götürebilir..seni kullanabilir..senin de gönlün kayar..yanlış hatalar yapabilirsin..inan vicdanın huzurluğu gibisi yok..gez toz eğlen..keşke bende senin gibi olabilseydim...

Aklima nedense parmaginizda yuzuk olabilicegi geldi.
Bazi kizlarimizin yuzukleri farketmedende olsa nisan/ evlilik yuzugune benziyor.
Olabilirmi?

Insallah allah gönlune gore versin canim ::)

Amin insallah kizzlaaarr bunalldimm diye konu actigim zamanlari görurum

Büyük ihtimal fazla iyisindir. Nasıl yalnız olur diye hayret ettiğim kızların hepsi hep cok güzel cok zeki cok başarılı. Erkekler bundan kaçıyor sanırım.
O da olabilir aslinda , cok guzel asiri zeki bi kizda degilim , yani ortalamayim diyeyim ama iste bilmiyorum , keske beyinlerine girsem de bir ogrensem neler dusunduklerini .

Allah gonlune gore versin canim , su andaki durumumuzu aratmasin insallah .

Çok dramatik olmuş bu cümlen
Yapma lütfen yaş 24 daha ne gördün sen
Evlenince de ah nerden evlendim diyenler var yani herşey erkek arkadaş, eş demek değil
Hayırlısını dile..
Canim orasi oyle hersey tabiki erkek arkadas , es demek degil . Fakat herseyim Elhamdulillah yerinde ve tek eksigim sevgisizlik yani . Benimde sevilmeye ihtiyacim var onu demek istiyorum :)

Canim benim yurtdisinda yasiyorum ben zaten :) malesef teyzelerimiz yok öyle , oo turkiyede eli öpulesi teyzeler olsa burda coktaannn evlenmistim

Daha yasin genc be canm ne bu acele ¿ zamani gelmeden hicbisey olmass unutma bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…