- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Bir dostunun, ailesinden birinin kalbini falan kırmıştır belki. Ama yaş daha 20 yani gerek yok bu yaşta üzülmeye bunun için bence.Hic sevgilin bile olmamis kim sana ah edecek :d biraz bakimli ol, enerjik ol, cekersin dikkat
AMa inan bakimliyim kiyafetime dikkat ederim , temizde bir kizim resmen kismetimi biri buyule baglamis gibi , kizlar arasinda sevgilim hic olmadi diyince inanmiyorlar bile ..Hic sevgilin bile olmamis kim sana ah edecek :d biraz bakimli ol, enerjik ol, cekersin dikkat
Akrabanin ahi sevgiliden mi cikacak yani hoff realizm biraz yaBir dostunun, ailesinden birinin kalbini falan kırmıştır belki. Ama yaş daha 20 yani gerek yok bu yaşta üzülmeye bunun için bence.
20 degilim , 20 li yaslarin basindayim 24 um ama bir erkek arkadasim bile olmadi , uzulmeyeyimmi ?Bir dostunun, ailesinden birinin kalbini falan kırmıştır belki. Ama yaş daha 20 yani gerek yok bu yaşta üzülmeye bunun için bence.
Haklisin kader kismet ama hic bir kimse bile bana adim atmazken nasil kalbim feth olucakBu isler birazda nasip kismet ya bence,guler yuzlu olmaya devam et,bakimli ol ve sabirli ol,elbette bi yerlerde gonlunu feth edecegin birisi vardir..
Olmasin farz mi? Bakarsin bir erkek arkdasin olur onunlada evlenirsin benim gibi..20 degilim , 20 li yaslarin basindayim 24 um ama bir erkek arkadasim bile olmadi , uzulmeyeyimmi ?
Insallah ama umudum yok ölene kadar yanliz kalicamOlmasin farz mi? Bakarsin bir erkek arkdasin olur onunlada evlenirsin benim gibi..
Yapi olarak sakin naif biriyim , tabi bu benim kendimi nasil gordugum , diger insanlarin gozuyle kendime bakmayi cok isterdim , bi kac kisi tatli bi kiz oldugumu soylediler tabi bayanlar , erkeklerden daha bir iltifat alamadimYahu soyle bisey var.Ne kadar hos guzel olsan da biraz kadimsi olman gerekir.Tavirlarin, konusman.Gulec yuzluluk ve yardimseverlik falan malesef bos gelir bu durumda.Hani biraz saglam, kararli yani nasi desem insanlarin aklinda "iyi kiz" diye kalirsin.Seni bi kadin olarak gormeleri "hos kiz ya" demeleri gerek.İste o cizgi muhim, kendini baska sekillerde belli etmelisin belki de bicok yerde.
Adim atarsam hayal krikligina ugramak istemiyorum , cunku bi keresinde oyle bir adim atmistim ama hala etkisi uzerimden gecmedi ustunden seneler gecmesine ragmen . Resmen dalga konusu oldu :SAnaciğim işin var ne dert ediyon, ye iç gez daha ne
Dipçe : Niye adim atmalarini bekliyosun ki sen at
Bende cok merak ediyorum , uretim hatasi mi var bizde nebu soruların cevaplarını bende arıyorum ama henüz bulamadım.
Anladim, doğru diyosun susayim o zamanAdim atarsam hayal krikligina ugramak istemiyorum , cunku bi keresinde oyle bir adim atmistim ama hala etkisi uzerimden gecmedi ustunden seneler gecmesine ragmen . Resmen dalga konusu oldu :S
Bekar olanin halinden bekar olanlar anlar
Üzülmeyin ve hatta sevinin.20 degilim , 20 li yaslarin basindayim 24 um ama bir erkek arkadasim bile olmadi , uzulmeyeyimmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?