Kısmetsizim Evlenemedim çare arıyorum:(

Ben geçe kalırsam bebek de yapamam diye korkuyorum çok. Tanıdığım bir kadın 38'de evlendi çocuğu olmadı :KK43:(
Yasında birsey yok.33 yas birsey degil.Ben senden cok fazlayım ve bekarım ben napayım .
Olur birisi zamanla.

Kaç yaşına geldim derken ?
Sanki 50 yaşındasın
Artık evlenme yaşı zaten 30 lu yaşlar
Ama yok ille geç kaldım diyorsan aynı senin gibi düşünen 84 doğumlu bir kuzenim var tanıştırayım sizi :KK53:

İçinizde çok çelişki yaşıyorsunuz ama bu işin çözümü falcılar hacılar hocalar değil, insanlarla tanışabileeğiniz hobi kurslarına dil kurslarına falan gidin

O kursları da denedim ama benden küçükler geliyor :KK43: 20'li yaşlarda erkekler oluyor genelde yaşıtım bekar evlenebileceğim erkekler olmuyor

Çevremde tanıdığım bir sürü 30 yaş ve üstü evlenmemiş kızlar var.Hepsi ya doktor ya da üniversite mezunu.Bu işler kısmet işi lütfen biraz sabırlı olun.Dünyanın sonu mu yapmayın allah aşkına.Olacaksa zaten olur olmuyorsa da vardır bir hayır deyin.

bu yönde yorumların geleceğini tahmin etmiştim. ama insaf kaç yaşına geldim umut arıyorum çare arıyorum. yalnızlıktan bıktım. "nasıl ya hiç mi evlenmedin, hiç mi, bir kerecik bile mi" diye imalı sorulardan bıktım.

O ne biçim bi soru? Bir yemeği bilmediğini söyleyince, bir kerecik de mi yemedin, hiç mi bakmadın tadına diye sorulması gibi.

Fali mali bilmem de siz kismetsiz oldugunuza inandiginiz surece oyle olursunuz
Dusuncelerinizle hayatimiza yon veririz , neye inanirsaniz onu cekersiniz hayatiniza

Bakın daha az önce cep telefonuma evli bir erkekten gelen mesaj:

"Şenay Hanım bugün maviler içinde öyle çekici ve etkileyiciydiniz ki :) "

Ha bu arada numaramı ben vermedim işyerindeki sistemden almış.

Ben içimde koca bir duygusal boşlukla, bir erkek tarafından sevilme-sevme açlığıyla yaşarken, namusumula evlenebilmek iç için yakarırken ama bir gelişme olmazken kapılmaktan korkmayayaım mı ?

Robot değilim ben, insanım, kadınım.
Biz de kadiniz... Calistigim ortamlarda evli erkeklerin bir kere civik davranisi oldugunda cizgimi cektim,muhatap olmadim.
Olursa da haddini bildiririm, bu bahane olamaz.

Allah akıl fikir versin. Yurtdışında yüksek lisans yapmakla vefk midir nedir muhteşem ikili oluşturmuş

Eş bulamazsın bu döngü böyle devam eder dedi, 500 tl'ye vefk yazıyorum yaparsam kısmetim açılır dedi. Kızlar ben günaha da girmek istemiyorum, falcı günah olmadığını, ayetlerle yapıldığını, kısmetimin açılacağını söyledi . Kızlar lütfen bana yol gösterin vefk yaptırıp kısmeti açılan oldu mu ?

Yahu hiç mi kendinize saygınız yok, bir de üstüne dolandırıldığınızla kalacaksınız. Anlıyorum bir yerde çaresizlik de bu akılsızlık yani kusura bakma. Sen de evlenmeyiver, bu kafayla önüne gelen ilk kişiyle evlenip mutsuz olacağın o kadar belli ki. Senin bu kafayla mutlu bir evliliğinin olması İM KAN SIZ. Kendine saygın yok ki daha kocandan saygı göresin. Burada bir üye vardı, aman dinimin gereği aman evde kaldım diye diye evlendi. Millet yalvardı evlenme bu adamla diye zira çok ilgisizdi, cinsel açıdan hiçbir şey hissetmiyordu, kızı sürekli aşağılıyor, hakaret ediyordu. Kız evlendi. Sonuç: Kocasının 1 gramlık ilgisine muhtaç, hakaretler aşağılanmalar gırla gidiyor. 500 liraya 2-3 seans terapi alırsın, git önce özsaygını, özgüvenini kazan. Durumun vahim. Kusura bakma, gerçekten öyle. Silkinip kendine gelmen lazım.

Lütfen bu kadar takılmayın, Allah için bir şeyler yapın hayırlı olanı isteyin. Herşeyde vardır bir hayır bunu da unutmayın olur mu:KK28:
Biliyorum herkes bu konuda çok yüklenmiştir size ama yaniiii fal nedir yahuu.. Şeytanın işine bak bir de ayetlerle bakıyormuş öyle mi?? Allah için falların yalnızca şeytanın işi olduğunu yazmıyor muymuş o ayetler, ahh ahhh daha neler duyucağız..

Yorumlara baktım cıks. Yine bi his içime geldi çöreklendi. Ben bi ne olur ne olmaz şikayet butonuna basayım da.

bır ılahıyacı olarak uzak durun boyle seylerden....fal falcılık buyuk gunahlardan sayılmıstır..para tuzagından baska birşey degildir...Rabbımden hakkınızda ne hayırlıysa onu ısteyın...safiyane kalple ıyılık ve sadakalrda bulunup dua edin...Allah sahdamarımızdan yakınken hoca kımde sizin kısmetınızı acacak ..hasa...ayrıca kısmetı baglı kapalı diye birşey yoktur...vardır elbet bır nasıbınız...yoksada dunyanın sonumu....

Ayrıca şunu eklemek istiyorum, yumurtalarınızı dondurma işlemini düşünebilirsiniz. Günümüzde evlilik yaşı uzadığı için bu işlem çok sık yapılıyor. En azından çocuk kaygınızı biraz hafifletmiş olursunuz. Kaygılarınız hafiflerse daha sağlıklı adımlar atarsınız.

Bir de yanlış anlamayın ama.
Nasıl bir iş yeri ki burası.
Bir erkek bir kadına çok çekiciydiniz diyecek haddi kendisinde nasıl buluyor.
Çook merak ettim.
Rezil olmayacağından nasıl bu kadar emin.

çünkü benden üst konumda çalışıyor cesreti ve özgüveni ordan geliyor.

Bakın daha az önce cep telefonuma evli bir erkekten gelen mesaj:

"Şenay Hanım bugün maviler içinde öyle çekici ve etkileyiciydiniz ki :) "

Ha bu arada numaramı ben vermedim işyerindeki sistemden almış.

Ben içimde koca bir duygusal boşlukla, bir erkek tarafından sevilme-sevme açlığıyla yaşarken, namusumula evlenebilmek iç için yakarırken ama bir gelişme olmazken kapılmaktan korkmayayaım mı ?

Robot değilim ben, insanım, kadınım.

Ya hayırsız biriyle evlenseniz ? sizin de kocanız başka bir kadına ;

"Bilmem ne hanım bugün kırmızılar içinde çok seksiydiniz " falan diye yazsa o zaman evli olduğunuz için mutlu olur muydunuz ? Bunu size yazan herifin bir karısı var . Düşünün o kadın bunlardan habersiz evli olduğu için mutlu belki de .

Allahtan hayırlısını isteyin . Geç olsun güç olmasın .

X