Kısmetim mi kapalı :(

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.308
1.023
133
Kızlar benim galiba kısmetim çok kapalı ve bu beni çok üzüyor... Karşı cinsle etkileşimler oluyor, hoşlanmalar flörtöz hareketler oluyor ama hiç biri ne istediğini bilir halde emin adımlarla gelmiyor ya yarıda kesiliyor ya o kişinin başka kişilerle de aynı şekilde olduğunu öğreniyorum ve kalbim çok kırılıyor. Ben cilveli fışırık vs bi kız değilim ya da erkeklerin ortam kızı olarak adlandırdığı türden değilim. Mesela kimseyle cinsel bir şeyler yaşamadım falan, evlendiğimde olsun istiyorum, o tarz bir insanım. Ciddi ilişki erkekleri kalmadı mı devirde

Bunlar son yıllarda yaşadığım örnekler:

Biri vardı çok etkilendiğim, 6 ay bir şeyler olsun diye bekledim ama o bana bir yazıyor bir yazmıyordu git-gelleri vardı. Çıkma teklifi etmişti, ben de ona karşı boş olmadığımı ama güvenemediğimi söylemiştim o da o zaman yapacak bir şey yok dedi ve 2 hafta sonra bir kızla çıkmaya başladı :s O dönem çok üzülmüştüm...

Aylarca bana baktığına, aramızda garip bir elektrik olduğuna emin olduğum adam bana karşı hiç bir girişimde bulunmadı ayrıca görmezden geliyor..

Bir arkadaşım vardı bizi herkes çok yakıştırıyor. Onun arkadaşları "boğa kızını kaçırma daha iyisini mi bulacaksın" diyormuş benim arkadaşlarım da onu kaçırmamamı söylüyor. Biz de arkadaş olduğumuz için birbirimize anlatmıştık bunu. Zamanla arada çekim oluşmaya başladı çocuk bana yazmaya başladı koluma giriyor dibime girip ne güzel kokuyo burası diyor yemek yerken ben yemeyince bana yedirmeye çalışıyor, soğukta şapkasını veriyor şakacıktan sarılıyor falan... Söz olarak da yavşıyo gibi. E ben de bu hareketlerden etkilenip bir şey var sanıyorum ama sonra başka kızlarla fotoğraflar videolar görüyorum. (bu kişi bana geçen sen biraz kötü bir kız olsana, böyle hayatının aşkını bulabileceğini sanıyo musun dedi :S )

Benden 7-8 yaş büyük biri vardı onla baya konuştuk, bir sürü ortak noktamız vardı adeta hayran olmuştum kendisine ama onla da bir anda muhabbet kesildi...

Böyle işte elde var sıfır...

Yasınız kaç

Bekleme beklediğin için olmuyor. Olayları akışina bırak belko daha çok kişiyle tanışacaksın belki olmayacak yine ama bir gun biri kalbini aklını çelecek. Takilıp kalırsan bu konuya olmuyor.

21
Ama üniversite bitiyor kimseyi bulamadım.
İş hayatında kimseyi bulamadım. Okul bitince aynı işyerinde devam edicem.
Herkes ünide bulamazsan daha da bulamazsın diyor...
Yok valla ben ünide bulmadım. İş yerimden de değil. Onlar yanlış biliyor. Asıl unide bulunanların geneli fos çıkıyor. Benim çok arkadaşım vardı üni de arkadaş olan sadece bir tanesi evlendi. Digerleri başa döndü.

Bekleme beklediğin için olmuyor. Olayları akışina bırak belko daha çok kişiyle tanışacaksın belki olmayacak yine ama bir gun biri kalbini aklını çelecek. Takilıp kalırsan bu konuya olmuyor.

Beklemiyorum aslında... Kendimi buna yoğunlaştırmadım yani. Biri çıkınca yoğunlaştırıyorum
Ama böyle biri benimle ilgilenip sonra kendini geri çekince allak bullak oluyorum

Dur ben bir okuyum üfleyim şıp diye açılsın

21

Bu nasil bi mantik ya bu neyin kafasi.. Unide bulamazsan bulamazsin erkek sadece uni demi var .. 21 yasindasin daha neyin ciddi dusunmesi bu evlilik ocin cok erken zaten .. Kismetim kapali deyip kotu enerji yayma guzel dusun guzel olsun .. Kismetin bol olsun ..

21
niye ki acaba çok ilginç gerçekten kısmet kapalılığından çok karakterin tavrın davranış biçiminden kaynaklanmasın bu durum

21
Yalan.. Ben de 21 yasındayım, 1 ay oluyor sözlendiğim, üniversitede bulmadım, hastanede buldum, düşünün hasta halimle can havliyle gittiğim yerde, orada tanıştık, aramaya gerek yokmuş o zaman onu anladım, aramayınca o seni buluyormuş.

21

Ne alaka yaa güldüm gece gece :)
Üniversite eş bulma kurumu mu, orada baslayan her iliski sanirsin nikah olmadan mezun vermiyor

Yok ciddi ilişki insanı derken evleneyim demiorum:)
Ama ilişkisine ciddi bakmaktan bahsediyorum. Arkadaş çevremdeki erkekler orda burda kız düşürme derdinde sadece

arayışı bırakmalısın bence yoksa çok üzülürsün. hem ne demek kötü kız olsana bence karakterinizi değiştirmeyin asla. sizi bu doğallığınız için seven biri mutlaka olur...

Ya bence sen etrafına saldırıyorsun sırf sevgilin olsun diye. kısmet kapalılıgı degil bu. sadece kendine bişeyleri ispatlamak için her karşına çıkan erkekle bişeyler kurmaya çalışıyosn sonrası fos çıkıyor. öncelikle biraz sakin ol. kendine zaman ver. daha sonra göreceksin karşına en uygun adayın çıkacağını.

Daha çok gençsin doğru kişiyle karşılaşman için biraz daha zamanın varmış demekki sabırlı olmalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…