27 yaşındayım. 2018 senesine kadar hareketli bir hayatım oldu.Konservatuvarda okudum. Çevresi geniş sevilen biriydim.Sonra mezun oldum vs oraları geçiyorum.
Her şey ters gitmeye başladı 2018 ' de. Başlarda önemsemedim. Arkadaşlarım ile koptuk çoğu başka şehire / ülkeye taşındı.Bir kısmı evlendi derken iletişimde değiliz. Bale okudum, ayağımdan sakatlandıgım için mesleğimi icra edemiyorum. Ailem ile yaşıyorum.Aileminde çevresinde pek kimse kalmadı eskiden evimize gelen çok olurdu.Onlarda gitti uzaklaştık kavgasız sebepsiz.
Neredeyse hiç arkadaşım yok. Evlilik çağıma geldim bende istiyorum biri olsun ama yok.
Spora gidiyorum ( hafif olcak şekilde ) seramik kursu , resim kursu vs gibi bir sürü kursa gittim asla eve kapanan biri degilim. Kursta tanışıyorum ama arkadaşlıklar kurs sınırları içerisinde kalıyor. Dışarıya gitmiyor. ve Kurs bitince yine yalnız kalıyorum.
Özel hayatım ise yok. Asla çirkin biri degilim, alımlı biriyimdir. 2 Sene önce bir erkek ile flört dönemim oldu üstelik 8 senelik tanışıklığımız vardı her şey harika giderken en ufak sorun bile yokken birden çekti gitti.Hayırlısı degilmiş dedim.
7 ay önce biri ile tanıştım üstelik ailecek tanıdığımız birinin oğlu , onunlada 2-3 ay sürdü birden muhabbeti kesti.Düşünün çocuğun benimle muhabbeti yok , babası ile babam emlakçı ve ortaklar her gün beraberler.
Kimle tanışsam ( erkek ) muhabbeti kesiyor. Geçen haftalarda doğum günümde kutlayan olmadı.
Pes etmedim, yoga yaptım, pozitif düşündüm.Olumlama vs yaptım hep ama hiç bir zaman kapanan kapıların yerine başkası açılmadı.
Artık ne gideceğim kurs kaldı ne bir şey. Çalış işe gir demeyin, evden çalışıyorum zaten İngilizce dersleri veriyorum .
Biri bir şey mi yaptı , eskiden bana takıntılı olan bir erkek oldu o mu bir şey yaptı anlamıyorum .Normalde böyle şeyler düşünen biride degildim.Bu hale geldim. Bir insanın hiç mi işi rast gitmez ? Neden böyle anlayamıyorum .
İşin ilginç kısmı şu, hep Mart ayında bir başlangıç oluyor '' benim kontrolüm dışında '' bir giriyor hayatıma. Haziranda veya Temmuzda bitiyor. Bu 5. aynı durum.