Kısmet Kapalılığı diye birşey var mı???

tatlım o bohçayı daha yeni attık çok yeni bi olay bu geçen hafta oldu. artık bundan sonra inş. düzelir çok çok iyi bir insandır inş. en kısa zamanda hayırlı kısmetleri açılır bende sana yazarım burdan ok

inş canım denize atsınlar bari hep öyle derler. yada bi hocaya sorsunlar belki okunması lazımdır. yanlış bişey olmasın..

Her zorluktan sonra kolaylık vardır.

Söylemesi kolay, ama biraz ümitli olmaya çalış. Nasibin varsa, bir işede girersin yuvanıda kurarsın. Herşeyin bir zamanı var. Güllerde anca gül mevsiminde açıyor.

Büyüden kurtulmak ve korunmak için Ihlas, Felak ve Nas surelerini oku.

bu zaten benim hemen birden seçmiş olduğum bir yol değil. Önceki mesajlarımda yazmıştım ben günah diye kahve falı bile kapatmam. Ama araştırdım gördüm ki nazar dahi insanın kaderini olumsuz etkilermiş. Zaten büyüyü söylememe gerek yok. nas felakla tabiki korunabilirsin ama eğer bazı şeyler haddinden fazla ters gidiyorsa ve 32 yıl zaten nasipse olur, hayırlısı, kısmet diye geçmişse ve birşey düzelmemişse durup düşünüyo insan. Büyü yaptıran insan şeytanla anlaşma yaparmış ve büyü bozdurmakda bu ilimden anlayan, hem dini anlamda hemde diğer güçlerle bağlantılı olan insanların yapabileceği bir işmiş. Üzerimde varsa temizlenmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…