Kısmet Duası zinciri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa niye ki noldu
Ya çok boş bir mevzuydu, benim ki çok gamsız ben de delirdim tabi. Bari iftar bulasıklaırını yıkayaym stres atayım dedim bulasıkları görünce sinirlerim zıpladı attım onları da kırıldı bir kaç tanesi köle miyim lan ben bu evde yapmıyorum bir şey dedim

Halbuki herkese çift terapisi alın yazanlara gülüyordum.Artık ben de öyle yazıyorum.Ana kuzusu camışı boşa yazınca tepki gösteriyorlar.Sonra başlıyor beddualar.

Probisin konusunu okudun mu?
Onlar olumlu sonuc aldi. Neler neler yazildi kiza. Bosan, sevmiyor vs. Adam duzeltti kendini. Ben inanarak yazıyorum o yuzden

Halbuki herkese çift terapisi alın yazanlara gülüyordum.Artık ben de öyle yazıyorum.Ana kuzusu camışı boşa yazınca tepki gösteriyorlar.Sonra başlıyor beddualar.
Jsjshhsj bende boşan demem kolay kolay, ihtimal var mı durum var mı derim. Bana da ona rağmen, umutsuz ev kadını çekemedin beni vs deyinceler artık bende çift terapisini uygun bulduğuma karar verdim

Haa anladim simdi.
Kole miyim ben perileri duzenli olarak kadinlara ugruyor diye biliyorum
Yinede siz esyalara zarar vermeyin, adamida korkutmayin

Haa anladim simdi.
Kole miyim ben perileri duzenli olarak kadinlara ugruyor diye biliyorum
Yinede siz esyalara zarar vermeyin, adamida korkutmayin
Konu kölelikle alakalı değildi ahksldöd başka bir mevzuydu o da tuzu biberi oldu, hâlâ başım ağrıyor sinirden valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…