- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ya çok boş bir mevzuydu, benim ki çok gamsız ben de delirdim tabi. Bari iftar bulasıklaırını yıkayaym stres atayım dedim bulasıkları görünce sinirlerim zıpladı attım onları da kırıldı bir kaç tanesi köle miyim lan ben bu evde yapmıyorum bir şey dedimAaa niye ki noldu
Halbuki herkese çift terapisi alın yazanlara gülüyordum.Artık ben de öyle yazıyorum.Ana kuzusu camışı boşa yazınca tepki gösteriyorlar.Sonra başlıyor beddualar.
Jsjshhsj bende boşan demem kolay kolay, ihtimal var mı durum var mı derim. Bana da ona rağmen, umutsuz ev kadını çekemedin beni vs deyinceler artık bende çift terapisini uygun bulduğuma karar verdimHalbuki herkese çift terapisi alın yazanlara gülüyordum.Artık ben de öyle yazıyorum.Ana kuzusu camışı boşa yazınca tepki gösteriyorlar.Sonra başlıyor beddualar.
Hakaret -> Beddua -> üyelik iptali ve kapanışHalbuki herkese çift terapisi alın yazanlara gülüyordum.Artık ben de öyle yazıyorum.Ana kuzusu camışı boşa yazınca tepki gösteriyorlar.Sonra başlıyor beddualar.
Şiddet gösteren bir adamın değişeceğine inanmıyorum.Probisin konusunu okudun mu?
Onlar olumlu sonuc aldi. Neler neler yazildi kiza. Bosan, sevmiyor vs. Adam duzeltti kendini. Ben inanarak yazıyorum o yuzden
Ya çok boş bir mevzuydu, benim ki çok gamsız ben de delirdim tabi. Bari iftar bulasıklaırını yıkayaym stres atayım dedim bulasıkları görünce sinirlerim zıpladı attım onları da kırıldı bir kaç tanesi köle miyim lan ben bu evde yapmıyorum bir şey dedim
Yok ciddiye aldım artık ama sende fıstıka dua edeceğiz oraya yazınca ben ne bileyim yaKavga ettik diyorum şaka sanıyorsun
Onlara bende direkt bosa yaziyorum. Siddet ve ihanet bosanma sebebi bence.Şiddet gösteren bir adamın değişeceğine inanmıyorum.
Konu kölelikle alakalı değildi ahksldöd başka bir mevzuydu o da tuzu biberi oldu, hâlâ başım ağrıyor sinirden vallaHaa anladim simdi.
Kole miyim ben perileri duzenli olarak kadinlara ugruyor diye biliyorum
Yinede siz esyalara zarar vermeyin, adamida korkutmayin
Bizide çatlatıcan burda yeminle, kız anlatsana nolduKonu kölelikle alakalı değildi ahksldöd başka bir mevzuydu o da tuzu biberi oldu, hâlâ başım ağrıyor sinirden valla
Yine de bedduayı yememek için herkese çift terapisi alın yazmak en mantıklısıOnlara bende direkt bosa yaziyorum. Siddet ve ihanet bosanma sebebi bence.
Iletisim bozuklugu varsa terapi iyi geliyor
Şiddet ihanet dışında da baya boşanma nedenleri var aslında, terapi ne kadar iyi gelir bilmiyorum.Onlara bende direkt bosa yaziyorum. Siddet ve ihanet bosanma sebebi bence.
Iletisim bozuklugu varsa terapi iyi geliyor
Annem seni kim sindirdi yavru ceylanım kıyamam sanaYine de bedduayı yememek için herkese çift terapisi alın yazmak en mantıklısı
Ya valla boş ver çok gereksiz bir mevzu ben öyle anlatmayı sevmiyorum pek burda amanBizide çatlatıcan burda yeminle, kız anlatsana noldu
Şiddet ihanet dışında da baya boşanma nedenleri var aslında, terapi ne kadar iyi gelir bilmiyorum.
Tamam o zaman müsadenle goygoyuma dönüyorumYa valla boş ver çok gereksiz bir mevzu ben öyle anlatmayı sevmiyorum pek burda aman
Kumar bağımlısı insanlar da kendileri istemezse düzelmiyor.Onlara da terapi aldırın yazıyorum artık.Şiddet ihanet dışında da baya boşanma nedenleri var aslında, terapi ne kadar iyi gelir bilmiyorum.
Nasıl eminiz düzelttiğindenProbisin konusunu okusan keske.
Adam maas karti gibi davraniyodu kadina, is yapmiyodu vs
Baya duzeltti kendini, masallah diyeyim
Bakayım bi benim pek umudum kalmadı shsjsk insanların değişeceğine pek inanmıyorum ben. Özellikle erkeklerin.Probisin konusunu okusan keske.
Adam maas karti gibi davraniyodu kadina, is yapmiyodu vs
Baya duzeltti kendini, masallah diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?