- 22 Mayıs 2012
- 10.781
- 29.718
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ee füze atsın, öyle ölmez benceŞimdi eşin söylenirse ne yapacağını söyleyeyim.Kulaklığını tak,aç bir tabletten film izle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee füze atsın, öyle ölmez benceŞimdi eşin söylenirse ne yapacağını söyleyeyim.Kulaklığını tak,aç bir tabletten film izle.
Ben öyle yaparım.Sonra sıkılır susar zaten.Yani söylenmesine de izin vermem.Ee füze atsın, öyle ölmez bence
B Burhan Burhanitto jsjjshs duaya mı açtın sana inanamıyorumKızlar dua bölümü burasi ama baktım her hangi bir dua yok okuma yok yada şu duayı okuyalım.yok
Yanlis yerenmi konu açtınız acaba
Bende mesela çok biliyorsan sen yap der yatarımBen öyle yaparım.Sonra sıkılır susar zaten.Yani söylenmesine de izin vermem.
Ben dualar kısmında olduğunu siz yazınca farkettim. Siz alınmayın lütfen gülmem size değil, duruma.
Müzik açıp kitap okuyorum deli oluyor, beni sinirlendirdiğinde başka odaya geçip öyle yapıyorum, umrunda değilim diyor, nerden biliyor acaba ahjsjsnsŞimdi eşin söylenirse ne yapacağını söyleyeyim.Kulaklığını tak,aç bir tabletten film izle.
Hiç dua yok bol geyik var ve burda bunlar yasak keşke geyiğe başka şekilde açsaymış dualarla dalga geçmek.icin değil
Ya duayla dalga geçtiğini düşünmüyorum ben, dua topiğine açmaması lazımdı tabi.Hiç dua yok bol geyik var ve burda bunlar yasak keşke geyiğe başka şekilde açsaymış dualarla dalga geçmek.icin değil
Bence dalga geçilmişYa duayla dalga geçtiğini düşünmüyorum ben, dua topiğine açmaması lazımdı tabi.