• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmet Duası zinciri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzenimi acık arttırma çıkarıyorum .
En cok veren ayrılık haberini ilk duymayı hakeder .
Hadi bakalım 🤓
Jsjshsh senii çakal 😂😂

Arz-Talep eğrisini nasıl yapıştırdın ama seni de takdir ettim. Sen evli misin senide evlendirelim 😂 erkeklerin başını yakmamız lazım zekamızla 😋

Her isi yapar ahjsjddk

Ben evlendiğimden beri 1 kere gördüm adamı gelmiyor ki şehir dışında yaşıyor ahhaha ama eşimden büyük 😂😂

Burda çamaşırını orta yere atip, banyodaki killarini temizlemeyen o kadar cok bekar kayın gordum ki supheyle yaklaşamam lazim bu teklife 😂

Jsjshsh senii çakal 😂😂

Arz-Talep eğrisini nasıl yapıştırdın ama seni de takdir ettim. Sen evli misin senide evlendirelim 😂 erkeklerin başını yakmamız lazım zekamızla 😋
Canım ben o işi yıllar önce hallettim.
8 yasında oğlum bile var .
Benden geçti artık ben oğlana yatırım yapıyorum 😂😂😂😂

Burda çamaşırını orta yere atip, banyodaki killarini temizleyen o kadar cok bekar kayın gordum ki supheyle yaklaşamam lazim bu teklife 😂
Yani bilmiyorum adam yalnız yaşıyor zaten bence öyle değildir ya ahsjdk ama benim kv acayip bir kadın, erkek çocuklarına hiç is yaptırmamıs köle gibi hizmet etmis bunlara. Benimki zor alıştı bana, gerçi hâlâ alısamadık da her gün kavga kıyamet bakalım ne zaman boşicam😂😂

Yani bilmiyorum adam yalnız yaşıyor zaten bence öyle değildir ya ahsjdk ama benim kv acayip bir kadın, erkek çocuklarına hiç is yaptırmamıs köle gibi hizmet etmis bunlara. Benimki zor alıştı bana, gerçi hâlâ alısamadık da her gün kavga kıyamet bakalım ne zaman boşicam😂😂
Aç bi konu boşayalım hemen 🤪🤪

Yani bilmiyorum adam yalnız yaşıyor zaten bence öyle değildir ya ahsjdk ama benim kv acayip bir kadın, erkek çocuklarına hiç is yaptırmamıs köle gibi hizmet etmis bunlara. Benimki zor alıştı bana gerçi hâlâ alısamadık da her gün kavga kıyamet bakalım ne zaman boşicam😂😂

Kaynin yalniz yasiyosa ev isi yapiyodur. Benim ex eşe annesi 3 yasindaki cocuk muamelesi yapiyodu ama 10 yildir yalniz yasadigi icin ev isi yapardi.
Acıma hic, ver eline supurgeyi temizleisn 😂Nasil baslarsan oyle gider

Kaynin yalniz yasiyosa ev isi yapiyodur. Benim ex eşe annesi 3 yasindaki cocuk muamelesi yapiyodu ama 10 yildir yalniz yasadigi icin ev isi yapardi.
Acıma hic, ver eline supurgeyi temizleisn 😂Nasil baslarsan oyle gider
3,5 yıllık evliyim, yok benim ki acayip yani evet iş konusunda biraz biraz iyi oldu belki ama sadece is değil ki ahsjsjd yakında boşandım diye konu açacam öyle hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back