- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Zengin mi ne iş yapıyorKaynımı alır mısın burhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zengin mi ne iş yapıyorKaynımı alır mısın burhan
Zengin mi ne iş yapıyor
Maaşım bana yetmiyor. Ben elendim.Kuzenimi acık arttırma çıkarıyorum .
En cok veren ayrılık haberini ilk duymayı hakeder .
Hadi bakalım
Her isi yapar ahjsjddkZengin mi ne iş yapıyor
Ben evlendiğimden beri 1 kere gördüm adamı gelmiyor ki şehir dışında yaşıyor ahhaha ama eşimden büyükInanma, bekar kaynindan kurtulmaya calisiyo
Jsjshsh senii çakalKuzenimi acık arttırma çıkarıyorum .
En cok veren ayrılık haberini ilk duymayı hakeder .
Hadi bakalım
Her isi yapar ahjsjddk
Ben evlendiğimden beri 1 kere gördüm adamı gelmiyor ki şehir dışında yaşıyor ahhaha ama eşimden büyük
Dualarla halletcez sen dert etme, istiyo musun onu söyleMaaşım bana yetmiyor. Ben elendim.
Canım ben o işi yıllar önce hallettim.Jsjshsh senii çakal
Arz-Talep eğrisini nasıl yapıştırdın ama seni de takdir ettim. Sen evli misin senide evlendirelim erkeklerin başını yakmamız lazım zekamızla
Jsjsg tüh kaçırmışız seniCanım ben o işi yıllar önce hallettim.
8 yasında oğlum bile var .
Benden geçti artık ben oğlana yatırım yapıyorum
Yani bilmiyorum adam yalnız yaşıyor zaten bence öyle değildir ya ahsjdk ama benim kv acayip bir kadın, erkek çocuklarına hiç is yaptırmamıs köle gibi hizmet etmis bunlara. Benimki zor alıştı bana, gerçi hâlâ alısamadık da her gün kavga kıyamet bakalım ne zaman boşicamBurda çamaşırını orta yere atip, banyodaki killarini temizleyen o kadar cok bekar kayın gordum ki supheyle yaklaşamam lazim bu teklife
Aç bi konu boşayalım hemenYani bilmiyorum adam yalnız yaşıyor zaten bence öyle değildir ya ahsjdk ama benim kv acayip bir kadın, erkek çocuklarına hiç is yaptırmamıs köle gibi hizmet etmis bunlara. Benimki zor alıştı bana, gerçi hâlâ alısamadık da her gün kavga kıyamet bakalım ne zaman boşicam
Yani bilmiyorum adam yalnız yaşıyor zaten bence öyle değildir ya ahsjdk ama benim kv acayip bir kadın, erkek çocuklarına hiç is yaptırmamıs köle gibi hizmet etmis bunlara. Benimki zor alıştı bana gerçi hâlâ alısamadık da her gün kavga kıyamet bakalım ne zaman boşicam
Konu açsam anında boşatırsınız beni zatenAç bi konu boşayalım hemen
Boşa bak bekliyorum burda. Beraber Zola okuruzKonu açsam anında boşatırsınız beni zaten
Konu açsam anında boşatırsınız beni zaten
3,5 yıllık evliyim, yok benim ki acayip yani evet iş konusunda biraz biraz iyi oldu belki ama sadece is değil ki ahsjsjd yakında boşandım diye konu açacam öyle hissediyorumKaynin yalniz yasiyosa ev isi yapiyodur. Benim ex eşe annesi 3 yasindaki cocuk muamelesi yapiyodu ama 10 yildir yalniz yasadigi icin ev isi yapardi.
Acıma hic, ver eline supurgeyi temizleisn Nasil baslarsan oyle gider
Bende eminim 3 sn sürmezKonu açsam anında boşatırsınız beni zaten
Demiyoz mu emin miyizYok ya herkese boşan demiyoruz. Aç sen konuyu
Önce çift terapisti alın diyoruzYok ya herkese boşan demiyoruz. Aç sen konuyu