- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben şaka yapmıyorum ağzımızın tadı mı kaldı amanBende eminim 3 sn sürmez
Kararını verdiğin an konuyu aç bizi etiketle tamam
(allah ağzınızın tadını bozmasın)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şaka yapmıyorum ağzımızın tadı mı kaldı amanBende eminim 3 sn sürmez
Kararını verdiğin an konuyu aç bizi etiketle tamam
(allah ağzınızın tadını bozmasın)
3,5 yıllık evliyim, yok benim ki acayip yani evet iş konusunda biraz biraz iyi oldu belki ama sadece is değil ki ahsjsjd yakında boşandım diye konu açacam öyle hissediyorum
Demiyoz mu emin miyiz
Tavuk hanimin dedigi gibi ben once cift terapisi alin yazıyorumÖnce çift terapisti alın diyoruz
Bak yeni zola kitapları almıştım 3 tane okunmamışBoşa bak bekliyorum burda. Beraber Zola okuruz
Dur sen daha fıstıkın yuvasını kuramadık seninle uğraşamayız onu bir halledelim konunu açarsınBen şaka yapmıyorum ağzımızın tadı mı kaldı aman
Çok dertliyim ahsjjs ama umrumda değil amanBelli sen dertlisin, aç konuyu okuyalim
Tavuk hanimin dedigi gibi ben once cift terapisi alin yazıyorum
Terapisti de delirtiriz kesin bizBelli sen dertlisin, aç konuyu okuyalim
Tavuk hanimin dedigi gibi ben once cift terapisi alin yazıyorum
Ooo kocanın bavulunu ver eline geliyorum benBak yeni zola kitapları almıştım 3 tane okunmamış
Ayol daha ne diyeyim, istiyon mu dualarla halletcez diyorum ama tık yok sendeO kadar laklak ettiniz biriniz de demedi DUA edelim. Yazıklar olsun. Kadın kadının kurdu.
Ben dedim nankörlük yapmaO kadar laklak ettiniz biriniz de demedi DUA edelim. Yazıklar olsun. Kadın kadının kurdu.
Sen aç konunu ne dert kalır ne tasa, ne fikirler gelir vallahi ihya bile olabilirsiniz o fikirlerleÇok dertliyim ahsjjs ama umrumda değil aman
Konu açsam ne yazacağımı unuturum ben
Kız dedim ya kovdum evden gitmiyor abaksmdOoo kocanın bavulunu ver eline geliyorum ben
Valla aksam bi cinnet geçirdim iftar sonrası, telefonuma kıyamam normalde fırlattım ekranın yarısı sarı oldu kovdum evden, gelme aksam dedim anahtarımı da aldı ki aksam kapıyı kilitmeyeyeim diye
İş başa düştü o zaman gelip ben kovacamKız dedim ya kovdum evden gitmiyor abaksmd
İhyalık durumumuz kalmadı bence ama bakarız artıkSen aç konunu ne dert kalır ne tasa, ne fikirler gelir vallahi ihya bile olabilirsiniz o fikirlerle
Önce çift terapisti alın diyoruz
Halbuki herkese çift terapisi alın yazanlara gülüyordum.Artık ben de öyle yazıyorum.Ana kuzusu camışı boşa yazınca tepki gösteriyorlar.Sonra başlıyor beddualar.Tavuk hanimin dedigi gibi ben once cift terapisi alin yazıyorum
NiçinValla aksam bi cinnet geçirdim iftar sonrası, telefonuma kıyamam normalde fırlattım ekranın yarısı sarı oldu kovdum evden, gelme aksam dedim anahtarımı da aldı ki aksam kapıyı kilitmeyeyeim diye
Ne okuyalım?Selenayı çağırsak olur mu?O kadar laklak ettiniz biriniz de demedi DUA edelim. Yazıklar olsun. Kadın kadının kurdu.