- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sana diyorum evlilik çok güzel bir şey değil diye hahahaBekarlar duaya çıkar evliler boşanma kuyruğuna girer ben anlamadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana diyorum evlilik çok güzel bir şey değil diye hahahaBekarlar duaya çıkar evliler boşanma kuyruğuna girer ben anlamadım ki
Hep kaybetme korkusu olmalı yada gerçekten kendisinde ki sorunu farkedip kendisinin değişmesi gerek.Bu bilince sahip olmazsa hep geçici değişimler olur.E depremi o tek yaşamadı ben de yaşadım, ben daha iyiyken o niye daha kötü ve gamsız olabiliyor. Şu süreçte ben biraz korktum, sevdiklerime daha önem vermeye başladım, bilmiyorum o da herhalde bunu gördü buna güvenerek eskiye döndü, aman naparsa yapsın bana ne, eninde sonunda ne olacağı belli zaten
E inşallahSen boşanma ya. Kalbim kırılır gerçekten.
Herkes aynı şekilde yaşamıyor işte duygularını sen öylesin diye oda öyle olacak diye birşey yok ki. Çağırma kötü kötü şeyler biz burda dua zinciir kurucaz daha
Jsjsh bence de kk sa söyle dolu dolu 2 gün geçiren ya aydınlanır ya aydınlanırBazi konularda ciddi aydinlanma yasadim, inkar edemem Ama insan isteyince degisip törpülenebiliyor. Bende olumlu anlamda cok degistigim icin bi baskasininda degisebilecegine inaniyorum
Evet aynen öyle, ben hiçbir şey yapmıyorum ki artık zaten. Hani nasıl düzelir diye düşünmüyorum bile, zaten seven korkan insan bence nasıl davranacağını bilmeli.Hep kaybetme korkusu olmalı yada gerçekten kendisinde ki sorunu farkedip kendisinin değişmesi gerek.Bu bilince sahip olmazsa hep geçici değişimler olur.
Ksjsj ben buldumcuk olduğum için evlilikten çok memnunum. Acaba bende bir sıkıntı mı varSana diyorum evlilik çok güzel bir şey değil diye hahaha
Jsjsh bence de kk sa söyle dolu dolu 2 gün geçiren ya aydınlanır ya aydınlanır
Sen kendin istemişsin, isteyince kesinlikle değişir ama dışarıdan bir etkenle değişmez bence
Jsjsh yooo elindekinin kıymetini de bilebiliyosunKk da 2 gun gecirince erkeklerden nefret ediyosun
Farkındaysan değişirsin, ben de değiştim.Jsjsh bence de kk sa söyle dolu dolu 2 gün geçiren ya aydınlanır ya aydınlanır
Sen kendin istemişsin, isteyince kesinlikle değişir ama dışarıdan bir etkenle değişmez bence
Söylensin.Yapmayın.En sonunda pes edecektir.İş bölümüne razı olur.Yemeğini yapmayın,kendinize göre yapın,kendi çamaşırınızı yıkayın.Söylediği laflara kulağınızı tıkayın.Ya iş bölümü ya da böyle deyin.Sıkıştırın köşeye.Evet. Kendi yapmıyor ama bana karısıyo, günlerce bir yana aksama kadar kalsa bile rahatsız olur kendi yapmaz ama niye yapmadın der öyle düşün. Ihh
Katılıyorum, farketmek önemli.Farkındaysan değişirsin, ben de değiştim.
aşırı derecede bakir dljsskjskshsjsAmcamın oğlu var 32 yaşında, aşırı derecede bakir, sonra cinsellik bölümüne konu açar maçar aman diyim.
Çevreme bakınca da erkeklerden nefret ediyorum ben ahahahaha, hepsi ayı ya. Valla biri de insan olsa şaşarım.Kk da 2 gun gecirince erkeklerden nefret ediyosun
Jsjsh yooo elindekinin kıymetini de bilebiliyosun
Bunu deneyeceğimSöylensin.Yapmayın.En sonunda pes edecektir.İş bölümüne razı olur.Yemeğini yapmayın,kendinize göre yapın,kendi çamaşırınızı yıkayın.Söylediği laflara kulağınızı tıkayın.Ya iş bölümü ya da böyle deyin.Sıkıştırın köşeye.
Jsjshsh evet ben dua edicem diye geldim sadeceEvlileri pistten alalim shsha
Sen bunu denemedin mi hiçBunu deneyeceğim
Kaçar tane okuyalım?Herkesin duaları kabul olsun, Allah gönlüne göre versin.
Herkesten B Burhan Burhanitto a ve @rainyy e 1 adet kısmetinin açılması için dua ve iyi dilek bekliyorum.
Şimdiden amin .
1 tane demiş ya okumadın mıKaçar tane okuyalım?
Şimdi eşin söylenirse ne yapacağını söyleyeyim.Kulaklığını tak,aç bir tabletten film izle.Bunu deneyeceğim