• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmet Duası zinciri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E depremi o tek yaşamadı ben de yaşadım, ben daha iyiyken o niye daha kötü ve gamsız olabiliyor. Şu süreçte ben biraz korktum, sevdiklerime daha önem vermeye başladım, bilmiyorum o da herhalde bunu gördü buna güvenerek eskiye döndü, aman naparsa yapsın bana ne, eninde sonunda ne olacağı belli zaten
Hep kaybetme korkusu olmalı yada gerçekten kendisinde ki sorunu farkedip kendisinin değişmesi gerek.Bu bilince sahip olmazsa hep geçici değişimler olur.

Bazi konularda ciddi aydinlanma yasadim, inkar edemem 😂 Ama insan isteyince degisip törpülenebiliyor. Bende olumlu anlamda cok degistigim icin bi baskasininda degisebilecegine inaniyorum
Jsjsh bence de kk sa söyle dolu dolu 2 gün geçiren ya aydınlanır ya aydınlanır 🍸

Sen kendin istemişsin, isteyince kesinlikle değişir ama dışarıdan bir etkenle değişmez bence

Hep kaybetme korkusu olmalı yada gerçekten kendisinde ki sorunu farkedip kendisinin değişmesi gerek.Bu bilince sahip olmazsa hep geçici değişimler olur.
Evet aynen öyle, ben hiçbir şey yapmıyorum ki artık zaten. Hani nasıl düzelir diye düşünmüyorum bile, zaten seven korkan insan bence nasıl davranacağını bilmeli.

Evet. Kendi yapmıyor ama bana karısıyo, günlerce bir yana aksama kadar kalsa bile rahatsız olur kendi yapmaz ama niye yapmadın der öyle düşün. Ihh
Söylensin.Yapmayın.En sonunda pes edecektir.İş bölümüne razı olur.Yemeğini yapmayın,kendinize göre yapın,kendi çamaşırınızı yıkayın.Söylediği laflara kulağınızı tıkayın.Ya iş bölümü ya da böyle deyin.Sıkıştırın köşeye.

Söylensin.Yapmayın.En sonunda pes edecektir.İş bölümüne razı olur.Yemeğini yapmayın,kendinize göre yapın,kendi çamaşırınızı yıkayın.Söylediği laflara kulağınızı tıkayın.Ya iş bölümü ya da böyle deyin.Sıkıştırın köşeye.
Bunu deneyeceğim 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back