- Konu Sahibi mavigece07
Kızlar bu aralar kafamı meşgul eden konu kısmet bağlılığı sizce böyle bişey varmı böyle bişey duydunuzmu hocaya gidip kısmetini açtırıcı dualar okutuluyormuş üzerinizde bir ağırlık filan varsa giderici işte...ben düne gelinceye kadar hiç bu hacı hoca işlerinden haz etmezdim öyle şey mi olur deyip geçerdim ama son aylarda 3 ayrı arkadaşımdan (ki bunlar birbirini tanımıyo) hocaya okutmayla ilgili şeyler duydum..işte birisinin ablasının görüşmeleri olumlu geçmiyomuş hocaya dua okuttuktan sonra 3-4 ay sonra kısmetini bulup evlenmiş aynı şeklide üniversiteden arkadaşımın arkadaşı da o şekilde evlenmiş bir de son olarak kursiyerimin köyündeki bir hoca böyle okuyomuş falan...
Ailem artık yuva kurmamı istiyo ve sürekli çevreye benden bahsedip bekar evlenmeye niyetli kişilerle beni görüştürüyolar fakat ya ben elektrik alamıyorum ya da ben görüşmek istiyorum karşı taraf istekli olmuyo...28 yaşıma giricem son 3-4 yıldır böyle birileriyle görüşüyorum bi türlü olumlu gitmiyor...Acaba üzerimde bir ağırlık mı var diye düşünmeye başladım hocaya gidip okutturmalımıyım... ?
Ailem artık yuva kurmamı istiyo ve sürekli çevreye benden bahsedip bekar evlenmeye niyetli kişilerle beni görüştürüyolar fakat ya ben elektrik alamıyorum ya da ben görüşmek istiyorum karşı taraf istekli olmuyo...28 yaşıma giricem son 3-4 yıldır böyle birileriyle görüşüyorum bi türlü olumlu gitmiyor...Acaba üzerimde bir ağırlık mı var diye düşünmeye başladım hocaya gidip okutturmalımıyım... ?