- 31 Mart 2022
- 15
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi Burgulayse
-
Ne bu şimdi?Kısmet açıl, açıl susam açıl. Her sabah 3 defa suya okuyup üfle
Kısmet açmak için herhangi bir kod dua sayılı zikir olduğunu sanmıyorum ve inanmıyorum. Elini açıp hayırlısı için dua edecekNe bu şimdi?
Rızık için rezzak çekiliyorsa kismeti koca olarak algılamayıp genel algılayıp fettah da çekebilrler. Bi şekil de bi nizam tutturulur. Inanmıyorsan yazma. Büyü dememiş cart dememiş curt dememiş dua sormuş. Dalga geçmen çok çiğ oldu.Kısmet açmak için herhangi bir kod dua sayılı zikir olduğunu sanmıyorum ve inanmıyorum. Elini açıp hayırlısı için dua edecek
rast gıtmedıgını bılemezsın kı:)) sana hayırsız gorunen senın ıcın en hayırlıydı belki.. ki kesınlıkle oyle.. kısmetsızım bahtsızım modundan cık. rabbım hayırlı zamanda bana hayırlı olanı verıcek de guven :) yanlıs dusunuyorsun.. bıseyı vermemesı de alması da azaltması da hayırdandır. :)) verse kahrolacaksın belkı:)Kismetim cok kapali hic bir isim rast gitmiyor namaz kilan Kur an okuyan ve esmalarimi surekli yapiyorum cok nazara geliyorum oda etkiliyor galiba bildiginiz kismet acma esmalari,dualari yontemleri var mi varsa yardimci olabilir misiniz cok tesekkur ederim simdiden
Aslında ben o mesajı samimiyetimize güvenerekRızık için rezzak çekiliyorsa kismeti koca olarak algılamayıp genel algılayıp fettah da çekebilrler. Bi şekil de bi nizam tutturulur. Inanmıyorsan yazma. Büyü dememiş cart dememiş curt dememiş dua sormuş. Dalga geçmen çok çiğ oldu.
R ni yesinler. Konu sahibine komik emojisi bıraktın. Ben carlayınca beğeniye çevirdin. Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum.Aslında ben o mesajı samimiyetimize güvenerekClemencia e yazmıştım ama altını yapmayı unutmuşum. Konu sahibine yazmadım yani. Kısmet deyince aklıma direk eş bulma geldi yalan yok.
Herkes istediği şeye inanabilir tabi, B Burgulayse size yazmadım yanlış anlamayın. Hakkınızda hayırlısı
Aboov bi gittim geldim konu nereye gelmiş yav.Aslında ben o mesajı samimiyetimize güvenerekClemencia e yazmıştım ama altını yapmayı unutmuşum. Konu sahibine yazmadım yani. Kısmet deyince aklıma direk eş bulma geldi yalan yok.
Herkes istediği şeye inanabilir tabi, B Burgulayse size yazmadım yanlış anlamayın. Hakkınızda hayırlısı
Ay çok korktum senden o yüzen hemen değiştirdim.R ni yesinler. Konu sahibine komik emojisi bıraktın. Ben carlayınca beğeniye çevirdin. Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum.
Korkmak demeyelim abartmayalım da ilk taşı atan olduysam devamı gelir diye çekindin diyelim. Egolarından sıyrıldığın icin kapanmış gitmiş mevzuya dönüp devam ettiriyosun kac gün sonra evet. Haklısın.Ay çok korktum senden o yüzen hemen değiştirdim.
Birini yanlış anladığımı düşündüğüm zaman geri adım atarım ben, egolarımdan sıyrıldım çok şükür. Ama senin carlamandan korktuğumu düşünmen beni üzer
Çok haklısın hala alacak yolum var demek ki.Korkmak demeyelim abartmayalım da ilk taşı atan olduysam devamı gelir diye çekindin diyelim. Egolarından sıyrıldığın icin kapanmış gitmiş mevzuya dönüp devam ettiriyosun kac gün sonra evet. Haklısın.
bu yorumunuzun bdv de gideri var ama dua bölümünde şık olmamışKısmet açıl, açıl susam açıl. Her sabah 3 defa suya okuyup üfle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?