- 26 Ekim 2015
- 8.399
- 20.244
Buzunu eritmeden alıyorsunuz degil mi yemeklere.
evet kücük posetlerde sakliyorum- gerektigi kadarini hemen kizgin yag icine atip kavuruyorum. zaten hemen aciliyor kizgin yagin icinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzunu eritmeden alıyorsunuz degil mi yemeklere.
Kolay gelsin.İyi geceler kızlar 5kilo domatesi yemeklik doğrayıp buzluga attim,2 kiloda biber almistim inuda yarin yapacam,siz napiyorsunuz uyumuşsunuzdur şimdi
Güzel oluyor ama pişirirken buzunu eritmeden pisirin ayni yaz fasulyesi gibi oluyor,genellikle domatesle kavuruyorum ama deneme amacli koymustum cig olarak guzel oldu simdi karisik koydum kimisi kavrulmus kimisi cig.Taze fasulyeyi çiğden dondurucuya atan var mı? Güzel oluyorsa yapacağım
Kolay gelsin.
Ben koymuştum güzel oluyor canimTaze fasulyeyi çiğden dondurucuya atan var mı? Güzel oluyorsa yapacağım
1 poşet kiraz
1 poşet seftali
1 poşet cilek
2 poşet misir
2 poşet dolmalik biber
3 poşet domates
5 poşet taze fasulye
1 poşet bezelye
Denemelik yarim poşet salatalik
Buzdolabi poşetim orta boy.
Buzlugum küçük
Bu kadar aldi ancak
15 kavanoz salca
15 kavanoz domates sos
3 kavanoz cilek recelim var
Butun kisligim bu kadar simdilik.
Bir de sogan dograyip koymak istiyorum. Kis aylarinda cok pahali oluyor cunku
Sarimsagi kurutsam mi buzluga mi koysam konserve mi yapsam karar veremedim
Oyh savaş çıkacakmış gibi hazırlıklar
Sanırım üç dört çocuklu bol misafirli aileler yapıyor bu hazırlıkları.
Biz çok misafiri olmayan iki kişilik bir aile olarak
15 kavanoz kadar domatesli sos
Biraz da kuru patlıcan biber domates yaptım
6-7 kavanoz da meyve suyu yaptım konsantre
Buzlukta da kışın yetecek kadar tereyağ peynir var sanırım. Et köfte vs var.
Bu kada kış hazırlığı yapanlar hiç kış sebzeleri yemiyor sanırım
Mis gibi karnıbahar brokoli ıspanak var yiyin yedirin.
İyi akşamlar hanımlar. Yazılanları not aldım hep,sağolun
Ben size bir şey danışmak istiyorum. Biz lahmacun çok seviyoruz. Kendimiz hazırlayıp,fırına gönderiyoruz. Lahmacun içini saklama yöntemi varmıdır acaba?geçen yıl epey servet hazırladık domates ve biber için
Konserve Domates sosu yapınca onu kullanıyorum lahmacun için bugün kullandım mesela mis gibi oldu. Yerine yine yapıcam tabi.
Yoo çok güzel olduAma o pişirerek hazırlanıyo ya,şahmacununu tadında bir değişiklik olmuyormu
İyi geceler kızlar 5kilo domatesi yemeklik doğrayıp buzluga attim,2 kiloda biber almistim inuda yarin yapacam,siz napiyorsunuz uyumuşsunuzdur şimdi
Biz de sizin gibi hazırlayıp fırına veririz. Sonra annem onları porsiyonluk paketleyip buzluğa atar. Çıkınca buzunu çözdür ısıt aynı oluyor.İyi akşamlar hanımlar. Yazılanları not aldım hep,sağolun
Ben size bir şey danışmak istiyorum. Biz lahmacun çok seviyoruz. Kendimiz hazırlayıp,fırına gönderiyoruz. Lahmacun içini saklama yöntemi varmıdır acaba?geçen yıl epey servet hazırladık domates ve biber için
İyi akşamlar hanımlar. Yazılanları not aldım hep,sağolun