Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler bakar. Biz kadın halimizle bakıyoruz. Senden daha güzellerine bakması sana olan sevgisini, saygısını azaltmaz. Ama senin bu özgüvensizliğini ve neredeyse takıntını hissediyorsa bu zamanla sevgisini, saygısını azaltır. Bir kusuru var ki kendini bana layık görmüyor diye düşünür.Merhaba kizlar... burada yeniyim ve cok gec buldugum icin uzuluyorum..herkes samimiyetle derdini anlatmis.belki benim ki yanlarinda dert degil ama kafayi yiyecegim.. simdi ben 1.77 boyunda kendine guvenen fizigine boyuna guvenen bir kizim.. esim var ve esim de her zaman bana bebek gibisin der. Hatta markete gidince kasiyer kizlar bile ne guzel yuzunuz var der ne biliyim gemc kizligimda her zaman cevremdekiler manken ol guzellik yarismalaeina katil derlerdi.. ama gel gelelim ki ben kesinlikle kendimi o kadar guzel bulmuyorum.. az oncekileri de ovunmek icin anlatmadim sakin yanlis anlamayin.. mesela popomu begenirim ama goguslerim bi avuca sigacak kadardir..yani kizlar genel olarak iyiyim ya ben su an sayarken kendimi seviyorum ama sorun ne? Tv de filmlerde nette vs gordugum guzel kizlae karsisinda sinir krizi geciriyorum..neden? Esimde geziyo nette film vs izliyo ve o hatunlari gormesine dayanamiyorum.. beraber film izliyoruz diyelim sevisme sahnesi cikiyor aninda geriliyorum..benim esim o kasinin nasil sevistigini gormek zorundami? Yada ayni filmde kadin surekli seksi kiyafetli aman allahim zindan oluyor bana o anlar.. asiri derecede esimi sosyal alemde filmlerde vs olan ve kici basi acik kadinlardan kiskaniyorum.. elbet begendigi isimler vardir.. ama tam tersi ben hicbir sekilde esimden baska bir erkegi altindanda yapilmis olsa cekici veya hos bulmuyorum..ama erkeklerde bu durumun ayni olmadigini biliyorum.. yani tv de seksi sahne gorse muhakkak erekte olabilir..aci ama gercek erkekler boyle.. ve bu konu su siralae inanin bana beni en cok gerenler listesinde top 10 unun en basinda.. dedigim gibi kendimi asiri guzel gormuyorum ama cok cikrinde gormuyorum ve esimin beni begendiginden %100 eminim cunku her hal ve harekeri belli ediyor ama anam dayanamiyorum diger kadinlara.. bu benim kompleksli olmamdan mi? Ruh hastasi olmamdan mi? Yoksa dunya uzerinde benle ayni fikirde olan baska hatunlarda varmi nolur bi el atin deliricem.. tum vuxuduyla prim yapan kadinlarida Allah bildigi gibi yapsin cunku delirtecekler beni yakinda
Yani allah icin oyle bi seyini gormedim..aksine cok dikkat eder benleyken her hareketine tavrina..yani dusunmuyorum da ama kurt iste beyni kemiriyo hastalik gibinormal degil..
bakacak adam her sekilde bakar, sen kendini parcalasan da.. esinin Allah korkusu, iffeti hayasi varsa, bu kadar helak olmana da gerek yok..
Demi.. guzellik zaten tiri viri.. valla bende sevmem ama Allah gunah yazmasin bazi haninlar en azindan benim guzellik anlayisimin disinda olanlar ne ozguvenle dolular.. ama sanirim o dediginiz onlara bakmasi sana olan sevgisini azaltmaz lafini birinden duymaya ihtiyacim varmis.. iyi geldi o :)Erkekler bakar. Biz kadın halimizle bakıyoruz. Senden daha güzellerine bakması sana olan sevgisini, saygısını azaltmaz. Ama senin bu özgüvensizliğini ve neredeyse takıntını hissediyorsa bu zamanla sevgisini, saygısını azaltır. Bir kusuru var ki kendini bana layık görmüyor diye düşünür.
Kadınlara çirkin demeyi hiç sevmem ama ne kadınlar görüyorum yolda Elizabeth Taylor'mış gibi gerine gerine kendinden emin yürüyor. Erkekler de bu kadar özgüvenin ardında vardır bir hikmet diye ağzı açık bakıyor. Güzellik göreceli. Senden daha güzeli sokakta olmasa televizyonda olacak. Takma yahu. Daha güzeline kapılıp gidecekse zaten tutamazsın.
Merhaba kizlar... burada yeniyim ve cok gec buldugum icin uzuluyorum..herkes samimiyetle derdini anlatmis.belki benim ki yanlarinda dert degil ama kafayi yiyecegim.. simdi ben 1.77 boyunda kendine guvenen fizigine boyuna guvenen bir kizim.. esim var ve esim de her zaman bana bebek gibisin der. Hatta markete gidince kasiyer kizlar bile ne guzel yuzunuz var der ne biliyim gemc kizligimda her zaman cevremdekiler manken ol guzellik yarismalaeina katil derlerdi.. ama gel gelelim ki ben kesinlikle kendimi o kadar guzel bulmuyorum.. az oncekileri de ovunmek icin anlatmadim sakin yanlis anlamayin.. mesela popomu begenirim ama goguslerim bi avuca sigacak kadardir..yani kizlar genel olarak iyiyim ya ben su an sayarken kendimi seviyorum ama sorun ne? Tv de filmlerde nette vs gordugum guzel kizlae karsisinda sinir krizi geciriyorum..neden? Esimde geziyo nette film vs izliyo ve o hatunlari gormesine dayanamiyorum.. beraber film izliyoruz diyelim sevisme sahnesi cikiyor aninda geriliyorum..benim esim o kasinin nasil sevistigini gormek zorundami? Yada ayni filmde kadin surekli seksi kiyafetli aman allahim zindan oluyor bana o anlar.. asiri derecede esimi sosyal alemde filmlerde vs olan ve kici basi acik kadinlardan kiskaniyorum.. elbet begendigi isimler vardir.. ama tam tersi ben hicbir sekilde esimden baska bir erkegi altindanda yapilmis olsa cekici veya hos bulmuyorum..ama erkeklerde bu durumun ayni olmadigini biliyorum.. yani tv de seksi sahne gorse muhakkak erekte olabilir..aci ama gercek erkekler boyle.. ve bu konu su siralae inanin bana beni en cok gerenler listesinde top 10 unun en basinda.. dedigim gibi kendimi asiri guzel gormuyorum ama cok cikrinde gormuyorum ve esimin beni begendiginden %100 eminim cunku her hal ve harekeri belli ediyor ama anam dayanamiyorum diger kadinlara.. bu benim kompleksli olmamdan mi? Ruh hastasi olmamdan mi? Yoksa dunya uzerinde benle ayni fikirde olan baska hatunlarda varmi nolur bi el atin deliricem.. tum vuxuduyla prim yapan kadinlarida Allah bildigi gibi yapsin cunku delirtecekler beni yakinda
Cancazim dunyada ohooo ne guzeller var afedersin beni donunda sallar. Ama gel gelelim kacinci soyleyisim guzellik tamamen goreceli.. benim aa guzel kadin dedigime esim bazen ıyk yapar.. o yuzden konu guzel kadinlae degil be tatlim esime karsi olan kiskanclik.. yoksa kendimi bi dunya guzelinolarak gordugum yok..herkes kadar kusurum herkes kadar eksilerim artilarim var.. insanim yahu elmas degilimbence sen, eşini değil
kendinden güzel bulduğun kadınları kıskanıyorsun
Demi kendime guvenmem gerek.. sanirim zamaninda o kadar pohpohlandim ki bu bende tam tersi bisey yaratti.. ve inanin kimseye anlatamadim su ana kadar surda ama ciddddi anlamda asla kendime hayran degilim ama sanirim yanlis anlasilacak sekilde yazdim..konu benim guzelligim yada kadinlara karsi kiskancligim degil de esime olan kiskancligim..ama evet kendkme guvenmem sartBence biraz özgüven eksikliginiz var, esinizden ziyade kendinize güveniniz olmali basta. Ben dururken digerlerini napsinki diye düsünün helede filmlerdeki bayanlari. Hem güzellik hersey demek degil öyle olsa cirkinler evlenemezdi:) ama gel görki kocalarina o kadar cekici geliyorlarki esleriyle mutlu mesut yasiyorlar. Anlattiklarinizdan esinizin sizi gercekten begendigi ortaya cikiyor varsin baksin digerlerine bir zarar gelmez.
Evet iste tatlim ya bende bunu soyluyorum..farkindayim saglikli bi dusunce tarzi olmadiginin..o yuzden paylastim belki bir fikir veren yada fikrimi degistirebilecek biri cikar diye.. cunku esimi seviyorum allaha sukur bir sikinti sorunumuz yok ama ben kendi kendime bu sekilde sorun yaratiyorum.Düşüncenizi açıkçası sağlıklı bulmuyorum. Affınıza sığınıyorum.
Bu kadar takıntılı bir düşünce hem sizi içten içe yer bitirir, hem de eşinizi bunaltır.
Bende esimle 19 yasimda tanistim.. bir de kendisi benden 11 yas buyuk.. bunun etkisi olabilir diye dusunuyorum.. bir de kendisi buyuktur benden ama ciddi anlamda bakimli ve genc durur ve maalesef muzisyen..surekli birlikteyiz birlikte calisiyoruz ve benden kucuk genc kizlarin veya onunla ayni yasta olgun bayanlarin kendisini begendigini seziyorum sanirim... allahtan beraber calisiyoruz yoksa ben verem olurmusum..ama bu yas konusu sayesinde su an kafama dank etti sorunun sebebi sanirim18-19 yaşlarındayken aynen senin gibiydim. ben de çevresi tarafından güzel bulunan bir kızım ve o zamanki sevgilim(şu anki eşim) beni çok beğenirdi. her zaman beğenmiştir. ama ben belki de ilişkimiz daha yeni başladığı, onu çok iyi tanımadığım ve erkektir bakar diye düşündüğüm için çok çok kıskanıyordum. en büyük kabusum ünlü güzel kadınlardı fakat zamanla ilişkimiz oturdukça, onun ne kadar gvenilir biri olduğunu gördükçe bu duygularım azaldı. cidden gözü dışarda olan, billboard lara ünlülere vs ağzını akıtarak bakan erkekler var ve eşim kesinlikle onlardan biri değil, alakası dahi yok. bunu gördükçe ne kadar saçma sapan duygular içinde olduğumu anladım.şu anda tamamen bitti diyemesem de bayağı azaldı bu kıskanmalarım. en azından bir sevişme sahnesinde krize girmiyorum
eşinin bir bakmasına veya bi ünlüye çok güzel deidğine filan mı şahit oldun? bence eşinin wtkilenmediğinden, o gözle bakmadığından emin olsan daha rahatlarsın diye düşünüyorum.
Evet iste tatlim ya bende bunu soyluyorum..farkindayim saglikli bi dusunce tarzi olmadiginin..o yuzden paylastim belki bir fikir veren yada fikrimi degistirebilecek biri cikar diye.. cunku esimi seviyorum allaha sukur bir sikinti sorunumuz yok ama ben kendi kendime bu sekilde sorun yaratiyorum.
Amaaan goruyor ama sanki dikkatli bir sekilde abaza gibi bakiyormu? Ayy yok ya bakmaz gözlerini oyarim cok tesekkur ederim ya cok tatlisin.. evet kendime guvenmeye baslamam gerek.. iyi ki baslik acmisim tereddut etmistim ama bu kadar kadin yaniliyor olamaz :)Diğer arkadaşların da dediği gibi kendinize güvenerek başlayın işe. Çünkü bir kadın kendine ne kadar güvenli olursa kıskançlığı o derece minimuma iniyor.
Bir de aklınıza böyle düşünceler geldiğinde ''Amaan görüyor ama sanki dikkatli bir şekilde inceleyip abaza gibi bakıyor mu'' diye düşünün. Bende bu yöntem çok işe yarıyor
Amaaan goruyor ama sanki dikkatli bir sekilde abaza gibi bakiyormu? Ayy yok ya bakmaz gözlerini oyarim cok tesekkur ederim ya cok tatlisin.. evet kendime guvenmeye baslamam gerek.. iyi ki baslik acmisim tereddut etmistim ama bu kadar kadin yaniliyor olamaz :)