- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
:) mesaja bak ya tam boyle insana huzur veren mutluluk veren bir mesaj :) yani sanirim bende farkinda oldugum icin aska bireyleri tarafindan da onaylanmasini istiyorum.. degil mi azcik kendime odaklanayim :) hayatimin merkezinde kendim varim :) :) ben mutlu olursam cevremdekileride mutlu ederim esimideCanim tum yorumlari okudum.
Seni anliyorum. Esini seviyorsun anliyorum ama sen takinti yapmissin. Esini merkezine almissin. Sitekli takip suphe ona mi bakti suna mi bakti vs derken kendini daha sonra da esini yipraticaksin.
Soyle dusun canim birak kimr neyr bakarsa baksin. Sende bak ciplak kadin varkrn ciplak erkek olmuyor mu izleyin bakalim game of thrones. Once den bende gerilirdm simdi takmiyorum. Ciplak erkek oluyor o dizi de esim hemen hareketleniyor. Ama ciplak kadin cikinca sakince bakiyorum. Yapacak adam her turlu yapar bosverrrrrr sen kendine bak spor degisim bakim vs birak kocan dusunsun bunlari. Sen farkinda degilsin ama sen kocanla birlikte yururken kim bilir kac erkek sana bakiyor. Esinde muhakkak karsilasiyordur eminim. Kendinee guven takma. Takinti yapmayan kendine guvenen merkezinde erkegini yapmayan kadinlar kazaniyor artik deli gibi asik olanlat degil bunu sakin unutma. Hayata tek geldik tek gidicez zamanini bu dusuncelerle bogma salllaaaa gitsin amaaaaamnnn de cik disariya git kurslara kiz arkadaslarinla bulus. Biraz ozleyin burbirinizi o da seni merak etsin. Merkezinde olmadigini anlayinca erkekler sirf sizin pesinize dusuyor. Ben bunu goruyorum erkeklerde .
Hrm ne dertler var. Bosver seven adam baksa dahi senin sacinin teline kiyamaz. Sensiz hayat zindan olur ona gerisi hikaye. Hayatini yasa salla gitsin canim