Kiskaniyorum normal mi?

Canim tum yorumlari okudum.

Seni anliyorum. Esini seviyorsun anliyorum ama sen takinti yapmissin. Esini merkezine almissin. Sitekli takip suphe ona mi bakti suna mi bakti vs derken kendini daha sonra da esini yipraticaksin.

Soyle dusun canim birak kimr neyr bakarsa baksin. Sende bak ciplak kadin varkrn ciplak erkek olmuyor mu izleyin bakalim game of thrones. Once den bende gerilirdm simdi takmiyorum. Ciplak erkek oluyor o dizi de esim hemen hareketleniyor. Ama ciplak kadin cikinca sakince bakiyorum. Yapacak adam her turlu yapar bosverrrrrr sen kendine bak spor degisim bakim vs birak kocan dusunsun bunlari. Sen farkinda degilsin ama sen kocanla birlikte yururken kim bilir kac erkek sana bakiyor. Esinde muhakkak karsilasiyordur eminim. Kendinee guven takma. Takinti yapmayan kendine guvenen merkezinde erkegini yapmayan kadinlar kazaniyor artik deli gibi asik olanlat degil bunu sakin unutma. Hayata tek geldik tek gidicez zamanini bu dusuncelerle bogma salllaaaa gitsin amaaaaamnnn de cik disariya git kurslara kiz arkadaslarinla bulus. Biraz ozleyin burbirinizi o da seni merak etsin. Merkezinde olmadigini anlayinca erkekler sirf sizin pesinize dusuyor. Ben bunu goruyorum erkeklerde .

Hrm ne dertler var. Bosver seven adam baksa dahi senin sacinin teline kiyamaz. Sensiz hayat zindan olur ona gerisi hikaye. Hayatini yasa salla gitsin canim
:) mesaja bak ya tam boyle insana huzur veren mutluluk veren bir mesaj :) yani sanirim bende farkinda oldugum icin aska bireyleri tarafindan da onaylanmasini istiyorum.. degil mi azcik kendime odaklanayim :) hayatimin merkezinde kendim varim :) :) ben mutlu olursam cevremdekileride mutlu ederim esimide

sana bir şey diyeyim mi evli olsam bende böyle kıskanırım eşimi yapımda var kıskançlık çünkü ama yinede belli etme sen kocana kuzum adam bunalır çok seviyorsun sanırım seven kadın kıskanır ama işte erkekte fazla üstüne gelmeyi kabul etmez sıkılır birden biraz daha rahat ol eşinin yanında :)

Merhaba kizlar... burada yeniyim ve cok gec buldugum icin uzuluyorum..herkes samimiyetle derdini anlatmis.belki benim ki yanlarinda dert degil ama kafayi yiyecegim.. simdi ben 1.77 boyunda kendine guvenen fizigine boyuna guvenen bir kizim.. esim var ve esim de her zaman bana bebek gibisin der. Hatta markete gidince kasiyer kizlar bile ne guzel yuzunuz var der ne biliyim gemc kizligimda her zaman cevremdekiler manken ol guzellik yarismalaeina katil derlerdi.. ama gel gelelim ki ben kesinlikle kendimi o kadar guzel bulmuyorum.. az oncekileri de ovunmek icin anlatmadim sakin yanlis anlamayin.. mesela popomu begenirim ama goguslerim bi avuca sigacak kadardir..yani kizlar genel olarak iyiyim ya ben su an sayarken kendimi seviyorum ama sorun ne? Tv de filmlerde nette vs gordugum guzel kizlae karsisinda sinir krizi geciriyorum..neden? Esimde geziyo nette film vs izliyo ve o hatunlari gormesine dayanamiyorum.. beraber film izliyoruz diyelim sevisme sahnesi cikiyor aninda geriliyorum..benim esim o kasinin nasil sevistigini gormek zorundami? Yada ayni filmde kadin surekli seksi kiyafetli aman allahim zindan oluyor bana o anlar.. asiri derecede esimi sosyal alemde filmlerde vs olan ve kici basi acik kadinlardan kiskaniyorum.. elbet begendigi isimler vardir.. ama tam tersi ben hicbir sekilde esimden baska bir erkegi altindanda yapilmis olsa cekici veya hos bulmuyorum..ama erkeklerde bu durumun ayni olmadigini biliyorum.. yani tv de seksi sahne gorse muhakkak erekte olabilir..aci ama gercek erkekler boyle.. ve bu konu su siralae inanin bana beni en cok gerenler listesinde top 10 unun en basinda.. dedigim gibi kendimi asiri guzel gormuyorum ama cok cikrinde gormuyorum ve esimin beni begendiginden %100 eminim cunku her hal ve harekeri belli ediyor ama anam dayanamiyorum diger kadinlara.. bu benim kompleksli olmamdan mi? Ruh hastasi olmamdan mi? Yoksa dunya uzerinde benle ayni fikirde olan baska hatunlarda varmi nolur bi el atin deliricem.. tum vuxuduyla prim yapan kadinlarida Allah bildigi gibi yapsin cunku delirtecekler beni yakinda:KK62::KK62::KK62::mad::mad::mad:
Ruh hastalığı canım geçmiş olsun doktora git. Hey allahım yaa

sana bir şey diyeyim mi evli olsam bende böyle kıskanırım eşimi yapımda var kıskançlık çünkü ama yinede belli etme sen kocana kuzum adam bunalır çok seviyorsun sanırım seven kadın kıskanır ama işte erkekte fazla üstüne gelmeyi kabul etmez sıkılır birden biraz daha rahat ol eşinin yanında :)
Aa ben karda yururum izimi bellie etmem :KK70: anca dun acrim konuyu o bile sasirdi dusun o kadar belli etmemisim adama :) ama evet yani sevince insan kiskaniyor.. :) oyle yada boyle hastalik yada takinti, sevvviyorum uleeeennn :KK66:

Aa ben karda yururum izimi bellie etmem :KK70: anca dun acrim konuyu o bile sasirdi dusun o kadar belli etmemisim adama :) ama evet yani sevince insan kiskaniyor.. :) oyle yada boyle hastalik yada takinti, sevvviyorum uleeeennn :KK66:
seviyorum var mı ötesi diyorsun hee doğru kız seven kadın kıskanır kıskanmayan kadından da erkekten de hayır falan gelmez eşin hissetmiyorsa problem yok ama kıyamam ya yıpratma kuzucum kendinide tamam mı :KK60:

seviyorum var mı ötesi diyorsun hee doğru kız seven kadın kıskanır kıskanmayan kadından da erkekten de hayır falan gelmez eşin hissetmiyorsa problem yok ama kıyamam ya yıpratma kuzucum kendinide tamam mı :KK60:
Ay ben sana nasiil isindim.nassil isindim biliyor musun? :) yorumlarin sozlerin cok tatli ki belli ki kendinde tatlisin:) yani sayende sevdim iyice buralari :) cok tesekkur ederim tatlim ya gercekten.. hem bi yerde ask varsa kavgada olur kiskanclikta cinnette :KK70: yani cok abes bisey yapmiyorim bence

Ay ben sana nasiil isindim.nassil isindim biliyor musun? :) yorumlarin sozlerin cok tatli ki belli ki kendinde tatlisin:) yani sayende sevdim iyice buralari :) cok tesekkur ederim tatlim ya gercekten.. hem bi yerde ask varsa kavgada olur kiskanclikta cinnette :KK70: yani cok abes bisey yapmiyorim bence
ay teşekkür ederim bende sevdim kuzum seni :KK19:senin yaptıklarını çoğu kadın yapar eminim erkeklerdende vardır bu hareketleri yapanlar bende hayatımda biri olsa herhalde bunaltırım gibime geliyor sağa bakma sola bakma :KK70:napim görmesin gözü başka kadınları içinden geçirmesin ne güzel kadın diye:110:

ay teşekkür ederim bende sevdim kuzum seni :KK19:senin yaptıklarını çoğu kadın yapar eminim erkeklerdende vardır bu hareketleri yapanlar bende hayatımda biri olsa herhalde bunaltırım gibime geliyor sağa bakma sola bakma :KK70:napim görmesin gözü başka kadınları içinden geçirmesin ne güzel kadın diye:110:
Yani oldugu an zaten baslar o durtuler.:KK70: ben onceden aman ben kiskanmam aman baksin hatta eski sevgiliyle arkadas kalmali insan derdim..ama yoook oyle olmuyormus..insan tersini goruyor dunyanin :KK70: :KK70: cagdas bir bayandim paranoyak manyaga donustim :KK70: haha

Yani oldugu an zaten baslar o durtuler.:KK70: ben onceden aman ben kiskanmam aman baksin hatta eski sevgiliyle arkadas kalmali insan derdim..ama yoook oyle olmuyormus..insan tersini goruyor dunyanin :KK70: :KK70: cagdas bir bayandim paranoyak manyaga donustim :KK70: haha
eski sevgili ile arkadaş mı yoo hayatta olmaz eski duyguların depreşmeyeceği ne malum çok riskli zaten seven insanda bunu asla kabullenemez evlendikten yada sevgili olduktan sonra herşey farklılaşıyor maalesef sevince çağdaşlık kalmıyor ki zaten :KK70:kıskanmanı işin özü normal görüyorum hatta sende kendimi görüyorum desem yalan olmaz :cool:

eski sevgili ile arkadaş mı yoo hayatta olmaz eski duyguların depreşmeyeceği ne malum çok riskli zaten seven insanda bunu asla kabullenemez evlendikten yada sevgili olduktan sonra herşey farklılaşıyor maalesef sevince çağdaşlık kalmıyor ki zaten :KK70:kıskanmanı işin özü normal görüyorum hatta sende kendimi görüyorum desem yalan olmaz :cool:
Hah bak daha cok sevdim simdi seni :) askin cagdasi olmaz:KK70: ilkellesiyoruz :KK70: yasasin ilkellok kahrolsun bağzi kadinlar kahrolsun eski sevgili :KK70:

Hayret.
Bunun senin güzel olmanla muthiş! fizikli olmanla falan alakası yok.
Ben mesela senden 20cm kısayım ve tontişim ama hiç böyle dertlerim yok. Beraber acarız eşimle izleriz o bahsettiğin filmleri. Nicki minajın kim kardashianın poposu hakkında konusuruz falan.
Ben derim of ne taş kadın diye.
Ama eşimden yana bir kıskanclığım olmaz. Komplex yaptıgını dusunuyorum.

Hayret.
Bunun senin güzel olmanla muthiş! fizikli olmanla falan alakası yok.
Ben mesela senden 20cm kısayım ve tontişim ama hiç böyle dertlerim yok. Beraber acarız eşimle izleriz o bahsettiğin filmleri. Nicki minajın kim kardashianın poposu hakkında konusuruz falan.
Ben derim of ne taş kadın diye.
Ama eşimden yana bir kıskanclığım olmaz. Komplex yaptıgını dusunuyorum.
Hah iste . Ben wsimi cokk begeniyorum hatta fazlasiyla ve baska kadinlara bakmasi benim asla hosuma gitmiyor..tabiko esiminde benim baska erkekleri girmem hosuna gitmez.. yani sird kiskanc gorunmemek icinde oturup nicki minaj poposu hakkinda esime yorum yapamam :) uu ne guzel diyemem yani afedersiniz ama gelsin benim popoma baksin :KK53::21::21: niye baskalarina baksin.. insanlari elbettw begenebilir ama ben nasil edebimle bakip dikkat ediyorsam o da ayni sekilde dikkat etmeli.. ve asigik :) ama ne mutlu bana ki eaim bunkonjda bana anlayisla yaklasti :KK66: hee guzellik konusunu ilk basligimda acmamin sebebi olayi daha net aciklamakti ..ben dunyalar guzelo degilim ama yuzune bakilmayacak kadar da degilim hani :)

Hah iste . Ben wsimi cokk begeniyorum hatta fazlasiyla ve baska kadinlara bakmasi benim asla hosuma gitmiyor..tabiko esiminde benim baska erkekleri girmem hosuna gitmez.. yani sird kiskanc gorunmemek icinde oturup nicki minaj poposu hakkinda esime yorum yapamam :) uu ne guzel diyemem yani afedersiniz ama gelsin benim popoma baksin :KK53::21::21: niye baskalarina baksin.. insanlari elbettw begenebilir ama ben nasil edebimle bakip dikkat ediyorsam o da ayni sekilde dikkat etmeli.. ve asigik :) ama ne mutlu bana ki eaim bunkonjda bana anlayisla yaklasti :KK66: hee guzellik konusunu ilk basligimda acmamin sebebi olayi daha net aciklamakti ..ben dunyalar guzelo degilim ama yuzune bakilmayacak kadar da degilim hani :)

Telefondan mı yazıyorsun okurken zorlanıyorum valla:KK48:
Tabi ki baskalarına bakmasın, benim eşimde baskalarına bakamaz. O sadakatsizlik olur. Ama bakmak var bakmak var. Tv izlerken bikinili kadın cıkınca gerilmek falan fazladan stres yani. Zaten yeterince stresimiz var bir de ona mı gerileyim.

Telefondan mı yazıyorsun okurken zorlanıyorum valla:KK48:
Tabi ki baskalarına bakmasın, benim eşimde baskalarına bakamaz. O sadakatsizlik olur. Ama bakmak var bakmak var. Tv izlerken bikinili kadın cıkınca gerilmek falan fazladan stres yani. Zaten yeterince stresimiz var bir de ona mı gerileyim.
Ayy evet ya telefondan yaziyorum..okudum da resmen turkce canavari olmusum :) :) afedrrsin kusira bakma lutfen :) :) yani evet iste bakmak var bakmak var aslinda ama insanin yine de ici gidiyor oyle olunca :KK66: ben de gerilmemek icin yenmek icin yazdim iste :) aslinda baya da yarari oldu :KK66:

X